- 9 Ağustos 2010
- 138
- 2
- 36
- Konu Sahibi white_girl
niye kıbrısının yarısından çoğu lefkoşA diyemiyr da lefkoşE diyor çok merk edyrum.dilleri bazen dönmüyor bazı kelimeleredelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
ben de evlenip izmir'den lefkoşaya taşındım. dereboyu'nda deep blue'nun hemen arkasındaki apartmanda oturuyorum. daha önce 2005 yılında çalışmak için gelmiştim. ama o zaman 4 ay kadar kısa bi süre kaldım. o süre içerisinde Girnede kalmıştım ve orayı lefkoşadan çok sevmiştim. burda lemar ve önder dışında zaman geçirebilecek bi yer bulamadık. dereboyunda oturuyosun demeyin bana çünkü barlardan çok hoşlanmıyoruz eşimle. buranın yerlilerinden gezilecek biyerler tavsiye edebilecek biri varsa çok sevinirim
niye kıbrısının yarısından çoğu lefkoşA diyemiyr da lefkoşE diyor çok merk edyrum.dilleri bazen dönmüyor bazı kelimeleredelikafadulden
bende galdım lefkoşa da hemde 4 ay kadar :)
oncelikle hepinizden yorumlarin hepsini okumadan cevap yazdigim icin ozur dilerim ama konu basligi beni biraz sinirlendirdi acikcasi! soyle ki Lefkose diye bir yer yokdur!! Lutfen yerlerin adini dogru kullanalim... dogrusu Lefkosa'dir. bunu soyleme nedenim kesinlikle kotu niyetten degil aksine yanlis bilinen birseyi duzeltmektir. ben dogma buyume Kibrisliyim ve bu konuda biraz hassasim... ne fark eder ha Lefkose ha Lefkosa diyecek olursaniz lutfen bir dusunun Ankara yerine Ankare dedigimizi.... henuz buralarda yeni oldugum icin bu konun eski oldugunu bilirim fakat gene da dikkate alacaginizi umarim...
Konu başlığını ben açtım gibi gözükür ama yönetici tarafından düzenlendi.. Benda cok rahatsız olurum lefkoşaya lefkoşe denilmesinden.. hatta ben lefgoşa derim kıbrıs ağzıynan.. burdan yöneticiye sesleniyorum lütfen orjinalini bozmayalım :)) kırk yıllık lefkoşa lefkoşe oldu :) efgarisdo barabolli