Gebeliğe Hazırlık Lekelenme, adet gecikmesi, baş ağrısı, kasık ağrısı var.Hamile mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asel Neva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
1
2
29
Arkadaşlar günüm 9 gündür geciyor. Ne regl belirtileri ne de hamilelik belirtileri yaşadım. 27 yaşındayım bugüne kadar regl olacağım zaman göğüslerim şişer, karnım regl 3. Gününe kadar felaket ağrıdı. Lakin 9 gündür adet olmadım. Lakin bu 4 gün önce kasık ağrım başladı ve iki gün sürdü. Dünden beri de kahve rengi lekelenme var. Yoğun değil. Bugün lekelenme devam ediyor ve baş ağrısı başladı.
4 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.

Hamile olabilir miyim?

Testi tekrarla canım belirtiler için erken psikolojik olabilir. Hatta bence sen direk doktora git kan testi yapar yumurtalıklara bakar. Bazen geç yumurtladığımız için adetimiz böyle gecikiyor. Tabi geç döllenme olma ihtimali de var şuan yerleştiği için lekeleniyor olabilirsin. Birde adet başlangıcı olabilir. En doğrusu kan testi yaptır ve muayene ol

Merhaba regliniz basladi mi acaba son durumunuzu merak ettimde

Kızlar selamlar,

Ben de hamile kalmadan önce sürekli buraya girip acaba hamile miyim diye sürekli yazılanları okuyordum, bu yüzden sizlerle kendi yaşadıklarımı/hissettiklerimi paylaşmak istiyorum. Belki sizleri rahatlatır;
  • Reglime 1 hafta kala aynı regl belirtilerim başladı, regl olacağıma emindim
  • Reglimden farklı olarak inanılmaz bir bel ağrısı hissettim özellikle regl olmama 2-3 gün kala
  • Normalde düzenli 28 günde 1 regl olurum - reglm gecikti fakat testi yapmak için tam 1 hafta geçmesini bekledim
  • İnanılmaz uykum gelmeye başladı - tv izlerken vs sürekli 25-30 dakikalık uyayakalmalar yaşamaya başladım
  • Özellikle alt karnımda gaz problemi yaşadım - gaz sancıları çektim
  • Sabahları uyandığımda mide yanması ile kalktım
  • Özellikle reglim geciktikten 1 hafta sonra ciddi bir iştahsızlık yaşadım, günde 1 öğün yetiyordu, acıkma duygumu kaybettim.

Merhaba size bişy soracaktım bnm adetim 2 gündür gecikiyor ama her yerim ağrıyor her an adet olacakmışım gibi hissediyorm fakat olmadım daha göğüslerimde şişkinlik karnımda ağrı var adetlerin normalde aşırı düzenlidir hiç gecikmez acaba yine de bu ağrılara rağmen hamile olabilr miyim

Olabilir canım test yaptın mı

Yok yapmadım daha biraz daha geçsin istiyorm ama ağrılarım normal adet ağrısı gibi bacaklarımda çok ağrıyor adetlerimde düzensizlik olmaz normalde
Zaten adet ve hamilelik belirtileri aynı oluyor bacak ağrısı gebelik belirtisi olarak görülüyor. Reglin düzenliymiş beklemene gerek yok şuan testte çıkar

Zaten adet ve hamilelik belirtileri aynı oluyor bacak ağrısı gebelik belirtisi olarak görülüyor. Reglin düzenliymiş beklemene gerek yok şuan testte çıkar
Evet reglım çok düzenlidir ama şüpheye düştüğüm şey adetten 4-5 gün önce ağrıyordu ama bu kadar değil adet gecikti daha çok ağrımaya başladı

Merhaba kızlar bende vajinusmusu bir yıl sonra yendim hamilelik düşünüyorum 25 ağustosta adet olmam gerekirken olmadım 3 eylülde oldum 7 eylülde bitti 8 10 12 14 eylülü değerlendirdik aynı zamanda ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi yakalayamadım henüz iki gündür şiddetli sağ boşluğum belim başım ağrıyor şişkinliğim var çok fazla ve afedersiniz kabızlık yaşıyorum 12 eylülde pembemsi bi akıntı gördüm adetim de 7 sinde bitti sizce psikolojik mi yani bu kadar erken belirtiler olmaz diye düşünüyorum ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum az önce kaset test yaptım negatif

Tamam ben yarın direk kan testine gideyim. Teşkkür ediyorum bilgileriniz için
Yok yapmadım daha biraz daha geçsin istiyorm ama ağrılarım normal adet ağrısı gibi bacaklarımda çok ağrıyor adetlerimde düzensizlik olmaz normalde
Merhaba bende aynı belirtileri yaşıyorum son durumunuz nedir acaba kan verdiniz mi

Adetime daha bir kaç gün var ama mide yanması mide bulantısı var kasıklarımda agrı çok fazla sarı akıntım var adet öncesi belirti gibi hamile olabilir miyim lütfen cevaplarmısınız kafayı yemek üzereyim

Merhaba,ben de şuan sizin geçmişteki haliniz gibiyim her ay buraya girip ya konu açıyorum ya da konuları takip ediyorum.Bir yıllık evliyim ve ovülasyon testi bile kullanıyorum applikasyonlara güvenmeyip.Şimdi de reglime iki gün var ve 14,15,16 Eylül çift çizgi yakaladığım günleri değerlendirdik.Bu ay inanılmaz bacak ağrısı,bel ağrısı ve bir hafta kala klasik regl belirtilerimi yaşıyorum.Ek olarak birkaç gündür mide yanmam ara ara hafif bulantılarım oluyor.Psikolojik de olabilir ama artık anne olmayı eşimi baba yapmayı çok istiyorum.Dün dayanamadım çarşıya gidince test aldım ama gecikme olmadan yapmak,umudumu kırmak istemiyorum umarım bebişim benimledir

Umarım en kısa zamanda bebişinize sağlıkla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…