Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
İnşallah diyim ben sürekli tartılırım.kendimi Tutucam bakalım salı gününe kadar.Saliya kadar tartı yasak psikoloji i bozma
Kaptanım senide tebrik ediyorum ben bu hafta aktif olamadım ve artı gelerek takımı zorsa bıraktığım için hakkını helal etBende Arap komşuma misafirliğe gideceğim, kızımı ve arkadaşı bekliyorum
Döndüğümde takımlar kurulur umarım
Bunlar sadece kadınlara mi oluyorMerkür baliktaydi ondan hepimize biseyler oldu geccek canim bu haftadan sonra daha iyi olcaz
Efendim bebişim maviye mi geçiş olacaktomrs canım hanginiz müsaitseniz artık. Kimseler yok galiba
Bize de söyleyeni birşey uygulayacağım. inşallah iyi olur
TebriklerrrrAyyyy haftalar sonra en fazla veren ben oldum. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Verme işi daim olsun inşallah.
ilk önce başlayayım sonuç alayım. sonra söz yazıcamBize de söyle
Evet ya yeme ve sigara için bişey bulursan paylaş bizimlebağımlılıktan kurtulma ile ilgili çalışma yapmam gerek
Niye olmasın Zamanında 95 kg olan biri olarak söylüyorum imkansız değil tatlım inşAllah seninle beraber 60 olacağızbenim de hedefim 60. diyeceklerim bu kadar
Valla oğlum dün anne bi ara depresyonda gibi hissettim ama simdi toparlamis hissediyorum dediBunlar sadece kadınlara mi oluyor
Erkeklere bişi yokmu
Mavi takımın kaptanı olur musun?Efendim bebişim maviye mi geçiş olacak
Ben kaptanlık yapamam vallah becerememMavi takımın kaptanı olur musun?