• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelere Spectra lazer ve sonuç sıfır

hazalhazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
12
2
86
Antalya
Merhaba ben de yıllardır uğraşıyorum lekelerim için.denemediğim krem,peeling kalmadı.en son da lazer yaptırdım.5 seans karbonlu 5 seans karbonsuz toplam 10 seans ve 1000 tl verdim.sonuç 0 .%20 bile açılmadı lekelerim.cihaz lutronic spectra arkadaşlar sizinde aklınızda olsun.bütün reklamlar yalan geliyor artık bana:(((

Merhaba ben de yıllardır uğraşıyorum lekelerim için.denemediğim krem,peeling kalmadı.en son da lazer yaptırdım.5 seans karbonlu 5 seans karbonsuz toplam 10 seans ve 1000 tl verdim.sonuç 0 .%20 bile açılmadı lekelerim.cihaz lutronic spectra arkadaşlar sizinde aklınızda olsun.bütün reklamlar yalan geliyor artık bana:(((

sizin için üzüldüm çünkü bende şuan her yolu deniyorum.bende de güneş kaynaklı lekeler var onlar için fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum.site içinde açılan konulardaa memnun olanlar azda olsa yaptırıp görmek istedim. sonuç iyi olursa size yazarm

Back
X