- 4 Eylül 2011
- 19.176
- 67.679
Ablaaaaa aylık hedefin tuttu baaaakkkkkEki Görüntüle 3384903
Geçen Cuma: 68.8
Cumartesi: 67.9
Fark: -900 gr
Papatyamaviss
Yeni tartım 67.85 ' ti kendine geldi kurcalamakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablaaaaa aylık hedefin tuttu baaaakkkkkEki Görüntüle 3384903
Papatyamaviss
Hafta içi sağlık sorunların hallolur da normale dönersin inşallah
aslında başımı sallamadım iki nokta üst üste ve parantez kapatma yan yana gelince öyle olmuş otomatikman. hiç üzülür müyüm ya aksine bu 600 gram benim için o kadar değerli ki.. böyle zorlu bir haftada kilo vermek mucizeydi. canınız çekmesin diye yazmadım ama benim önüme ne sofralar kuruldu bu hafta. baklavalar börekler tatlılar poğaçalar vs vs. hergün bi gün menüsüne oturdum resmen.Tatlım o kadar artıyı temizlemişsin niye başını sallıyorsun
Çok güzel bir eksi.
kilonu korumak tabiki de çok güzel ama bence sen eksi çıkardın dün ki menün ödem yapmış olabilir.
tebrik ederim canım çok güzel.
almamış olmanı kar sayalım. artı görmediğimiz sürece sorun yok haftaya bol eksiler olur inş.Geçen cuma 71.45
Bu cuma 71. 45
Sabitledim şükür
Normalde artıları mı verdim - 1250
Eveeeeet tatlim iyi ki öyle belirlemişsin evren mesaji almış.Ablaaaaa aylık hedefin tuttu baaaakkkkk
Tebrik ederim kaptanim bromelain in faydasi oldumuEki Görüntüle 3384903
Papatyamaviss
O zaman çok sevindim kaptanımaslında başımı sallamadım iki nokta üst üste ve parantez kapatma yan yana gelince öyle olmuş otomatikman. hiç üzülür müyüm ya aksine bu 600 gram benim için o kadar değerli ki.. böyle zorlu bir haftada kilo vermek mucizeydi. canınız çekmesin diye yazmadım ama benim önüme ne sofralar kuruldu bu hafta. baklavalar börekler tatlılar poğaçalar vs vs. hergün bi gün menüsüne oturdum resmen.
kilonu korumak tabiki de çok güzel ama bence sen eksi çıkardın dün ki menün ödem yapmış olabilir.
tebrik ederim canım çok güzel.
almamış olmanı kar sayalım. artı görmediğimiz sürece sorun yok haftaya bol eksiler olur inş.
Çok ödem yapıcı bir şey yemedim korktum Zeynebim ama illa ki faydası olmuştur. Su, spor dahi ödem yapıyor çünkü.Tebrik ederim kaptanim bromelain in faydasi oldumu
Tebrikler bitanem Harika bir sonuç gerçekten.Günaydın hanımlar ne şahane eksiler var herkesi tebrik ediyorum
Mthn83 aman yarabbi ne güzel bir eksi
Salı tartısına göre eksi 2.6
Cumaya göre eksi 1.65 vermiş bulunuyorum
Cuma 111.20
Bugün 109.55
Fark - 1.65
Ne yalan söyleyeyim daha fazla bekliyordum. Böyle oturarak olmayacak 15 dk Leslie mi başlasam
Elhan uranus35
canım başarını asla küçümseme. her hafta veriyorsun kilo önemli olan bu. spor ekleyebiliyosan eklemen tabiki süreci hızlandırır. sonucun çok güzel tebrik ediyorum.Günaydın hanımlar ne şahane eksiler var herkesi tebrik ediyorum
Cuma 111.20
Bugün 109.55
Fark - 1.65
Ne yalan söyleyeyim daha fazla bekliyordum. Böyle oturarak olmayacak 15 dk Leslie mi başlasam
Elhan uranus35
Telefon değiştiği ya canım bilmiyorum kaç adım attım. Ama salı nöbetçi idim adım sayım vardır. Yürüyüşe çıkmadım çünkü 6 Şubat idi. Cumartesiyi de hatırlamıyorum canım.Senin salı ve cumartesi sporun yok di mi
66.9 bebeğimElhan hanım aylık hedefinizi güncellemek istermisiniz
HarikasınGünaydın hanımlar ne şahane eksiler var herkesi tebrik ediyorum
Cuma 111.20
Bugün 109.55
Fark - 1.65
Elhan uranus35
Sağol canımGünaydın hanımlar ne şahane eksiler var herkesi tebrik ediyorum
Cuma 111.20
Bugün 109.55
Fark - 1.65
Elhan uranus35