• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leep konizasyon sonrası idrar sıkışma his kaybı

Meme95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
56
6
86
35
Merhaba, 2 yıl önce leep konizasyon oldum ve idrar hissimi kaybettim. Doktorlar rahim ağzında sinir vs hiçbişe yok diyorlar ama malesef ben araştırdım baya ve mesanenin arkasından giden gelen pek çok sinirin olduğunu gördüm. Doktorum mümkün değil alakasız diyor. Başka doktorlar da sinir zedelenmesi olsa bile 6 aya iyileşir normalde diyor. Bence doktorların aksine leep konizasyon çok büyük bi operasyon.
Bildiğiniz kadın sünneti gibi bişey. Rahim ağzı baya özel bi organ ve onu kestirip atmak gibi bişe oluyor. Benim şuanda sıkışma hissim yok oldu, 2 3 saaatte bir alışkanlıktan çişe gidiyorum. Saatlerde dursam da asla sızlama gelmiyor. Uykudan çişe uyanma gibi durumlar da olmuyor. Yalnızca mesane doluysa bi şişlik fark ediyorum ama içerde böyle çok sıkıştım son noktaya geldi gibi acıtmalı his yok. Gün içinde sürekli acaba mesane doldu mu wc gitsem mi diyorum kendi kendime . Benzer durum yaşayan var mı? Ayrıca piskolojim de bozuldu neden bu operayonu kabul ettim yoksa doktorun maddi kaygıları nedeniyle mi oldu, başka doktora gitsem eminim böyle olmazdı veya koterizasyon ile tedavi tercih edebilirdim diye kafayı yiyorum. Hayatımın sonuna kadar artık sıkışma hissetmeyeceğim leep yüzünden

Bende 3 hafta önce oldum leep cin2 ve hov 16 dan dolayi.
Sizde leep yaptirmakla iyi yapmissiniz, cunku leep olmadan kanser öncüsü lezyonlarin önune gecemiyorsun. Cok sükür kurtulmussun. Benimde doktorum yarin arayacak patoloji sonucu icin. Umarim benimkide temiz cikar🙏
Idrar konusunda henuz bi sikinti yasamadim. Sadece 3 gundur idrarimi yaparken alt larinda hafif bi agri hissediyorum

Back