Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır tatlımÖğretmenim
Teşekkür ederim canımTamamdır tatlım
Canım yarın fotoğrafli tartı bildirimini bekliyorum.Öğretmenim
Ay güne geldim diKaptanım Beth18 yerime takimlari kurabilirsin derse seçelim . kaybolma e mi
Tamam tamamAy güne geldim di
Hoşgeldin canımSlmmmm ben geldim bildirim yapacağım geçmişe gideceğim beni merak etmeyin
Zeyneeeeep ne güzel bir görsel şölen buAra öğünvakti
Yanindaki cikolatayi degilde 4 kare bitter yedim nasil mutluyum diyetisyene yalvarinca aldigim bonus ben normalde pek tatlisiz duramiyorum ama boyle bir ogunumde olunca o bana yetiyor verilen disinda birsey tuketmiyorum o vakti bekliyorum .
Selam bitanem hoş geldinSlmmmm ben geldim bildirim yapacağım geçmişe gideceğim beni merak etmeyin
Geldim geçmişteyimCordelia nerede kaptanım.
Ödemlerim giderse -2 yi rahat görürüm, bende ödem çok malesefBen o kadar iddialı değilim canım ya. 1 olsun temiz olsun. 2 beni zorlar büyük bir ihtimal. Bende 75 diyeyim o zaman .
Muhteşem olurKahvaltılar günler benden nasıl bir kaptan çıkar acaba
Nerde kaldın, merak ettik tabikiSlmmmm ben geldim bildirim yapacağım geçmişe gideceğim beni merak etmeyin
Geçmiş olsunElhan abla beni liste dışı bırakır mısın yarın bildirim yapamayacağım çok hastayım
sanki ilk kez takimlara giriyorum gibi hissettim bendeDaha kahvaltı sofram duruyor, ben burda vakit geçiriyorum, çok heyecan yaptım