- 13 Ağustos 2012
- 4.573
- 19.930
Ben neden Haziran sonu gibi dusunduysemCanım karışmak gibi olmasında Mayıs sonu ve kurban arası 15 gün
2 hafta için çok değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben neden Haziran sonu gibi dusunduysemCanım karışmak gibi olmasında Mayıs sonu ve kurban arası 15 gün
2 hafta için çok değil mi
Ablam naptın yaa sensiz olmaz ki.. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah toparlanırsın koşa zamanda. Ama sensiz tadı tuzu olmaz bizi bırakmaSevgili Arkadaşlar sizlerden izin istiyorum. Siz her ne kadar bana kaptanım deyip onurlandırdıysaniz da ben kendimi kaptan olarak görmedim sayfanın işlerligi devam etsin diye buradaydim. Şimdi bu görevi devredecegim bir arkadaşa ihtiyacım var. Zihnim , psikolojim dağınık toparlanması da zaman istiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
El atın bir ablaniza .
Ya nereye hocam. Daha gidecek çok uzun yolumuz vardı.Sevgili Arkadaşlar sizlerden izin istiyorum. Siz her ne kadar bana kaptanım deyip onurlandırdıysaniz da ben kendimi kaptan olarak görmedim sayfanın işlerligi devam etsin diye buradaydim. Şimdi bu görevi devredecegim bir arkadaşa ihtiyacım var. Zihnim , psikolojim dağınık toparlanması da zaman istiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
El atın bir ablaniza .
Dostum normal de olsa seve seve derdim ama kpss hazırlanıyorum sınava az kaldı gün içinde hep ders çalışıyorum üstelik 3 yaşında çok hareketli bi kızım var.. bazen oluyor hiç giremiyorum o yüzdenGrupların olduğu dönemden asinayiz hepimiz listelere. Yapamazmisiniz
Bilahare yazacağımSevgili Arkadaşlar sizlerden izin istiyorum. Siz her ne kadar bana kaptanım deyip onurlandırdıysaniz da ben kendimi kaptan olarak görmedim sayfanın işlerligi devam etsin diye buradaydim. Şimdi bu görevi devredecegim bir arkadaşa ihtiyacım var. Zihnim , psikolojim dağınık toparlanması da zaman istiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
El atın bir ablaniza .
Anlıyorum canımDostum normal de olsa seve seve derdim ama kpss hazırlanıyorum sınava az kaldı gün içinde hep ders çalışıyorum üstelik 3 yaşında çok hareketli bi kızım var.. bazen oluyor hiç giremiyorum o yüzden
Ben varım listede yardımcı olurumŞöyle yapsak kızlar.
Her kaptan kendi takımının bildirimlerini toplayıp cordelia ve beni etiket yapsın. Uygun olanimiz listeyi oluşturalım olur mu
Elhan kaptanım hiç ses etmeden gitse ne olacaktı parça pincik olur burası. Taşın altına elimizi sokalim
Cordelia yada ben olmazsam listeye yazacak kimse yok mu
İnanın vaktim olsa seve seve ama insalhh yardımcı olacak arkadaşlar vardırŞöyle yapsak kızlar.
Her kaptan kendi takımının bildirimlerini toplayıp cordelia ve beni etiket yapsın. Uygun olanimiz listeyi oluşturalım olur mu
Elhan kaptanım hiç ses etmeden gitse ne olacaktı parça pincik olur burası. Taşın altına elimizi sokalim
Tabiki büyük emek saygım sonsuz. Bu emek sayesinde bu kadar samimi bir ortam kuruldu zaten. Açıkçası bozulmasına gönlüm razı olmaz.Anlıyorum canım
Elhan abla gününden çalıp bize veriyor hicbisey diyemem. Benzer koşullar hepimiz için geçerli. Sana özel demiyorum yanlış anlama lütfen
Canım mesela salı günü senin kırmızı takımın bildirimlerini toplasan alıntıyla. Beni etiketle sen ben toplu alırım. Böylece hepimize kolaylık olur. Onu demek istemiştim bende. Yoksa her kaptan liste yapsın demek istemedim. Ben bile ELHAN kaptanımin anlatımlarıyla uzun sürede öğrendimTabiki büyük emek saygım sonsuz. Bu emek sayesinde bu kadar samimi bir ortam kuruldu zaten. Açıkçası bozulmasına gönlüm razı olmaz.
