Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O arkadaşını gözden geçirme zamanı gelmiş sanki...tercihlerimize hayatımıza karışan insanlarla konuşmuyorum ben. Eşimle ilgili yorum yapmasına da asla izin vermezdim sanirim ..

İyi o zaman, alalım 2 bağ maydanoz akşama kadar onu kemirelim Ne yiyeceğiz be biz
Canim o anlamda demedim okadar faydasi varki buharda pistikten sonra sadece ben takim icin dedim tartiya yakin böyle seyler bakliyat gibi siskinlikte yapabilir tabiki bu herkes icin gecerli degil

Kırmızı takım tebrik ederim
Mavi takımım çok güzel yarıştık, ilk iki gün daha çok adim atabilmeyi isterdim ama durumumu biliyorsunuz.
Bu hafta kendi rekorumu kırıp 3 gün ust üste 12 bin adim attim. Kendimide burdan tebrik eder basarilarimin devamini dilerim

Yok gı ne ceza kesicem telastan demek ki ...özel bir şey olmasin da...

Canim o anlamda demedim okadar faydasi varki buharda pistikten sonra sadece ben takim icin dedim tartiya yakin böyle seyler bakliyat gibi siskinlikte yapabilir tabiki bu herkes icin gecerli degil
Ya nişasta falan dedin ya, benim en sagliklilarim karnabahar ve brokoli üzüldüm be bir an

Sen dünyanın 8. Harikasın. Herkes sen olamaz deseydin.

Herşeyin fazlasi zarar. Geçen yil karnabahar epey tukettim ama 2 hafta da bir kez falandir. Brokolide corba yapmistim bir kaç kez, yine haşlama yogurtlu da cok yedim
Benim önüme hasla koy, tuz limon tüm gün yiyebilirim. Brokoli çorbasını beceremedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…