Evet çok şükür bin şükür son 1000 i çekiyorum ☺
Allah kabul etsin saglıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah canımbana da dua et bebegimi Saglıkla kucagıma alayım
Amin ALLAH razı olsun canımAmin canım. Özellikle dua edeceğim seni diğer gruplardan da takip ediyordum ve bebeğinin erkek olacağı içime doğmuştu Rabbim bu güzel kıymetli Ramazan ayının hürmetine evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
Ayyyy canım benim ya inşallah bu mübarek Ramazan ın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah güzel haberler alırsınAfilim92
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
P Podik
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS
Nur Fatma
telasememuresi
Safransari
Duam bitti çok şükür İnşaAllah etiketlemeyi unuttuğum yoktur. Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Ayyyy canım benim ya inşallah bu mübarek Ramazan ın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah güzel haberler alırsın
Allah kabul etsin inşallah canım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimAfilim92
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
P Podik
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS
Nur Fatma
telasememuresi
Safransari
Duam bitti çok şükür İnşaAllah etiketlemeyi unuttuğum yoktur. Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Allah kabul etsin inşallah canım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Allah hayirli evlatlar nasip etsin .
Allah kabul etsin inşaallah, konunuz yorumlara kapatıldıSevgiliMune bu konuyu kapatabilirseniz sevinirim tamamlanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?