Bende seni seviyorum seni burada gördüğüme sevindimBenim icin her daim kaptansin severim seni
Aahha sen böyle diyince aklıma ilk kardiyo yapmaya başladığım zamanlar geldiHay maşallah ya ben kadın gibi
Yapsam ona da şükür
Bizde bu kilo verip alma sevdası olduğu müddetçe devam edeceğiz gibi kuzucumCok sevindim aynı şekilde devam ediyorsunuz
Bunda senin katkın veLenaG Kaptanimin katkilarini es geçemeyiz
Ahahah şu an ben öyle olacam muhtemelen uzun zamandır yapmıyorum, hoş yapsam da senin kadar kondisyon sahibi değilim ama zamanla insan gibi yapabilirim inşallahAahha sen böyle diyince aklıma ilk kardiyo yapmaya başladığım zamanlar geldine sinir oluyordum ya onlar incecik narin narin yapıyorlar ben dağdan yokuş assagi inen panda misali yuvarlana yuvarlana nefes nefese
Yiioooo bizim takımın kaptanı değilsin ki en güzelleri en fitleri bizde bi keremmmmmmm hıhhhhEn güzel kizlar bende vaaaaaaaren kalitelisi de ben de vaaaaar yasasin mavi takim
Menulerinizde beni etiketlemeyi unutmayin
Araba degil de kısa yoldan bir liposakşın hiç fena olmazdıAllah razı olsun ablaaammmmPek minik sayılmam ama tabii ki sebeplenirsin sana güzel bir araba çekeriz
Ayyy kız o kolaayyyy oldu bilAraba degil de kısa yoldan bir liposakşın hiç fena olmazdı
Olur inşallahAyyy kız o kolaayyyy oldu bilhele bi milyon dolarlarım(ız) olsun da
Siz de güzelsiniz kralicem ammaaa pambıkprenseslerim daha güzelYiioooo bizim takımın kaptanı değilsin ki en güzelleri en fitleri bizde bi keremmmmmmm hıhhhh
İnşallah, helal yoldanOlur inşallah
Eyü hadi öyle olsunSiz de güzelsiniz kralicem ammaaa pambıkprenseslerim daha güzel
Çok teşekkür ederim kaptanicemCanım çok az bir artı çok birşey değil
Tünaydın canım az bir şey hemen gidiverir o sıkma canını
Off çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun
Canım benim senin vücudun senin kararın istedikleri kadar söylesinler sen önemlisin ve senin ne istediğin önemli
İsterim tabiiiTekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim
Ne desem bilemedim ama verirsin sen üzme kendini
Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize demaşallah sana
Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederim
Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum senibu arada bugün 9 Kasım
500 gram bir şey değil hemen verirsin
Hay maşallah benim ankee me, gurur duyuyorum seninle kıız
Aslında hafta içinde fazla yemedin sen neden böyle oldu ki acaba, takımlara girince gider hepsi sen azimlisin
Eski kilonu hatırlamıyorum ama yine de tebrik ederim
Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsan
Kaptanım ödem mi var acaba
Ayy Hoşgeldin ablacım
Hay maşallah ya biz bu kilolarda veremiyoruz uçup gidecen hala br kilo bir kilo gidiyor maşallah diyem de nazar etmeyem
Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böyleekıskandım azcıık aşırı güzel eksi tebrik ediyorum
Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorum
Azmettin yine düştün 77 leretebrik ediyorum
Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabi
Çok da değil be abla @Sitare55 dediydi bana pırtlssan gidecek diye o hesap
Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşke
İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burdasabit olmak da güzel ablacım artı gelmemiş ya
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu
Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.
Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee
Hey maşallah tebrik ederim canım
Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım
Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki
Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ?
Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim
Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen
TeşekkürlerCanımm tebrikler şahanesin
Yaaaaa ne güzeeellll, mutluluğun daim olsun canımm
Sen kaçtın canımm
Tebrikler canımm
Tebrikler çok güzel vermişsin
Canıımmmm
Teşekkürler canımm
Aaaaaa 9 Kasım yazmayı düşünüp 10 Kasım yazmışım
teşekkürler canımm
Teşekkürler kaptanımmmçok daha iyiyim canımm sağol sorduğun için
Teşekkürler
Tebrikler çiçeğim
Tebrikler canım
Teşekkürler
İlk haftam tatlım ödem vs gitti sanırım kuzumBirazda dikkat ettim tabi teşekkürler canım
Teşekkürler güzeller güzelim
tebrikler kuşum
Teşekkürler tatlım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Teşekkür ederim kaptanicem öyle yapacam mecburen kızım birinci sınıf ve derslerinde sikintiliyizMisafir olma ve misafir kabul etme günlerini haftada bir ve tartı günlerini planlayarak yap kuzucum. Bunlara rağmen yine de çok kilo almaman gerçekten mucize . Kilonu kuruyorsun sonuçta .
Cumartesi izin günü menusu gibi degil de gayet diyet bir menu olmus, afiyet olsunHeçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne
16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek
19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt
Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG
Cicekbocekkaktus
Stres yapma. Sen stres yaptıkça ufaklık daha çok bocalar .Teşekkür ederim kaptanicem öyle yapacam mecburen kızım birinci sınıf ve derslerinde sikintiliyizsürekli tekrar ders tatilimiz de bile ders çalışacağız