• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazerle kurtuldum dedikten sonra tekrar tüyleri çıkan varmı?

R:E Canım gitmeden jiletle ki kılların kökü güçlensin siyahlaşsın o zaman lazer kıl kökünü daha iyi görür we faydalıda kıllar kalın olunca iyi sonuç weriyo lazer

a.s.teşkler canımm anladım zaten bgn gittimdede sordum artık çıkanları jilet yap dedi kadın...

İşte o bitmeyen tüyleri jiletle almak gerekiyormuş jiletle ala ala onlarda iyice kalınlaşıp tüyden kıl moduna geçmiyormu???
benim su an kolumda baya azlar ve ınceler ole aman aman kalın deıller, kotu bır gorunum yok bence , hatta halam gordu kollarını o da lazer yaptırmaya karar verdı..

a.s.teşkler canımm anladım zaten bgn gittimdede sordum artık çıkanları jilet yap dedi kadın...

canım sen gittiğin yerden memnunmsun.koskoca kk da antalyada lazer merkezi sordum antalyadakiler gitmiyolar lazere.senin gittiğin yerin şubesi var burda.en son çarem artık oraya gitmek olacak.ama memnunmsun kaç seans oldu ne kadar azaldılar? :sinifsinif:

canım sen gittiğin yerden memnunmsun.koskoca kk da antalyada lazer merkezi sordum antalyadakiler gitmiyolar lazere.senin gittiğin yerin şubesi var burda.en son çarem artık oraya gitmek olacak.ama memnunmsun kaç seans oldu ne kadar azaldılar? :sinifsinif:

ewet canım eğer kıl kökün ve cilt yapına bağlı olarakta etkii ediyor tabi ben beyaz tenliyim ve kıl köküm siyak bende işe yaıyor şuan.. birde merkezle alakası varmıdır bilmiyorum bnmkini estetisyenler yapıyor uzmn filan diil ama cihazı doğru kullanmak önmli bnce yani ben memnunun umarım sende olursuna.s.

Bende çok uzun süredir bir merkez araştırıyorum,geçmişte dilim yandığı için.Ki 9 dr un ortak olduğu bir merkezdi!

Geçenlerde tesadüfen kuaför Mustafa da ablamı bekliyordum,lazer reklamını okumuş ablam beni çağırdı,yapan kızlardan biriyle konuştum,o kadar iddialılarki ilk seansta %50 garanti hatta %60 dedi,Allah Allah dedim ve deneme atışı yaptırdım,kolumun küçük bir yerine ve sağ koltukaltıma.Bir mucize beklemiyordum ama son iki gündür şaşkınım,aynı anda iki koltuk altıma jilet yapmıştım,solumdakiler yani lazer yapılmayan yerde aynen çıktılar,sağ tarafta %60 dan fazla azalma var,şoktayım ama daha bekleyeceğim .

Sende bir merkez bulursan bana haber ver lütfen cnm.

Bende çok uzun süredir bir merkez araştırıyorum,geçmişte dilim yandığı için.Ki 9 dr un ortak olduğu bir merkezdi!

Geçenlerde tesadüfen kuaför Mustafa da ablamı bekliyordum,lazer reklamını okumuş ablam beni çağırdı,yapan kızlardan biriyle konuştum,o kadar iddialılarki ilk seansta %50 garanti hatta %60 dedi,Allah Allah dedim ve deneme atışı yaptırdım,kolumun küçük bir yerine ve sağ koltukaltıma.Bir mucize beklemiyordum ama son iki gündür şaşkınım,aynı anda iki koltuk altıma jilet yapmıştım,solumdakiler yani lazer yapılmayan yerde aynen çıktılar,sağ tarafta %60 dan fazla azalma var,şoktayım ama daha bekleyeceğim .

Sende bir merkez bulursan bana haber ver lütfen cnm.

canım kaç aydır bende yer arıyorum lazer yaptıracak.ama koskoca kk da bana yer söyleyen olmadı.en son artık mamamiyanın gittiği merkezin şubesi var oraya gidecem.görüşecem ama bu hafta olamayabilir.senin gittiğin yer neresiydi.oraylada bi görüşeyim.

Canım Dönerciler Çarşısının tam karşısındaki belediye işhanının ikinci katı Kuaför Mustafa.
Diğer merkezin adı nedir?

Canım Dönerciler Çarşısının tam karşısındaki belediye işhanının ikinci katı Kuaför Mustafa.
Diğer merkezin adı nedir?

kuaför mustafayı biliyorum.lazer yapılmaya mı başlanmış orda.mammamiya nın gittiği yeri anlattğı kadarı ile tahmin ettim isim yazmadı.mavi ışık diye biliyorum.eğer gitmeye karar verdiğin yer olursa birlikte mi gitsek ne? eğer mustafada başlamışsa ben oraya giderim kaydirigubbakcemile5

Cnm,ben şimdi deneme atışı yapılan bölgeleri takipteyim,daha öncede söylediğim gibi,şu anda %60 net azalma var ,şayet 15-20 gün kadar halen böyle kalırsa başlamayı düşünüyorum.
Birliktede gideriz neden olmasın.
Kampanya vardı tüm vücut yalnış hatırlamıyorsam 2000 tl idi

Arkadaşlar lazerden sonra kılları çektiğinizde hemen elinize geliyormu yoksa acı hissediyomusnuz? Hani yanıyo oldugu için,bana hiç dökülcekmiş gibi gelmiyoda..

Arkadaşlar lazerden sonra kılları çektiğinizde hemen elinize geliyormu yoksa acı hissediyomusnuz? Hani yanıyo oldugu için,bana hiç dökülcekmiş gibi gelmiyoda..

Canım lazer olduktan sonra hemen dökülmezler bir hafta 15 gün sonra dökülmeye başlar kıllar hiç elleme kılları kendileri dökülsün kontrole gitmeden kese yaparsın okişopuyorumnanaktan

Ben yaklaşık 1.5 sene boyunca yüz bölgeme lazer epilasyon yaptırdım ve şuandaki kadar paket programlar ozman yaygın değildi, haliyle oldukça masraflı olmuştu bana. Favori bıyık ve çenemde ki bir kaç tüy için başlamıştım. evet çok memnunum bu yaptırdığım bölgeler için ama lazer büyükçe alanları taradığı için sarı olan tüylerimide siyaha döndürdü benim ve çene altımda da tüyler çıkmaya başladı ( daha doğrusu sarı olanlar siyaha döndü) bunun nedenini sordum uzmanım lazerin bu yönde işlediğini söyledi. açıkçası üzüldüm çünkü 1.5 sene bunlarla uğraşıp geçirdikten sonra birde onların siyah olması üzmüştü. e birazda kızarak bıraktım lazeri, şu an kendim sir ağda ile alıyorum ne zaman biter Allah bilir..

Back
X