- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
ne oldu sonuc yazsanız bende dün oldum gıdı estetiği suan bandaj var ama sıkıntılı bı surecmısolan varsa yardım etsın lutfen kac gunde gecıyo
Simdi sonuc nasil foto atarmisin.bende 10 gun once yaptirdim.ama daha odemli.dalgalanma varmi sizde.Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor.
Ama lazer lipoloz öyle değil. Hem sikilasiyorsun hem acı çekmiyorsun hemde kalıcı. 15 ağustosta gidima lazer lipoliz yaptırdım. Tek gittim. Tek geldim
Haklisin arkadasim..benimde 40 gun oldu odemler halen var.evet 1 haftada normal hayata donuyorsun ama goruntu normale donmuyorkiMerhaba
Liposuction her bölge için aynı trajedi şöyleki 1 ay önce gıdı dahil operasyon geçirdim sonuçlar hiçte doktorların söylediği gibi değil iyileşme süreci epey sürüyor 1 aydır boynumun altındaki şişlik yüzünden başımı kaldıramıyorum 1 ayda düzelirsin diyen doktor şimdi 3 ay sürer diyor
Bence operasyondan evvel doktorunuzla sözleşme yapın şayet baştaki vaatleri yerine gelmezse bedelin 10 katı cezayı müeyyideyi kabul imzası isteyin o anda işin rengi değişir
Liposuction çok kolay diye yorum yazanlar bu işi yapan doktorların paralı reklamcilarindan başkası değil lütfen bunlara kanmayın
Dr lazer liponun %60 olduğunu söyledi yüzde yüz değil yani.liposuction fiyatı bilen var mı ve lipoliz bilgi verir misiniz
Resimlerde iz olustugunu gördüm cenenizin altinda bu kalicimi yoksa geciyormu?Bugün 17. Günüm, çenemin altında dalgalanma var, başımı yukarı çok fazla kaldıramıyorum, başımı geri atamıyorum, zorlayınca çok geriliyor, sanki yapışmış ve açılmıyor ayrıca çene altı dalgalanma belirginleşiyor.kızım boynumu ısıtıp, mümkün olduğunca geri alarak, sert bir masaj yapıyor, o zaman biraz açılıyor. Ayrıca Türkçe kaynaklarda bu durumla ilgili bir şey bulamadık ama ingilizce kaynaklarda buna "lumpy neck" deniyor yani topaklı boyun deniyor ve vaser liposuction sonrası oluşan boyun. Scar balls da çıkıntıya deniyormuş. 6-8 ay arası kendiliğinden geçeceğini yazmışlar
Geçici, dikiş izi kalmadı ama boynunda fazla yağ alındığı için platysma bantları oluştuResimlerde iz olustugunu gördüm cenenizin altinda bu kalicimi yoksa geciyormu?
Geçmiş olsun.Geçici, dikiş izi kalmadı ama boynunda fazla yağ alındığı için platysma bantları oluştu
Üzüldüm peki o bantlarin geçmesi icin bi tedavi işlemi yokmu?Geçici, dikiş izi kalmadı ama boynunda fazla yağ alındığı için platysma bantları oluştu
Bi foto koyarmisin acabaGeçmiş olsun.
Benim çok küçük bi gıdım var, alt çenemin biraz geride oldugundan dolayi sadece profilden belli oluyor.
Acaba bu iz geçici olsa bile az gıdım olduğu için yinede bendede oluşurmu sizce?
Cunku psikolojik yönden güçlü değilim, geçici oldugunu bilsem bile gecene kadar kendimi yiyorum ben bu gibi durumlarda.
Yada cok kucuk bi gıdım oldugu icin hiçmi bu işe girişmesemde sadece çene implantimi yaptirsam belli olmamasi icin bilmiyorum
Alt yüz ve boyun germe işlemi sırasında tek bir delikten girip, birbirine dikiliyor ama çok korkunç değil zatenÜzüldüm peki o bantlarin geçmesi icin bi tedavi işlemi yokmu?
