- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Saçamı takıldınBenim saclar o kadar sari değil ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçamı takıldınBenim saclar o kadar sari değil ya
Hi hiSaçamı takıldın
Görmemmiştir. Bende sorduğunu gördüm keşke ben cevaplasaydımEee ben sana gecen sordum cevap vermedin
Aa doğru yaAz önce dikkatimi cekti sayfa sayisi 1880 olmus diyorum biz 27 bin mesajdaydik
Gormemisim canim,gorsem cevap yazardim,bazen cok bildirim geliyor arada kaynamistirEee ben sana gecen sordum cevap vermedin
6500deyim@Nehir im
@askrhpozitif
@sardunya1038
@Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
@bluegreeneyes
Zipzip-
M MissHayaLet
K klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlar Ben 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın
Önemli degil canim ben gundogdu köyünde oturuyorum kardeşim M MissHayaLet arabayatagindaGormemisim canim,gorsem cevap yazardim,bazen cok bildirim geliyor arada kaynamistir
Yazmak istersen yaz eklerim menü listesineMenü yazayımmı. ?
Tamam dinlenn bugünlük yeter canım yorulma6500deyim
Yazayımda sonra menülerim çıldırıyorYazmak istersen yaz eklerim menü listesine
Daha tablo yapacagim usendim bugün
10 bin adim atmadan gelmem merak etme kaptanim
Kalktılar kalktılarKOĞUŞ KALK!!!!!!! Bak kalkmıyorlar
Ben yildirim baglaraltinda,arabayatagi yakin sanirim gundogdu koyunu bilmiyorum ama.Önemli degil canim ben gundogdu köyünde oturuyorum kardeşim M MissHayaLet arabayataginda
Yunuseli tarafini bilirsen ordan yukari köy varBen yildirim baglaraltinda,arabayatagi yakin sanirim gundogdu koyunu bilmiyorum ama.
Evet biliyorum o tarafi,bize uzak epeyYunuseli tarafini bilirsen ordan yukari köy var
Aynen canim uzak zaten merkezede uzagimEvet biliyorum o tarafi,bize uzak epey
Bilecige yakın Yenişehir de bilecige baglıydı bursa almışAynen canim uzak zaten merkezede uzagim