Popüler Konu LenaG ile MasterFit

okuyunca sabah kendi yaptıklarım aklıma geldi 😂
kalktım tartıldım 76.90
evi turladım aşağı indim 5 kat merdiven çıktım aç susuz gezdim en son 76.30 de kaldım
Dusunsene grup cok kalabaliklasirmiş, tüm Turkiye'de bir grup kadin cumartesi günü sabahlari sokaklarda fır fır dönüyormus😅 neden ? Cünku o gün tarti günüymüş 🤣

Sabit kalmak da önemli canım haftaya güzel eksi gelir :dua:

Tebrik ederim canım eksi gelmiş üstelik wc sorunu da yaşıyorsun az az ama gitsin yeterli :KK200:

Tebrik ederim canım gelen her türlü eksiyi severiz :KK200:

Ok çözümü biliyorsan sorun yok moral bozmadan ama devammm devamm :rapci:
İnşaallah. Teşekkürler💛🌸

Ben de yazayım bildirimimi, mutsuzum ama yeni düşmüştüm 67 ye geri çıkmak üzdü. Dün yediğim hurmalar bugün tırmalıyor. Sorunu biliyorum çözümü de elimde ama bazen kendimde o gücü bulamıyorum.
19 Ekim Cumartesi : 67.70
26 Ekim Cumartesi : 68.15
Fark + 450 gr 🫣
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @Lotus1234
Gayet de var gücün niye yokmuş ama sabır kısmı insanı zorluyor ve kararlı olup tam motivasyon gerekiyor. O kadar eliptiklerle emek veriyorsun karşılığını alacaksın inşallah :dua: Bu haftayı görmüyorum ama haftaya çok güzel eksi gelecek :rapci::rapci::rapci:

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Geçen hafta 65.250
Bu hafta 64.70

Fark -550
Tebrik ederim ederim canım :KK200:
LenaG LenaG @Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
Dün yaptığım adım sayım 13.bin
Geçen cumartesi 76.20
Salı 76.10
76.30😏
Fark+100(WC sorunum var)kesin eksideyim onu biliyorum ama WC den dolayı artı geldim🤕

Eki Görüntüle 3495072
O zaman bırak gitsin dertlerini wc ye
şaka bir yana hiçbişi değil hemencecik eksiye geçersin canım :KK200:

adı üstü biraaa😅😅😅😅😅(dukan)
Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG Lavinia_98 Lavinia_98 sibel_84 sibel_84 Sitare55 Sitare55 yosunlupapatya yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
IMG-20241026-WA0011~3.jpg

Kız ben söylemesi ayıp beğenmedim o kadar spora o_O ama bu hafta 3 4 gün kabızlık yaşadım salıya kadar verememiştim hatta
Haftaya pazartesiden itibaren keto diyet uygulayacam inş onun sonucunu daha merak ediyorum.
Ya sen bişey dediydin işte salıya kadar veremedim falan o nedenle baya iyi bence

Karnıyarık otu tozu
Ben kapsül formunu sipariş verdim.
Aktardaydım alayım dedim bir türlü aklıma gelmedi 🙄 adamın yanında buraya girip sana sordum 😂
beni geçtin broo püü kabız olmasam bence aynıydık ahhahaah
Kız bende kabızdm da son üç gün açıldı :KK53:
Muhtişimmm bol eksi getirsin 🥳
bende yapayım bugün bu jafta hiç yapmadım 🙏

Gayet de var gücün niye yokmuş ama sabır kısmı insanı zorluyor ve kararlı olup tam motivasyon gerekiyor. O kadar eliptiklerle emek veriyorsun karşılığını alacaksın inşallah :dua: Bu haftayı görmüyorum ama haftaya çok güzel eksi gelecek :rapci::rapci::rapci:
Teşekkür ederim kaptanım, bugün canım ne istiyorsa yiyeceğim, pazar gününden itibaren sıkı diyete devam 🫣

X