- 30 Aralık 2022
- 2.789
- 10.649
Nazar etme ne olur ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar etme ne olur ahahah
ohhhooooo bende geldim geleli 3kilo verdim,Sende mi burdasın artık bebiş nasıl
Sende harikaydin canım mikemmel bir rakiptin tam dişime göre ahahahaha ne demiştin geçen cumartesi yenilen pehlivan miydi neydi ahahahah ama yinedee harikayiz biz kizcemmOyy oyyy
Takımım adına üzüldüm elimden geleni yaptım ama bazen elde olmayan sebepler oluyor sağlık olsun yosunlupapatya kıaazzz tebbrik ederim canım harika bir kaptandın ve çok güzel yüzdelerle kazandınız ve mezunsun
Zirvede bırakıyorum diyorsun yanı
Seninle yarışmak harıkaydı
Geçme kısmı biraz zor şekerim ama rüzgarım hep yüzünde
Burada da bozacak gibiysdi de bozmadı canım çay içtik piknik yaptıkGel gel de sen ne ediyon ormanlık alanda. Kıskandım seni. Hava burada çok bozuk.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Balgamlı öksürük için doğal ve kesin bir yönteminiz var mi acaba?(Kızım için) Antibiyotiğe mümkün mertebe yanaşmak istemiyorum
Bireysel de ben yendim yalnız farkındaysanSende harikaydin canım mikemmel bir rakiptin tam dişime göre ahahahaha ne demiştin geçen cumartesi yenilen pehlivan miydi neydi ahahahah ama yinedee harikayiz biz kizcemm
Sali günüde ben yindim ahahaha tamam tamam sen iyisin kaptan ben cekileyim artık aradannBireysel de ben yendim yalnız farkındaysan
bugünkü menümmKızlarım kizlarimm kazandikkk beeee emekleriniz için burada sonkez etiket yapıp ayrıca teşekkür etmek istiyorum grubumadaaa
@Lotus1234
@nurovic
@Azmet5255
@malahit
@trueliving_
Jou
sibel_84
bluegreeneyes
@Goklerce
@Boncuk2307
Kızlar harika iş çıkardınız emekleriniz gözlerimi yasartti inanın bugün bunun kutlaması olarak hepiniz mükemmel bir ödül hakettiniz bence ama tek öğün ve kararınca olleyy be kizlarim oleeeyyyyy Gitsin yağlar gelsin zayıflıklarrr
Çiçeği bekliyorum canımNaptiniz kızlar kim kaptan takımlar seçildi mi LenaG
Buradayim geldim giydim yagmurlugumu botumu yagmur altında 6500 adım yurudum geldim
Hazır mısın başlayalım mıBuradayim geldim giydim yagmurlugumu botumu yagmur altında 6500 adım yurudum geldim
Yarin guzrl bir pazar kahvaltisi da yap ailecrk iyi olmaz mi ? Bazlama yap cocuklara , aksamdan yogur sabah hemencik tavada pişirir tereyag surer yersinizBugünü kendime ödül günü ilan ettim uzun süredir ödül de yapmıyordum. yarından itibaren aynı tempoda devam
Nssil basliyoruzHazır mısın başlayalım mı
Hemen de sataşmalar başladıYarin guzrl bir pazar kahvaltisi da yap ailecrk iyi olmaz mi ? Bazlama yap cocuklara , aksamdan yogur sabah hemencik tavada pişirir tereyag surer yersiniz
Ben secim yapacam sonra sen sececekain önüne kağıt kalem al lenanın seçme yapabilirsiniz dediği listeden seciylruzNssil basliyoruz
OkBen secim yapacam sonra sen sececekain önüne kağıt kalem al lenanın seçme yapabilirsiniz dediği listeden seciylruz
Güzel sözler bunlar hatırlatırım bebeğimOyy oyyy
Takımım adına üzüldüm elimden geleni yaptım ama bazen elde olmayan sebepler oluyor sağlık olsun yosunlupapatya kıaazzz tebbrik ederim canım harika bir kaptandın ve çok güzel yüzdelerle kazandınız ve mezunsun
Zirvede bırakıyorum diyorsun yanı
Seninle yarışmak harıkaydı
Geçme kısmı biraz zor şekerim ama rüzgarım hep yüzünde