- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
1.000 tane okudum
kalan 28.000
En son 30.000 di canım 1000 okuduysan Kalan 29.000 Bu arada Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.000 tane okudum
kalan 28.000
Pardon canım yanlış yazmışım farkında değilimEn son 30.000 di canım 1000 okuduysan Kalan 29.000 ☺ Bu arada Allah razı olsun
Yarın okuyayım inşallah canımKızlar ben bu duaya Çarşamba başladım niyetim Allah’ın izniyle haftasında Çarşamba günü bitirmek.
Dil-i bitab K Khvekokusu20 sizler okuyabildiniz mi?
Canım bende yarın okumaya çalışacağım Allah izin verirse. Rabbim muradını versin inşallahKızlar ben bu duaya Çarşamba başladım niyetim Allah’ın izniyle haftasında Çarşamba günü bitirmek.
Dil-i bitab K Khvekokusu20 sizler okuyabildiniz mi?
Canım sen bitirebilecek misin carsamba yaAmin kızlar Allah razı olsun az demeden nefesiniz olsun yeter ☺
Canım sen bitirebilecek misin carsamba ya
Kadir gecesinde dualasan da cok güzel olur canımBitirebilirim diye düşünüyorum canım
Kadir gecesinde dualasan da cok güzel olur canım
Maşallah canım Rabbim kabul eder inşallahO gün ayriyeten de dua ederim canım başka bir duaya niyetlendim bu güzel kıymetli ayı dolu dolu geçirmek istiyorum☺
Maşallah canım Rabbim kabul eder inşallah
3 bin okudum canim Balanne26
Meryem Suresi de çok okuyorlar burda canım. Onu deneyebilirsin. Şimdilik ben de 100 tane alayım,fazla okursam yazarım. Az gibi oldu ama katkım olsun
Okudum canım. Yine okuyunca bildirim yaparım
Tabi ederim,şimdi söz verip okumamış gibi olmayım diye okuyunca bildirim yaparım. Aminn canım inşallah sana daTamam canım Allah razı olsun ne muradın varsa versin Rabbim kalan sayıyı takip et yine okumak istersen.