• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LCW bebek kıyafetleri fiyatları çok yüksek değil mi?

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Lcw bebek kıyafetleri fiyatları aniden çok yükseldi. Bu yüzden koton dan alıyorum ki koton bana göre daha pahallı gibi duruyordu ama arada çok ciddi kalite ve fiyat farkı var.
Siz hangi markaları tercih ediyorsunuz?

Lcw bebek kıyafetleri fiyatları aniden çok yükseldi. Bu yüzden koton dan alıyorum ki koton bana göre daha pahallı gibi duruyordu ama arada çok ciddi kalite ve fiyat farkı var.
Siz hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Bende lcw den alıyordum hep baya pahalandı artık internetten uygun siteler bulup oralardan alıyorum lcw den çok beğenmediğim sürece almıyorum

Lcwnin internet sitesinden outleti takip ediyorum.

Bence tüm mağazalar abarttı bi kozmonot bakiyorum 700 800 tl arasi yetiskinlerinkiyle birebir resmen herseyi gectim beyaz citcitli atletler bile 30 tl yazik gunah artik şaşırdılar ne yapacaklarini tamam hersey pahali asgeri ucretli calisanlari var birsuru ama bebeklerinki bukadar pahalı olmamalı

Genel olarak herşey saçmaladı ama uygun diye aldığımız lcw şu an zara h&m fiyatlarıyla aynı seviyede. Benim önerim lcw den alışveriş yapacaksanız uygulamasından yapın. Her gün belirli indirimler yapıyor. İndirim için çek veriyor. Mağazadan mağaza fiyatına e alacağınıx şeyi bu sayede indirimli alabiliyorsunuz

Bebeğim yaklaşık 1,5 ay sonra doğacak hazırlık amaçlı pek çok şey aldım her tür mağazadan. lcw'de alt üst şapkadan oluşan bir takım 140 liraydı aynı gün h&m indiriminden 3'lü takımlar aldım alt-üst 330 tl verdim. Bi takımı 110'a gelmiş oldu. Bundan sonra yöntemim iyi markaların iyi indirimlerini takip edip uzun vadeli az-öz almak olacak. Lcw'de çorap setleri bile artık kıyafet fiyatına satılıyor ve kalite de ortada.

Lcw nin İnternet sayfasını öneririm size hemen hemen hergün indirim kuponları oluyor 300 TL ye 100 TL 500 TL ye 150 TL gibi. Hamileliğimden beri bu şekilde alışveriş yaptım hala da yapıyorum daha karlı oluyor.

Bebek kıyafetlerini almak mantıksız bence ben daha uygun olan civil den alıyorum zaten en fazla 5 6 ay giyicek çok çabuk büyüyorlar, yazın mesela gittik civile 50 tl ye takimlar aldık indirimden seneye olması İmkansız zaten, bu kış başı da aynı şeyi yaptim tabi bu kez 150ye alabildim bi kac yane 100 liraya bulduk

Lcw kendini ne zannediyor acaba. Önceden carters,gap, hm, zara, benetton, adidas takımlar falan alıp stoklamıstım büyük beden alıp. Suan onları kullaniyor. Artık bu markalar ucmus durumda. Suan giydikleri kuculunce kıytırık kalitesiz markalara yüksek fiyat vermek üzücek

bende iç giyimleri lcw den alıyorum. ama dediğim gibi diğer gap, zara gibi markalarla başa baş gidiyor.

2022 mart ayında aldığım 44.90 tl 2li uzun kollu çıtçıtlı bady şuanda 150 -120 tl civarı eski siparişlerime baktım başkası söylese inanmazdım.
lcw den son çıtçıtlı bady aldım. diğerlerini kotondan aldım ve almaya da devam ediyorum. Koton da yazlık tişörtler 25-40 tl aradı 2023 yaz için şimdiden bol bol amazon.com dan aldım.

Kendini bişey sanmaya başladı lcw
İnat ettim bu sene kışlıkları next ten istedim 1 ay bekledim yurtdışından gelmesini. Gümrük de ödedim ama o parayı lcw ye yedirmedim. Aşağı yukarı aynı paralara geldi zaten aldığım şeyler. Lcw sin sen ya kendine gel. İyice tasarımı da bozdu zaten

Fitilli takımları çok seviyorum. Lcw de maşallah 250 300 tl olmuş. Çok aşırı kıyafet almıyorum. Yeteri kadar var. Ben şimdiden bebeğimin yazlık alışverişini yaptım mesela. Kaliteli ürünleri yarı fiyatına aldım. Zaten çoğu zamanı izmir 'in sıcağında çıtçıtlı atletle geçiriyor. Onun dışında birkaç takım gezmelik aldım o kadar. Bence yeterli

Kendini bişey sanmaya başladı lcw
İnat ettim bu sene kışlıkları next ten istedim 1 ay bekledim yurtdışından gelmesini. Gümrük de ödedim ama o parayı lcw ye yedirmedim. Aşağı yukarı aynı paralara geldi zaten aldığım şeyler. Lcw sin sen ya kendine gel. İyice tasarımı da bozdu zaten
Next'ten ben de istedim. İstediğim yer 2 ay getirmeyince iptal ettim artık

Back
X