• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leep Ameliyat Olanlar

Asiprenses33312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
135
87
13
36
Merhaba Arkadaşlar Çok Zor Dönemlerin Başlangıcı Bittti Fakat Ne Yazık ki Soruları Kafam da Bitmek Bilmiyor... Bundan İki Sene Önce Polistik Över Olduğumu Fakat Cm Hesabına Göre Düşük Olduğu İçin Adet Dönemimde Gider Diye Takipte Kaldım Bir Sene Sonucu Adetli Dönem De Bitti Gitti Çok Şükür Herşey Bitti Yeniden Anne Olma Hayaline Koyuldum Bu Sefer Bende Değişikliklerle Beraber Anlam Veremedigim Kilo Kaybı Olunca Tekrar Kadın Doğuma Gitmeye Başladım Bana Şikayetler mı Dinledi Smear Testi Yaptı Ve Cın 3 ile Karşılaştım Takip Süreci İle Beraber Ameliyat Dendi Ve Yaptırdım Yalnız Benim Hamile Kalabileceğimi Ve RiskLeri Saydılar... Böyle Bir Durum İle Yaşayıp Hamile Olan Arkadaşlar Var mı Sanırım Biraz Umuda İhtiyacım Var..?

Merhaba Arkadaşlar Çok Zor Dönemlerin Başlangıcı Bittti Fakat Ne Yazık ki Soruları Kafam da Bitmek Bilmiyor... Bundan İki Sene Önce Polistik Över Olduğumu Fakat Cm Hesabına Göre Düşük Olduğu İçin Adet Dönemimde Gider Diye Takipte Kaldım Bir Sene Sonucu Adetli Dönem De Bitti Gitti Çok Şükür Herşey Bitti Yeniden Anne Olma Hayaline Koyuldum Bu Sefer Bende Değişikliklerle Beraber Anlam Veremedigim Kilo Kaybı Olunca Tekrar Kadın Doğuma Gitmeye Başladım Bana Şikayetler mı Dinledi Smear Testi Yaptı Ve Cın 3 ile Karşılaştım Takip Süreci İle Beraber Ameliyat Dendi Ve Yaptırdım Yalnız Benim Hamile Kalabileceğimi Ve RiskLeri Saydılar... Böyle Bir Durum İle Yaşayıp Hamile Olan Arkadaşlar Var mı Sanırım Biraz Umuda İhtiyacım Var..?
Çok geçmiş olsun aynı durumları yaşamısız. ameliyatınız nasıl geçti ? Hamile kalamayacagınızımı söyledi doktorunuz o kısmı anlayamadım cin3 sonrası patolojik sonuclarınız iyi geldimi

Benimde çocuğum yok 3 kez düşük yaptım simdide bununla uğraşıyorum cin3 ile karsılasıldı leep operasyonu yaptırdım çok yeni iyileşmeyi bekliyorum

Çok geçmiş olsun aynı durumları yaşamısız. ameliyatınız nasıl geçti ? Hamile kalamayacagınızımı söyledi doktorunuz o kısmı anlayamadım cin3 sonrası patolojik sonuclarınız iyi geldimi
Saol Canim Ameliyatım Çok İyi Geçti O Gün Taburcu Oldum Daha Sonra Kontrol Amaçlı Bir Hafta sonRa Gittim Bir Yara Kapanmadı Diye Yaktı Şimdilik İyi Ara Kanamalarım Yok. Hamile Kalabilirsin Dedi Ama Riskleri Var Dedi Düşük Olabilir Ve Erken Doğum Dedi Ama Ben Hiç Kalamiyorum 😔 Sonucum İyi Çıktı Şükür Takipteyim 6 Ay da Bir Semaer Testi Yapacam

Allah razı olsun . İnsallah güzel güzel çocuklarımız olurda unutturur tüm olanları :) hamile de kalırsın yakın zamanda ben umutluyum . Sonuclarımın temiz cıkması ilk isteğim. Sende gönlünü ferah tur
Bu Aralar Çalışma Aşamasındayım Hamile Olmak İçin Ama Kalabilir miyim Bilmiyorum Umutlar Gelecek Aya Kaldı 🤣🤣🤣 Hayırlısı Ne İse O Olsun Hepimiz İçin 🙏

Bu Aralar Çalışma Aşamasındayım Hamile Olmak İçin Ama Kalabilir miyim Bilmiyorum Umutlar Gelecek Aya Kaldı 🤣🤣🤣 Hayırlısı Ne İse O Olsun Hepimiz İçin 🙏
Hayırlı zamanda gelecektir bebegin ☺️ bu ah olmadı öbür ay umut tükenmez. Leep sonrası cinsel ilişkide agrı kanama vs hissettinmi benim 3 hafta oldu olalı daha hala perhizdeyim ama en merak ettigim bu

Hayırlı zamanda gelecektir bebegin ☺️ bu ah olmadı öbür ay umut tükenmez. Leep sonrası cinsel ilişkide agrı kanama vs hissettinmi benim 3 hafta oldu olalı daha hala perhizdeyim ama en merak ettigim bu
İnşallah Canım Ya Gelsin Rahmimi Aldırmak İstemiyorum Daha Çok Erken Yastayim Bu Yüzden Hamilelik Hem Yeni Bir Hayat İçin Hemde Sagligim İçin Çok Mukkemmel Olacak Allah'ın İzni İle... Bana Cinsel Korumayı İki Hafta Verdi Dr Yalnız Haftasina Tekrar Kanama Olunca Gittiğim de Kontrele Bir Yaranın Kapanmadigini Söyledi Yaktı Ufak İşlemle Sonra Kanamam Olmadı Dış Kanamalarda Bahsediyorum Neden Çünkü Ben Dış Kanama İle Öğrendim Hiç Cinsellikte Sorun Yaşamadım Ertesi Gün Geliyordu Kanama Cinsel Aktiveden Hemen Sonra degiLdi... Şuanda Hiç Bir Sorun Yaşamıyorum Senin Sorduğun Soruya Karşılık Olarak....

Back