merhaba nasıl oldu acaba renkte açılma var mı bilgilendirirsen çok sevinirimSelam Canlar 4/5 gün önce lazerle beyazlatma yaptırdım genital bölgeye deri atmaya başladı alttan gelen derinin rengi hala koyu görünüyor bu normal mi doktorum renginin 1 aya açılacağını söyledi kafam karıştı.sizden ricam beyaztlatma işlemini yaptırıp tecrübeli olanlar süreç hakkında Bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.
Bende istiyorum yaptırmayı ama cesaret sıfırSelam Canlar 4/5 gün önce lazerle beyazlatma yaptırdım genital bölgeye deri atmaya başladı alttan gelen derinin rengi hala koyu görünüyor bu normal mi doktorum renginin 1 aya açılacağını söyledi kafam karıştı.sizden ricam beyaztlatma işlemini yaptırıp tecrübeli olanlar süreç hakkında Bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.
Sonuclar nasil oldu lütfen bilgilendirin bizi demerhaba kızlar evet açılma oluyor fakat ilk seans yeterli olmuyor en az 3 seansta istediğim sonuca ulaşacgımı düşünüyorum
Yaptırdınız mı sonuçlar nasıl oldumerhaba genital bölge beyazlatmada ankaradan Doktor Meral Hanımı tek geçerim.
benimki ilk seansta etkisini gösterdi doktor Hanım başlamadan önce tek seans ya da 2 seans size yeterli demişti zaten çok memnun kaldım tavsiye ediyorumYaptırdınız mı sonuçlar nasıl oldu
Süreçten bahseder misiniz. Ben de yaptırdım 4.gunum ama soyulma başlamadı daha . Tek seans yeterli oldu mu. Sonuç tam olarak ne zaman ortaya çıkarSelam Canlar 4/5 gün önce lazerle beyazlatma yaptırdım genital bölgeye deri atmaya başladı alttan gelen derinin rengi hala koyu görünüyor bu normal mi doktorum renginin 1 aya açılacağını söyledi kafam karıştı.sizden ricam beyaztlatma işlemini yaptırıp tecrübeli olanlar süreç hakkında Bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.
Kime yaptırdınız ben de düşünüyorum?Selam Canlar 4/5 gün önce lazerle beyazlatma yaptırdım genital bölgeye deri atmaya başladı alttan gelen derinin rengi hala koyu görünüyor bu normal mi doktorum renginin 1 aya açılacağını söyledi kafam karıştı.sizden ricam beyaztlatma işlemini yaptırıp tecrübeli olanlar süreç hakkında Bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.
Selam Canlar 4/5 gün önce lazerle beyazlatma yaptırdım genital bölgeye deri atmaya başladı alttan gelen derinin rengi hala koyu görünüyor bu normal mi doktorum renginin 1 aya açılacağını söyledi kafam karıştı.sizden ricam beyaztlatma işlemini yaptırıp tecrübeli olanlar süreç hakkında Bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.
Şuan ne durumda acaba etkili oldu muSüreçten bahseder misiniz. Ben de yaptırdım 4.gunum ama soyulma başlamadı daha . Tek seans yeterli oldu mu. Sonuç tam olarak ne zaman ortaya çıkar
Merhaba dökülmeler başladığında ya da sonucunu bizimle paylaşır mısınız teşekkür ederimBen de Ümraniye hisar hospital Esra hanıma yaptırdım bir gün önce ve kendisi kadın doğum uzmanı fiyat olarak iki seans için 1090 TL ödedim tabi muayene ücreti ve kremler ile ekstra 500-600 gibi bir miktar daha odeniyo ama özel sağlık sigortanız varsa daha da uyguna geliyo ,henüz dökülme başlamadı ne zaman başlar bilmiyorum
Paylaşırım şuan 3. Gün henüz bir değişiklik yok ne zaman başlar tam olarak bilemiyorum ama yazarımMerhaba dökülmeler başladığında ya da sonucunu bizimle paylaşır mısınız teşekkür ederim
Hiç acımıyor ki korkacak bişey yok o yüzdenBende istiyorum yaptırmayı ama cesaret sıfır
Bende aynı dr a gitmek istiyorum, evime de yakın. Güzel haberlerinizi bekliyorum.Paylaşırım şuan 3. Gün henüz bir değişiklik yok ne zaman başlar tam olarak bilemiyorum ama yazarım
merhaba, bir gelişme var mı acaba?Hiç acımıyor ki korkacak bişey yok o yüzden