inşaallah şeytanın bacağını kırdık bakalımEllerine emeğine sağlık canım nefis olmuşYarışmada bol şans diliyorum
İnşaallah canıminşaallah şeytanın bacağını kırdık bakalım
sana rakip olabilmek için cici kızNeden katıldın neden
teşekkür ederimBol şanslarrrrrr
ben de yarışma vesilesiyle denedim çok beğendim tavsiye ederimSitede 2. Görüşüm bu çorbayıİlk gördüğümde de bayılmıştım, şimdi buna da bayıldım.
Ellerinize sağlık, yapıcam bende en kısa zamanda.
oyum sana diyorsunNohutlu sunumu begendim eline saglik
Yetmedi mi haa beni yenmelerinsana rakip olabilmek için cici kız
kız dur daha bir kere başıma geldi el insaf 3 senedir buralardayımYetmedi mi haa beni yenmelerin
Geçmişi bıraktım geleceğe bakalım.. ellerine sağlık cnm sunum süper.. köfteler de nohut kadar maşallahkız dur daha bir kere başıma geldi el insaf 3 senedir buralardayım
iri yaptım sanıyordum oğlan bırakmadı ben de yapcam diye çabucak yaptım gerçekten o büyüklükte mi olmuş?Geçmişi bıraktım geleceğe bakalım.. ellerine sağlık cnm sunum süper.. köfteler de nohut kadar maşallah
Allah iyiliğini versin dedim acaba yanlış mı gördüm gittim bir daha baktımiri yaptım sanıyordum oğlan bırakmadı ben de yapcam diye çabucak yaptım gerçekten o büyüklükte mi olmuş?
Ellerine sağlık caniiim çok nefis olmuş
Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar
çok teşekkür ederim kızlarEllerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyorYarışmada şansın bol olsun