Yumurtlama olmuş mu acaba

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
42
9
1
27
Hanımlar merhaba iki ayrı test ile yumurtlama takibi yapıyordum ama fatkettim ki günden güne silikleşmeye başladı acaba 3 ve 4. Günlerde yumurtlama olmuş olma olasılığı var mıdır

Eklentiler

• 8B7EACC7-9591-4D38-B3DE-62A4B8394778.webp
    8B7EACC7-9591-4D38-B3DE-62A4B8394778.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 9B02BFC5-CEA3-475D-84A4-E95145938E96.webp
    9B02BFC5-CEA3-475D-84A4-E95145938E96.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 52
Pcos da ovulasyon testleri karışık biraz, benimde bu tarz koyuluk olmustu, yumurtladin dedi doktor seninde yumurtlamis olma ihtimalin var degerlendir teste de devam et bakalim yine olacak mi
Bu ay aslında klomende kullandım o yüzden yumurtlama olabilir diye düşündüm yinede emin olamadım teşekkür ederim

Bu ay aslında klomende kullandım o yüzden yumurtlama olabilir diye düşündüm yinede emin olamadım teşekkür ederim
Doktor takip yapmadimi? Klomen bana da baslicak bu ay takip yapsin istiyorum sorucam gittigimde kist vs olur diye korkuyorum ilk kez kullanicam senin de ilk mi?

Doktor takip yapmadimi? Klomen bana da baslicak bu ay takip yapsin istiyorum sorucam gittigimde kist vs olur diye korkuyorum ilk kez kullanicam senin de ilk mi?
Benim ilk değil 3. Oluyor 2. Sinde gebelik oluştu ama kimyasal ile sonuçlandı. Normalde doktor takip ediyor ama ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldığım için ovulasyonla takip ediyorum. Önceki klomen kullanımımda da ovulasyonla takip ettim doğruluğunu denemek için gerçekten testte yumurtlama olduğu gün doktorda yumurtlama görmüştü. Bu ay böyle oldu ama bende önümüzdeki aydan itibaren biraz oluruna bırakacağım sanırım klomen tedaviside biraz beni yordu. Ama ilk denemesinde hamile kalanlarda varmış inşeAllah sen onlardan olursun 😍🤍

Benim ilk değil 3. Oluyor 2. Sinde gebelik oluştu ama kimyasal ile sonuçlandı. Normalde doktor takip ediyor ama ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldığım için ovulasyonla takip ediyorum. Önceki klomen kullanımımda da ovulasyonla takip ettim doğruluğunu denemek için gerçekten testte yumurtlama olduğu gün doktorda yumurtlama görmüştü. Bu ay böyle oldu ama bende önümüzdeki aydan itibaren biraz oluruna bırakacağım sanırım klomen tedaviside biraz beni yordu. Ama ilk denemesinde hamile kalanlarda varmış inşeAllah sen onlardan olursun 😍🤍
İnşallah güzel sonuç alırsın 🌸 bence koyuluk var dedigim gibi benimde boyle cikti ve yumurtladin dedi doktor.
Doktor takip eder kesin diyosun o zaman dimi,
Burda bazilari ilaci kullan diyip gondermis diye okudum kokrtum :(
Amin canım inşallah Allah en kisa zamanda sana bana tum isteyenlere saglikli bebekler versin cok stresli bir süreç ❤️

İnşallah güzel sonuç alırsın 🌸 bence koyuluk var dedigim gibi benimde boyle cikti ve yumurtladin dedi doktor.
Doktor takip eder kesin diyosun o zaman dimi,
Burda bazilari ilaci kullan diyip gondermis diye okudum kokrtum :(
Amin canım inşallah Allah en kisa zamanda sana bana tum isteyenlere saglikli bebekler versin cok stresli bir süreç ❤️

Benim doktorum takip etmişti canım. Ama stres yapmamanı tavsiye ediyorum bende hamile kaldığım onay evet klomen kullanmıştım ama yine şehir dışına çıkmam gerektiği için doktor takibini yarıda bıraktım ve ovulasyon ilede takip edemedim ama ben o ay yumurtladığımı anladım akıntımın şekli değişmişti. O ay doktora devam edemediğim için olursa olur olmazsa olmaz kafama takmıycam demiştim bi baktım hamile kalmışım bazen tamamen akışına bıraktım dediğimiz anda oluveriyor. İnşallah Rabbim hepimizi güzel sağlıklı ve hayırlı evlatlarla çiçeklendirsin 🌸

Back
X