Lekeler, Çiller Lekeler için Memnun kaldığım bir ürün. bi göz atın.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
118
merhaba arkadaşlar, 2 ay öncesi eşimin bir arkadaşı testerler göndermişti. Ecza deposunda çalışıyor kendisi dermo kozmetik ürünler oluyor çoğunlukla, aralarından bir üründen gerçekten çok memnun kaldım kullamamız varmı bilmiyorum ama lekeler için olumlu sonuçlar aldım. Daha öncesi 1 yıl'a yakın kimyasal pealing de yapmıştım kendim evde ve bundan bile memnun kalmadım ve doktor tavsiyesi üzerine bırakmıştım kimyasal pealinği. Yazın yüzümde yoğun güneş lekesi oluşur, ve her yıl bir tane daha eklenir. ancak 2 aydır bu kullandığım ürünün cildimdeki lekelri epey yok ettiğini gördüm. Tester bitse bile devamında ürünü kesinlike satın alıcam.

Ducray Melascreen Eclat (Ten Rengi Açıcı ve Kahverengi Lekelere Karşı Bakım Kremi) ürün bu.

Ürün tester olduğu için ve yurtdışından direk geldiği için açıklama kullanma şeklini fln bilmiyordum. Hatta ilk kullandığımda sürdükten sonra maske olabileceğini düşünüp yıkmaştım yüzümü :) cilde sürerken krem şeklinde ama içinde sanki çok çok minik pealing gibi cildimde pütürlük hissettiğim için yıkamıştım. öyle sabah akşam da kullanmadım sadece günde 1 kere uyguladım arada atladığım da oldu. Sabah akşam sürmek gerekmiş öğrendiğim kadarı ile. eğer ki leke sorununz var ise kesinlikle kullanmanızı öneririm.

Bu ürünü bende aldım 3 gün oldu. Sadece akşamları sürmemi önerdi Dr. Peki sizin leke probleminizde düzelme varmı?

canım bende bundan alıcam nasıl düzelme varmı?

Bir anda bir şey olmasını beklemek doğru değil, ilk gün foto çektim ve iki ay sonra tekrar kontrole gideceğim düzenli kullanacağım açılma olursa hemen bildiririm. Büyük bir zevkle. Ama benim lekelerim sivilce yerlerinin güneşe maruz kalmasından dolayı oluştu. Herkesin farklı olabilir lekeleri.

Bir anda bir şey olmasını beklemek doğru değil, ilk gün foto çektim ve iki ay sonra tekrar kontrole gideceğim düzenli kullanacağım açılma olursa hemen bildiririm. Büyük bir zevkle. Ama benim lekelerim sivilce yerlerinin güneşe maruz kalmasından dolayı oluştu. Herkesin farklı olabilir lekeleri.

canım benim lekelerim roac. tedavisindeyken oluştu ve bu yıl daha çok arttı ben mart ayından beri güneş kremi kullanıyorum yani seninkiyle aynı denebilir :)

Back
X