Dediğin gibi iş bölümü yapabiliriz mesela bi tablodan ben sorumlu olabilirim birinden başkası o şekilde ..
atıyorum ben lig tablosunu hazırlarım lena hedef tablosu, cordelia spor tablosu biri de yarışmacı listesi ve sonuç listesinden mesul olur gibi gibi.. örnek verdim sadece.
Bu şekilde olursa bi tabloyu ben hazırlayabilirim.
Kuzum papatya gelmemişTabiki büyük emek saygım sonsuz. Bu emek sayesinde bu kadar samimi bir ortam kuruldu zaten. Açıkçası bozulmasına gönlüm razı olmaz.
Dediğin gibi iş bölümü yapabiliriz mesela bi tablodan ben sorumlu olabilirim birinden başkası o şekilde ..
atıyorum ben lig tablosunu hazırlarım lena hedef tablosu, cordelia spor tablosu biri de yarışmacı listesi ve sonuç listesinden mesul olur gibi gibi.. örnek verdim sadece.
Toplamda bir ayda 3 - 4 kilo veriyorum canım ama haftalık bazda değişiyorO zaman 1 kilo diyelim
Bayramada 1.2
1 ayda 1 kg veremezmisin
Hiç değilse teşvik olur canım
Ayy harikasın canım en büyük kaygım cumartesi listesi.Ben varım listede yardımcı olurum
Yapma be Elhanım sensiz olmaz buralarSevgili Arkadaşlar sizlerden izin istiyorum. Siz her ne kadar bana kaptanım deyip onurlandırdıysaniz da ben kendimi kaptan olarak görmedim sayfanın işlerligi devam etsin diye buradaydim. Şimdi bu görevi devredecegim bir arkadaşa ihtiyacım var. Zihnim , psikolojim dağınık toparlanması da zaman istiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
El atın bir ablaniza .
O kadarını yaparım canım onda ne var.. tamamdır o zaman salı ve ctesi günü takımımın bilirimlerini bi mesajda toplarım seni etiketlerimCanım mesela salı günü senin kırmızı takımın bildirimlerini toplasan alıntıyla. Beni etiketle sen ben toplu alırım. Böylece hepimize kolaylık olur. Onu demek istemiştim bende. Yoksa her kaptan liste yapsın demek istemedim. Ben bile ELHAN kaptanımin anlatımlarıyla uzun sürede öğrendim
Canım öncelik senin zaten sen kaptanlığı kabul ettiğine göre sensin kaptan hadi kuralım takımıKuzum papatya gelmemiş
Yakınları kuralım istersen
Papatya kabul ederse ben kurduğum takımı ona seve seve teslim ederim
Şöyle yapsak kızlar.
Diğer karşılama ve grup içi yönlendirmeleri hepimiz yapıyoruz zaten
Grupların olduğu dönemden asinayiz hepimiz listelere. Yapamazmisiniz
Ben varım listede yardımcı olurum
Çok zor bir işimiz yok gerçekten. Gribi atlatayim ondan sonra enerjisizlik devam ederse randevu alırım. Uzun zamandır hastalanmadim biriktirmişim sanirim.izin istedigim için gerçekten mahcubum.Tabiki büyük emek saygım sonsuz. Bu emek sayesinde bu kadar samimi bir ortam kuruldu zaten. Açıkçası bozulmasına gönlüm razı olmaz.
Kağıt kalem alıp geliyorumO kadarını yaparım canım onda ne var.. tamamdır o zaman salı ve ctesi günü takımımın bilirimlerini bi mesajda toplarım seni etiketlerim
Canım öncelik senin zaten sen kaptanlığı kabul ettiğine göre sensin kaptan hadi kuralım takımı