Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten beni de malum kişiden kurtaran kendi gelini oldu, gelinin bana karşı saygısızlığı olmadığı için severim orası ayrı, beni kurtardığı için minnettarım@Boncuk2307 canımmm etme bulma dünyası sen kendini ferah tut. Benim eltim ev hanımı köyde büyümüş ben eltimden 17 yıl sonra o eve gelim geldim ki aramızda yaş yasayış farkı var. Ben onlara biraz modern kafalı geldim eşimde dahil. Kaynım sağolsun beni çocuklarımı yetiştirme tarzımk falan çok kınadı. Zaman zaman yüzüme bazen arkamdan. Ama ben köye giderken eli boş gitmezdim bahçede tarlada iş yapamazsam evde yemek yapardım asla güler yüzüm eksik olmazdı. Kayın babam vefat ettiğinde iki çocuğum vardı biri 3.5 şu anki büyük kızım biri de oğlum daha 5 aylıktı. 40 ı çıkana kadar her akşam köye gifip o iki çocukla gelene gidene çay hizmet yaptım. Sobalı ev çovuk emiyor falan gerisini sen düşün.
Sadede geleyim şimdi iki gelini var daha geçen yıl düüğünleri oödu. Gelinler birbirine küsmüş karşılaşırız diye bu nişanda eltimin evine de gelmediler. Hizmet falan o konuşara hiç girmeheyim umurlarında değil eltimin telaşı onlat için eltimin kızı eltimin yanında diyor ki yenge yemgeliğin son kalesi senmişssin semdem sonrakiler boş çıktı
bennnn bennnHu huuu kırmızı takım tartı bildirmeyen var mı
Benimkine de aynı tozdan kaçtı, Allah tüm çocuklarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın, onları korusun inşallah.Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara "
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Salı günü sabit gelebilmek de başarı canım tebrik ederimbennnn bennn
acil kargo vermeye gitmem gerekti bu sabah cok yogundum yazamadım kaptanım
LenaG
sabitim
83.7
Aslında canım salı tartısında illa kaybeden gidecek diye bir kural yok kaptan istediği kişiyi değiştirebiliyor ama bir sonuçlansın bakalımLenaG kaptanım bir de şey diyecceğim salı tartısı kalkmazsa eğer kural değişikliği yapabilir miyiz acaba? Geçen gün demiştim feza ablaya belki görmüşsündür. Otomatik değişiklik yapılsa, kimse kırılmaz darılmaz.
Intetnette arattim bulamadim zaten , annemin meşhur sözlerinden. Yogun iş temposunda hangi bir davete gidecegine şaşırmak anlaminda☺ .Ben bu sözü ilk defa duydum
Aynı ben yaIntetnette arattim bulamadim zaten , annemin meşhur sözlerinden. Yogun iş temposunda hangi bir davete gidecegine şaşırmak anlaminda☺ .
Olabilir buLenaG kaptanım bir de şey diyecceğim salı tartısı kalkmazsa eğer kural değişikliği yapabilir miyiz acaba? Geçen gün demiştim feza ablaya belki görmüşsündür. Otomatik değişiklik yapılsa, kimse kırılmaz darılmaz.
Hoş bulduk canımKaptanım ellerine sağlık yine mi yıldızız yine mi çiçek
ama itiraf ediyorum dün sabah hatrı sayılır bir artım vardı tüm çabam onu yollamak üzerine oldu dün bugünde sabah sabah yürüdüm falan.. Benim için önemli olan kimseyi vermemek işin özü ama kurallar böle old için bildirşm yapmayan arkadaşım @Goklerce seni üzülerek mavi takıma yolluyorum belki de eksi bildirimdesin bilemiyorum
karşı takımdan 60kiloyum kırmızı takıma hoş geldin
Hiç güleceğim yoktuKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti 10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi.
Muhteşem Emoji artına deyil, pestile
offf evetvya gına geldii inş 69 oluruz ama ben sanma 70 olurum ancaCumartesiye artık 69.9 görmek istiyorum lig değiştirmek istiyorum yavv yeter 70 "ler ligi
bluegreeneyes Jou yeter mi buralarda durduğumuz
canımmm kaptanımm motivasyon kaynağımmm geçecem inanıyorummmmÖnemli olan Cunartesi, bol su icip hep mikrobu hem ödemi atmaya calis
Gözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beni Sitare55 in gecmesine izin vermeyecegim! " ok Rocky ! Önemli olan Cumartrsi, cumartesiye bu gelen fazlasıyla gidecek sana güveniyorum
Evet masallahin vardi. Vucut 80in altina alışmaya çalışıyor. Ben de brnzer bir durumdayim , 2 haftafir cok ac kaliyorum gibi ögun yemiyorum gibi zorlandım yani , karatay diyeti gibi doymak ve oyle kilo vermek istiyorumonemli olan az cok demeden kilonun gitmesi. Cumartesi eksi olacaktir o plato dönemlerinde -100 -200 verelim nolcak almayalim da. Sonra hizlanir elbet
Gec yemektendir. Cuma aksam yemek gec olmazsa bu ve daha fazlasi gider ben boyle gidersen 1 kiloya yakin verecegini düşünüyorum
kesinlikleeeeAfiyet olsun
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canım
300 gr dan bişi olmaz canım azıcık dengeli ve sağlıklı beslenmeye gider oo
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değil
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canım
Yeter ki eksi gelsin hepsini severiz
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsun ühüüü mis gibi de tuz kokuyordur orasııı
Afiyet olsun kız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallah
Tebrik ederim canım erimeye devam diyorsun
Tamam canım
Tünaydııınnn
Maşallah çok süper bir eksi canım tebrik ederim
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılma
Harika bir yöntemmm
Ahaha kahkaha attım yazık olan çocuğa oldu annesi güzelim uykusundan uyandırdın yazık kıyamam uyku sersemi tatil de diyememiş .
Bugün özel ilgi göster annesi
Tabii ki yok ben aynanın karşısına geçip benim bedenimsin benim istediğimi yapacaksın diye fırça çekiyorum bu aralar inatlaşıyor da benimle
Aaa ben
Canım çok tebrik ediyorum güzel eksi gelmiş
Süpersin
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurdu
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor bana
Hiç üzülme nasıl geldiyse üstümüze yapıştıysa o kiloları söküp atacak olan bizleriz
Daha 59 larda parti yapacağııızz unuttun muuu
Tebrik ederim kaptaniçemmm (yemin ediyorum başka türlü hitap edemiyorum napim )
aklımaa sonra o geldi biliyomusunn çok su içtim dün su tuttu bencede yarına bile gider 200Vay vay vaaayyy harika bu hafta kaptan bulmak çok zor olacak
Etmiş de olabilirim etmemiş de olabilitim ettiysem de bi sor hele niye ettim
Canım bir iki gün ip atladın az su tutmuş olabilirisn notmal yani
Minnacık artı canım üzülmene değmez
Cumartesiye esamesi kalmaz
Hahahha çok iyi ya yılın annesi hahaha eşine koz vermişsin
Cumartesiye önlemlerimizi alıp yollugpruz canım artıyı ama çovuğu okula gönderdiğimiz gibi olmasın
Hiç fena değil canım bulgur biraz şişirebilşr onun dışımda güzel afiyet eksi olsun