Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lem Yelid duama yardımcı olur musunuz?
- Konu Sahibi Balanne26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Allah kabul etsin saglıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah canım bana da dua et bebegimi Saglıkla kucagıma alayım
Evet çok şükür bin şükür son 1000 i çekiyorum ☺
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Allah kabul etsin saglıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah canım bana da dua et bebegimi Saglıkla kucagıma alayım
Amin canım. Özellikle dua edeceğim seni diğer gruplardan da takip ediyordum ve bebeğinin erkek olacağı içime doğmuştu Rabbim bu güzel kıymetli Ramazan ayının hürmetine evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Afilim92
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
P Podik
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS
Nur Fatma
telasememuresi
Safransari
Duam bitti çok şükür İnşaAllah etiketlemeyi unuttuğum yoktur. Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
P Podik
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS
Nur Fatma
telasememuresi
Safransari
Duam bitti çok şükür İnşaAllah etiketlemeyi unuttuğum yoktur. Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Amin ALLAH razı olsun canım Senden de alacağız inşallah böyle haberler gönlüne göre hayırlısı ileAmin canım. Özellikle dua edeceğim seni diğer gruplardan da takip ediyordum ve bebeğinin erkek olacağı içime doğmuştu Rabbim bu güzel kıymetli Ramazan ayının hürmetine evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
- 30 Ocak 2014
- 4.576
- 9.189
- 358
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin herşeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıyla, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını, peygamber efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v) hürmetine, isteyen herkese nasip etmeni senden diliyorum. İnşaAllah bizlere salih evlatlar nasip edersin Ya Rabbim, Amin
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Ayyyy canım benim ya inşallah bu mübarek Ramazan ın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah güzel haberler alırsınAfilim92
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
P Podik
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS
Nur Fatma
telasememuresi
Safransari
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Ayyyy canım benim ya inşallah bu mübarek Ramazan ın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah güzel haberler alırsın
Amin canım inşaAllah
- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 33
Allah kabul etsin inşallah canım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimAfilim92
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
P Podik
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS
Nur Fatma
telasememuresi
Safransari
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Allah kabul etsin inşallah canım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Amin canım inşaAllah
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Allah hayirli evlatlar nasip etsin .
Amin canım inşaAllah
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
Allah kabul etsin inşaallah, konunuz yorumlara kapatıldıSevgili Mune bu konuyu kapatabilirseniz sevinirim tamamlanmıştır.