- 7 Temmuz 2008
- 4.755
- 11.077
yosunlupapatya eve ne zaman geçiyorsun daisy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün evime geçiyorumm askımm ama takımlara yine cumartesi gireceğim inşallahhhyosunlupapatya eve ne zaman geçiyorsun daisy
Biliyorum kızbugün evime geçiyorumm askımm ama takımlara yine cumartesi gireceğim inşallahhh
ayy ben sana diyim kızzz 49.50 la gittim dün sabah 52.50 olmuşum bugün de 53 oldum heralde şiş hissediyorum kendimi 3, 3,5 kilo almışım yaniBiliyorum kız
Ben kaç kilo aldın onu merak ediyorum hahahahahahahaahahahahaah
Yarın sabah bı tartiliver daisycigimmmmm
Çok iyi bu.ayy ben sana diyim kızzz 49.50 la gittim dün sabah 52.50 olmuşum bugün de 53 oldum heralde şiş hissediyorum kendimi 3, 3,5 kilo almışım yani
Canım ben dün gece neredeyse hiç ısınamadım ki ben sıcağı sevmem yani, böyle olduğuma göre hava buz gibi demekkiHastalıktan önce bende çok üşürdüm
Kalorifer açtık diye dün yalınayak yerlere bastım, meğer mutfak soğukmuş
Ayaktan anlamıyorum, zaten ayaklar yanıyor
Elimi vurunca mutfağın sıcak olmadığını anladım
Ellerim ve burnum üşürse üşüdüm demektir, ayaktan çok anlamıyorum, sadece bazen huzursuz oluyorlar, dokunup bakıyorum ki üşümüşler
Kız iyi işte bir hafta doya doya ye, diğer hafta diyet yap sanada aksiyon olsunönümüz kış zaten dışarda ne yapacaksınayy ben sana diyim kızzz 49.50 la gittim dün sabah 52.50 olmuşum bugün de 53 oldum heralde şiş hissediyorum kendimi 3, 3,5 kilo almışım yani
Olur tabi atarımIsviçre ise kış gelmistir üşümekte haklisinsizin oralarda da mukemmel yürüyus yollari vardir arada foto at manzarayi izleyelim
ayy alması 3 5 gün vermesi 2 hafta 3 haftayı buluyor yaa aahahah ama yinede alıyoruz işte haahhahaKız iyi işte bir hafta doya doya ye, diğer hafta diyet yap sanada aksiyon olsunönümüz kış zaten dışarda ne yapacaksın
all bitane daha benden yaaa LenaG kaptanımda seviyor bu havaalrarıı sıcağı bende hiçç sevemiyorum şimdi renkli renki kazaklarımı hırkalarımı giyerim elime de salep şaka şaka yeşil çay sıcacık ohh miss hahahaCanım ben dün gece neredeyse hiç ısınamadım ki ben sıcağı sevmem yani, böyle olduğuma göre hava buz gibi demekki
he kız bi veriyon geri hop çıkıyon görüyom seni aahahahah kilocukların bile kankini bekle diyor sana ahahahahÇok iyi bu.
Beraber veririz ben takildim kaldım seni bekliyoreeeee
Canım ben de hemen alışamayacağım belli, 1 aydır uykulardan kalkıp yiyordum amavalla bugün istediğim gibi olmadı ama yarınlar bizim
Ooo afiyet olsun şimdiden güzel planall bitane daha benden yaaa LenaG kaptanımda seviyor bu havaalrarıı sıcağı bende hiçç sevemiyorum şimdi renkli renki kazaklarımı hırkalarımı giyerim elime de salep şaka şaka yeşil çay sıcacık ohh miss hahaha
Masterfit 135.Etap | 28.09. | 01.10 | Fark |
KIRMIZI TAKIM | |||
Fit mutlu anne Kırmızı takım kaptanı | |||
Oran | |||
gezegenfeza | |||
@Sitare55 | |||
@Makaron23 | |||
@Beyaz leylak | |||
@Cicekbocekkaktus | |||
@Cakinin Gelini | |||
@Efenin_Annesi | |||
@Jou | |||