- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
Hadi ya yani yaptırdınız ve değişiklik olmadı mı ?? Peki bu ünlüler nasıl yaptırıyor ? Ben ciddi anlamda düşünüyordum yaptırmayı başka çözümü de yok gitmiyorMerhaba
Liposuction her bölge için aynı trajedi şöyleki 1 ay önce gıdı dahil operasyon geçirdim sonuçlar hiçte doktorların söylediği gibi değil iyileşme süreci epey sürüyor 1 aydır boynumun altındaki şişlik yüzünden başımı kaldıramıyorum 1 ayda düzelirsin diyen doktor şimdi 3 ay sürer diyor
Bence operasyondan evvel doktorunuzla sözleşme yapın şayet baştaki vaatleri yerine gelmezse bedelin 10 katı cezayı müeyyideyi kabul imzası isteyin o anda işin rengi değişir
Liposuction çok kolay diye yorum yazanlar bu işi yapan doktorların paralı reklamcilarindan başkası değil lütfen bunlara kanmayın
Yani sonuç olarak gidiyor mu önemli olan o yani aldığınız sonuç nasıl oldu yüz hatlariniz daha belirginleşti mi? Yada sarkma oldu mu biraz ayrıntı verirseniz sevinirimDeğişiklik oluyorda öyle hemen değil en az 3 ay ve çekilen çile cabası
Çenesi ufak olanların otomatik olarak gıdısı var gibi gözüküyor.Arkadaşlar gıdı aldırma ile ilgili konu açılmış ama yaptıranlar sonucu yazmamış.kimisi de hiç bi işe yaramadığını yazmis.ben lazer lipo yaptırmayı düşünüyorum fakat sitede değişiklik olmuyor vs gibi yazıları görünce moralim bozuldu.Zayifim ama genetik olarak gidim var ve gitmiyor.yasim 24 doktora muayene oldum o sonuç vereceğini söylemişti fakat aklım karıştı boş yere para vermek istemiyorum fakat nisan fotolarimda gidili çıkmakta istemiyorum.bu operasyonu olanlar veya olan kişiyi görenler yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
mesaja çok geç cevap vermiş oluyorum ama durum nasıl su anda değişiklik var mi1 ay oldu ve hala bi değişiklik yok ya hatta daha kötü oldu sinirlerim çok bozuluyo sizlerin nasıl oldu
merhaba, son durumunuz nedir? ben 10 gun once lipomatik yaptırdım şuan görüntü aynı sertlik var siz ne durumdasınızne oldu sonuc yazsanız bende dün oldum gıdı estetiği suan bandaj var ama sıkıntılı bı surecmısolan varsa yardım etsın lutfen kac gunde gecıyo
Suan nasil gidi bolgesi1 ay oldu ve hala bi değişiklik yok ya hatta daha kötü oldu sinirlerim çok bozuluyo sizlerin nasıl oldu
Merhabalar bende olucam panik oldum nerde yapıldı gıdı ve ben alımı1 ay oldu ve hala bi değişiklik yok ya hatta daha kötü oldu sinirlerim çok bozuluyo sizlerin nasıl oldu
Ben alımı da olacak benim ve gıdıMerhabalar bende olucam panik oldum nerde yapıldı gıdı ve ben alımısimdi nasıl görüntü
Tavsiye edermisin .3 yildir cesaret edemiyorumMerhaba
Liposuction her bölge için aynı trajedi şöyleki 1 ay önce gıdı dahil operasyon geçirdim sonuçlar hiçte doktorların söylediği gibi değil iyileşme süreci epey sürüyor 1 aydır boynumun altındaki şişlik yüzünden başımı kaldıramıyorum 1 ayda düzelirsin diyen doktor şimdi 3 ay sürer diyor
Bence operasyondan evvel doktorunuzla sözleşme yapın şayet baştaki vaatleri yerine gelmezse bedelin 10 katı cezayı müeyyideyi kabul imzası isteyin o anda işin rengi değişir
Liposuction çok kolay diye yorum yazanlar bu işi yapan doktorların paralı reklamcilarindan başkası değil lütfen bunlara kanmayın
Gidi lazer yaptirdinmi...avsiye edermisin .3 yildir cesaret edemiyorumSimetri problemi derken bu lipodan kaynaklı oluşan bi durummu biraz ayrıntılı anlatsaniz sormama gerek kalmayacak aslında sonucunz nasıl kötü olan iyi olan yani gıdı sıfırlandi mi yan profilden ve önden olan değişiklik nasıl biraz daha açarsanız iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?