Merhabalar, ben 2 hafta önce kolposkopi sonucumda cin2 çıkınca leep oldum. Doktorum işlem sonrası kanamam olmayacağını iletmişti. Aslında işlemden sonra1 hafta akıntı oldu derken bianda kanama başladı önce erken regl oldum sandım ama regl kadar da yoğun değildi. Ped kullandım. Derken içerde pıhtı birikmiş inanılmaz yoğun bir kanama yaşadım içimden parçalar döküldü. Acilde tampon yapılarak müdahale edildi. Şuan 2 hafta oldu hala kanama durmuş değil
Ayrıca zaman zaman kasıklarımdan belime yayılan bir ağrı yaşıyorum. Sanırım 3 gün önce yaşadığım pıhtılı kanama kaynaklı şuan aşırı halsizim elim ayağım tutmuyor. Leep basit bi işlem gibi düşürken tüm hayat kalitemi bozdu maalesef. Yaşadıklarıma benzer deneyim yaşayanlar oldu mu? Ne kadar sürer daha bu kanama acaba?
Ayrıca zaman zaman kasıklarımdan belime yayılan bir ağrı yaşıyorum. Sanırım 3 gün önce yaşadığım pıhtılı kanama kaynaklı şuan aşırı halsizim elim ayağım tutmuyor. Leep basit bi işlem gibi düşürken tüm hayat kalitemi bozdu maalesef. Yaşadıklarıma benzer deneyim yaşayanlar oldu mu? Ne kadar sürer daha bu kanama acaba?