Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hay maşallah ya ben kadın gibi
Yapsam ona da şükür
Aahha sen böyle diyince aklıma ilk kardiyo yapmaya başladığım zamanlar geldi ne sinir oluyordum ya onlar incecik narin narin yapıyorlar ben dağdan yokuş assagi inen panda misali yuvarlana yuvarlana nefes nefese

Cok sevindim aynı şekilde devam ediyorsunuz
Bunda senin katkın ve LenaG Kaptanimin katkilarini es geçemeyiz
Bizde bu kilo verip alma sevdası olduğu müddetçe devam edeceğiz gibi kuzucum Olsun senin temellerini sağlam attığın , orijinal bir benzeri olmayan, Masterfit takımın var asıl bunu es gecemeyiz.

Aahha sen böyle diyince aklıma ilk kardiyo yapmaya başladığım zamanlar geldi ne sinir oluyordum ya onlar incecik narin narin yapıyorlar ben dağdan yokuş assagi inen panda misali yuvarlana yuvarlana nefes nefese
Ahahah şu an ben öyle olacam muhtemelen uzun zamandır yapmıyorum, hoş yapsam da senin kadar kondisyon sahibi değilim ama zamanla insan gibi yapabilirim inşallah

Çok teşekkür ederim kaptanicem

İsterim tabiii
İşleri yoğun olunca eve geçtiğimde devriliyorum yazamıyordum
Teşekkürler canım
Teşekkürler
Teşekkürler

Misafir olma ve misafir kabul etme günlerini haftada bir ve tartı günlerini planlayarak yap kuzucum. Bunlara rağmen yine de çok kilo almaman gerçekten mucize . Kilonu kuruyorsun sonuçta .
Teşekkür ederim kaptanicem öyle yapacam mecburen kızım birinci sınıf ve derslerinde sikintiliyiz sürekli tekrar ders tatilimiz de bile ders çalışacağız

Heçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne

16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek

19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt

Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG
Cicekbocekkaktus

Cumartesi izin günü menusu gibi degil de gayet diyet bir menu olmus, afiyet olsun listende muhakkak salata veya yesillik de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…