- 21 Ekim 2019
- 5.120
- 25.191
Paramparça olup defolup gitsinler insalahhZayıflamak için. Su yağları parçalayan cihaz var ya ona. ben parcalayamiyorum o parcalasin dedim
Yürü be Sibel kim tutar seni Jou yu büyük bir fark la gecersin senBu ay dikkat etmem lazım. Yoksa para çöp olacak. Kız o gün okulda börek yaş pasta vardı. Yeni müdür geldi göreve başladı diye. Borekten bile bir ısırık aldım ayıp olmasın diye.
Bu hafta Jou yu ezip geçeceğim
Kızacak bir şey yok Afiyet olsun insalahh dürümün ekmeği ince idiBugün ödül günümdü lütfen kızmayın
Kahvaltıdan önce bir koca bardak ılık limonlu su
Kahvaltı 13.00
Dünden kalan yarım salatam (içinde nohut ve yeşil mercimek var biraz, yoğurt ve salata malzemeleri)
Ara Öğün 15.00
1 tüysüz şeftali
Ara Öğün 17.00
Yarım tüylü şeftali
Akşam Yemeği 19.30
Et döner dürüm, bir bardak ayran, bolca Roka.
LenaG gezegenfeza Nergis 35
2lt su spor şimdilik yok ama birazdan eliptik yapacağım inşallah.
Kesinlikle sizin gibi azimli kızlar varken onkara geçit yokcanımmmm kaptanımm hazırız biz alacagız
Seni 7 lerde göreceğiz bu haftakaptanım canımmmm kaptanımmmmm sen bitanesin
ellerine canına saglıkkk
biri beni 7ler ligine fırlatabilir miiii sıra bendeymiısssss
Meyve şeker deposu gerçekten Afiyet olsun ip atlamayı günden güne arttırırsan süper olurKaptanım bugün cumartesi ilk gün hatrına meyve yedim çok
Ama menülerimi kontrol edeceğim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
5 zeytin
Biraz peynir
1/2 muz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 dilim kaşar
ara
3-4 kuru kayısı + 2 incir
Akşam
1 kase salata (patlıcanlı)
5 tavuk kanat ,4 köfte
1/2 kase kavun
20 ip atladım
Nergis 35 LenaG
Afiyet olsun canim
Allah bağışlasın evlatlarını işte benim kızlarım bu beee kırmızıyı sondurecegizBiri 4 aylık biri 2.5 yaşında hadi o zaman başlayalım bol bol eriyelim kendi aramızda kapışıp kırmızı takıma karşı birlik olalım
Afiyet olsun patlamış mısır olmasaydı daha güzel olurdu
Süpersin harika