Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yarışmaya tam hakim degilim kilo alan yarışmacıyi kaptan rakip takima mi postaliyor 😅
Hoş geldin canım :KK200:
Salı kpntrol tartısında kazanan kaptan kendi takımından en zayıf halkayı veriyor, karşı takımdan en çok kilo vereni takıma alıyor :KK51:

Ben yeni katıldım canım yarışalım bakalım ama ben spor yapamıyorum iki bebeyle ama Kapışalım bakalım👍🏼😉
Hoş geldin canım kapışalım bu hafta aynı takımdayız sanırım ama lig sıralamasında yarosırız 🥳 bebeler kaç yaşında Emziriyorsan o da spor hükmünde 😂

Hoş geldin canım kapışalım bu hafta aynı takımdayız sanırım ama lig sıralamasında yarosırız 🥳 bebeler kaç yaşında Emziriyorsan o da spor hükmünde 😂
Biri 4 aylık biri 2.5 yaşında hadi o zaman başlayalım bol bol eriyelim😊 kendi aramızda kapışıp kırmızı takıma karşı birlik olalım😉

Eklentiler

• 1000025440.jpg
    1000025440.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000025439.jpg
    1000025439.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000025438.jpg
    1000025438.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 11
Allah kolaylık versin yolu açık olsun inşallah
Kaynak falan sorarsan lazım olursa fikrimi söylerim.16. Yılıma başlıcam fen öğretmeniyim ben de😄grupta öğretmen çok. Onlar da yardımcı olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin ❤️
Aaa çok teşekkür ederim canım tabiki sorarım sağolasın :KK200:

harika eksi canım benimm. 👏👏👏👏👏 tebrik ederimmm👏👏👏👏

Günaydın canım :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksi :KK200:

Tamam canım izinli yazıyorum :KK200:

Tebrikler canım güzel eksi :KK200:

Günaydııınnn :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi :KK200:

Canım moral bozmak yok devam edeceğiz :KK200:

Günooo Lotus cum çok tebrik ediyorum harika bir eksi :rapci:

Vaay çok güzel eksi çok tebrik ederim bu hafta kırılacak 66 :rapci:

Tamam canım aldım listeye :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:

Kaptanım tebrik ederim :KK200:

Vuhuuu çok güzel eksi canım tebrik ederim :halay:

Canım çok geçmiş olsun atarsın ödemi hemencecik sen iyi ol yeter ki :KK200:

canım c.tesi den c.tesiye alıyoruz haftalık olanı ama salıdan bu zamana harika vermişsin tebrik ederim :KK200:

Tamam canım izne yazdım kendine iyi bak iyi tatiller :KK60:

Tebrik ederim jou cum :KK200:

Harika bak nerelere geldi kilon çok tebrik ederim canım nasıl yakalayacağım seni kızzz :halay:

Tebrik ederim canım bu yoğunluk hem de operasyon çok iyi gitmiş (laf aramızda ben de dün gece 2 de kurabiye yedim hem de 4 tane :KK42:)

Tamam canım hazırlığa alalım seni sıkma canını düzne oturunca gider kilolar ama vazgeçmek yok bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim burçdaşım :KK60:

Canım çok güzel eksi tebrik ederim. :KK200:

Kaptanım tebrik ederim.:KK200: tamam canım hazırlığa ekledim
Tesekkur ederim kizlar🥰şu 80 lerden bi kurtulsamydim 8 rakamindan bu kadar befret ettigim bi dönem olmadi😊
İyi tatiller canım 😍
Sağol canim bi kafayi toparlayip gelecem😅
Allahımmmm çook mutlu oldumm :KK68: :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
canım mavi takımımmmmm
hepinizi çooookca tebrik ederimmmm

gezegenfeza gezegenfeza
Azmet5255 Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
Boncuk2307 Boncuk2307
Beyaz leylak Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
Nergis 35 Nergis 35
@Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234

Bu hafta size daha fazla motivasyon vermek isterdim ama artık saglik olsun bebegimin durumunu biliyorsunuz zaten 🩵

Hepinizi çok cok öpuyorum 😘😘😘😘😘
Senin pozitif enerjin yeter 🥰hem saglik herseyden once gelir 🥰

X