Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaslar benim sorunum lekeli camasirlar
Gomlekte ki lekeler,corapta ki kirler vs. hic biri gecmiyor.yurtdisinda yasiyorum
hangi deterjani kullanmami onerirsiniz.birde leke cikarici sprey gibi bisey varmi bildiginiz?
Selam arkadaslar benim sorunum lekeli camasirlar
Gomlekte ki lekeler,corapta ki kirler vs. hic biri gecmiyor.yurtdisinda yasiyorum
hangi deterjani kullanmami onerirsiniz.birde leke cikarici sprey gibi bisey varmi bildiginiz?
Slm canım ben de senin gibi çamaşırlarımın lekeli oluşundan hep sıkıntılıyım. Genelde leke çözücü ürünler var onlarla halletmeye çalışıyordum ama artık onlarla temizlemekten vazgeçtim. Çünkü organik yaşam uzmanı Erkan Şamcı' nın detarjanların kimyasal içeriklerinden dolayı kullanılmamalarını tavsiye etmesi üzerine ben de doğal ürünlerle temizlemeye çalışıyorum artık. Bu uzman lekeli çamaşırlar bir gece öncesinden sabunlu sıcak suda bekletilirse lekelerin kolay çıkacağını söylüyor. Çamaşır makinesinin detarjan gözüne çamaşır sodası yumuşatıcı yerine elma sirkesi kullanmak daha sağlıklı olurmuş. Aynı şey bulaşık makinesi içinde geçerli. Bana da doğal temizlik daha sağlıklı geliyor. Kendi elimizle kendimizi tehlikelere atıyoruz aslında detarjanları kullanmakla.
Yalnız bulaşık makinesinde çamaşır sodası değilde arap sabunu daha güzel yıkar diye düşünüyorum soda bulaşıklarda istediğim sonucu vermedi. Arap sabununu deneyeceğim tamamen zararsızmış sıvı yağdan üretiliyormuş zaten. Çamaşır sodası özellikli beyazlar için iyi bir de calgon yerinede geçiyormuş.