Merhaba, ben de sarkma bayağı vardı, yağ da öyle, bu yüzden işlem sırasında fazla çekildi, çok az gıdı için böyle bir durum olmaz, sizden az alırlar ve kafadan 4 ay kendinize tanımanız lazım. Resim koydum bu aradaGeçmiş olsun.
Benim çok küçük bi gıdım var, alt çenemin biraz geride oldugundan dolayi sadece profilden belli oluyor.
Acaba bu iz geçici olsa bile az gıdım olduğu için yinede bendede oluşurmu sizce?
Cunku psikolojik yönden güçlü değilim, geçici oldugunu bilsem bile gecene kadar kendimi yiyorum ben bu gibi durumlarda.
Yada cok kucuk bi gıdım oldugu icin hiçmi bu işe girişmesemde sadece çene implantimi yaptirsam belli olmamasi icin bilmiyorum
Tesekkurler ama resim eklemek istemiyorumBi foto koyarmisin acaba
Alt yüz ve boyun germe işlemi sırasında tek bir delikten girip, birbirine dikiliyor ama çok korkunç değil zaten
Tesekkurler ama 4 ay çok fazla benim için, yazdiklarinizida okudum aynı şeyleri yaşabileceğimden emin değilim bu işlem için.Merhaba, ben de sarkma bayağı vardı, yağ da öyle, bu yüzden işlem sırasında fazla çekildi, çok az gıdı için böyle bir durum olmaz, sizden az alırlar ve kafadan 4 ay kendinize tanımanız lazım. Resim koydum bu arada
Buraya konu açmıştım, gün gün resim ve gelişmeleri yazdım. Aynı şeyleri yaşayabilirim derseniz, bir bakın ve yaptırın
GIDIMI Aldırdım Vaser liposuction ile
Merhaba, Salı günü yaptırdım, aynı zamanda burun estetiği de oldum.iki doktor girdi, burun için Dr Nihat Kaya, gıdı için Dr Cengizhan Ekizceli... Ameliyat günü sayılmadığı için bugün 3 günüm. Benim cildim çok ince ve çok kilo verdiğim için sarkma da olduğundan düşündüklerinden daha zor olmuş...www.kadinlarkulubu.com
merhaba süslü gidi liponuz hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz acaba? Kime yaptirdiniz, anestezi nasildi, iyilesme süreci nasil gecti, sonucu nasil buldunuz? Cok tesekkurler & sevgilergidi vaser lipisaksinda 2.5 ay oldu ..havalarin isinmasiyla odemlerim bayagi indi.artik cok memnunum.iyiki yaptirmisim diyorum..benim gidim cok buyuktu..bayagi farkettii...sorularinizi cevaplayabilirimm.....
Gıdı olduğundan emin olun ama.benim de öyle gözüküyor ama yaşım genç olmasına rağmen deri fazlalığıymış!merhaba süslü gidi liponuz hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz acaba? Kime yaptirdiniz, anestezi nasildi, iyilesme süreci nasil gecti, sonucu nasil buldunuz? Cok tesekkurler & sevgiler
Merhaba, rica etsem benimle deneyiminizi paylasir misiniz? Memnun musunuz? Ameliyattan sonra uzun sure bakim:kontrol gerekti mi? Tavsiye ettiginiz, islerini begendiginiz doktorlar kimlerdir?Alt yüz ve boyun germe işlemi sırasında tek bir delikten girip, birbirine dikiliyor ama çok korkunç değil zaten
Merhaba, ben salı günü oldum, konu açtım resim attım, tekniği sonra yazacağım,epikriz raporuma bakıpMerhaba, rica etsem benimle deneyiminizi paylasir misiniz? Memnun musunuz? Ameliyattan sonra uzun sure bakim:kontrol gerekti mi? Tavsiye ettiginiz, islerini begendiginiz doktorlar kimlerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?