- 16 Mart 2008
- 45.454
- 220.875
Olur tabi ki. Misafir sofralarında ayıp olmasın diye yiyoruz gözün korkmasın. Dikkat edersen kilo almadan dönersin.Kaptan şimdi gözüm korktu , abrtmamaya çalışırım dikkat ederim akşamında karar versem olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi ki. Misafir sofralarında ayıp olmasın diye yiyoruz gözün korkmasın. Dikkat edersen kilo almadan dönersin.Kaptan şimdi gözüm korktu , abrtmamaya çalışırım dikkat ederim akşamında karar versem olur mu
Menü yazma ve tartı zorunluluğu olmayan her hafta kilo almişimdir. Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum canım.Çok güzel eksiler var maşallah tebrik ediyorum kızlar gerçekten. Önemli olan + olmamak. Düşünsenize bu grup olmasa belki her hafta 1 kg alacaktık gittikçe kilomuz artacaktı.. ama şimdi gram gram da olsa veriyoruz her hafta hedefe bir adım daha yaklaşıyoruz bunu küçümsemeyelim bence.
Ben çok sabırsız biriyim. Hep şok diyetler yapıp bir ayda bütün fazla kilolarımı vermeye çalışırdım tabi veremeyince tekrar diyeti bozup daha fazla yerdim yine kilo alırdım. Bu grup sayesinde artık acele etmeden ve pes etmeden ilerliyorum. Çok teşekkür ederim hepiniz çok değerlisiniz
Şimdi tartılmaya gidiyorum
Canım regl dönemi olduğu için böyle. Haftaya bir anda hepsi yok olacak.
Tebrikler Saracim .Geçen hafta : 102.2 kg
Bu hafta : 101.6 kg
Fark - 600 gram
Elhan Cordelia LenaG
Eki Görüntüle 3388448
Gün içerisinde gidebilecek bir artı üzülme kuzum.Gecen cts 70
Bu cts 70.3
Fark +300gr
Elhan
(Bu hafta hiç duzgun uyuyamadım yemeklerde yasaklı gıda yemedim ama saatlerim çok duzensizdi kusura bakmayın arkadaşlar)
İyi düşünelim iyi olsunçok teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Bir sıkıntım yok şuan yazın tekrar kolkoskopi yaptıracağım o zaman hersey belli olacak yine bakalım
Anam sen nirden geledin buralara
benim ödemleri biliyonuz 1.5-3 kg arası ben buna şaşırdım... sanırım regl öncesi 2 gün ve ilk günü protein ağırlıklı beslenmeden dolayı... fıstık ezmeside olmayınca kriz mriz yaşayamadımCanım regl dönemi olduğu için böyle. Haftaya bir anda hepsi yok olacak.
Benimle özelden paylaşirsan sevinirim canım İlginç olması dikkatimi çekti.Kızlar sonunda listem geldiçok rahatladım dileyen olursa paylaşabilirim ilginç bir liste verdi 30 günlük sıralama yok hangisini istersen onu yiyorsun iki kez arka arkaya yemek yasak.
Salı göreceksinYinede memnun degllim 69 görmek istiyordum
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler Saracim .
benim ilk defa geçen ağustosta yapıldı temiz çıktı şükürBir de kamu spotu yapayım smear, hpv testlerimizi düzenli yaptıralım , dün sonucumu aldım şükür yolunda ama gozumuzden kaçırmayalım. Kuzenim şu sıralar rahim ağzı kanseriyle savaşıyor çok çok süreç . Aşı olmadığıma pişmanım önceliğe alıp asimi olacağım
Vuhuuuu çok güzelsin kaptanımEvet ben geldim.
Geçen cuma 78,9
17 şubat kilom 78,35
550 gram eksi
Oran 0.70
tebrik ederimmmm bir öğünü mü tüm günü mü serbest bıraktıTeşekkür ederim kaptanım
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı oradada 600 gram vermiş olarak çıktım ama yağdan bir kilo vermişim listemi değişti yine ve yine güzel bir liste hazırladı 2 gün farklı 4 gün farklı bir liste olacak bugünü serbest bıraktı çok sevinçliyim bu yüzden
Teşekkürler kaptaniçemmTebrikler casminim.
Teşekkürler canımmTebrikler canım çok iyi kilo vermişsin
Canım kaptanım aslında hedefim 59du ama artık 58 mi olsa diye düşünüyorum ☺Eridim eridin kaç olmak istiyorsun sen canısı
Eveeetttt süpeerrrrAşağıdaki tabloyu gördünüz müüü
İbre yeşil olmuş
Olleeeyyyyy çıtırlara hoşgeldinnn
Sağol canımmTebrikler tatlım
Çok güzel eksi canım tebrikler
kaptanıııım çok incelmişsiiinnn yağdan kayıp ve spor desteği sonucu işte tebrik ederimEvet ben geldim.
Geçen cuma 78,9
17 şubat kilom 78,35
550 gram eksi
Oran 0.70