• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz arkadasim adina yardim istiyoruz! Biriyle tanisti! Oglan sapikmi sizce?

Ciddi oldugunu hic sanmiyorum , ciddi olan insan
Boyle konulara girmez ...

Selam arkadaslar,
benim bir arkadasim nettenbir cocukla tanisti bir iki hafta önce birkere bulustullar normal tanimak amacli konustular sohbet ettiler 1-2 saat. O bulusmadan sonra hergün yazismaya devam ettiler iste havadan sudan ne var ne yok vs. benim kiz arkadasim bu cocuktan elektirik almis. Olganda güya bundan almis. Oglan biraz maco dedigm dedik. Yok bana eski sevgililerinden bahsetmeyeceksin, kararlari ben veririm fikrini dinlerim ama karar vermek bana düser. Yok bana yanlis yapani affetmem göz yasina bakmam tavrinda biri. Kiz arkadasim buna yazmis biraz nazik ol cok sinirli yapin var vs. diye oda naziklesmis bu sefer iyice flört etmey ebaslamislar oglan hatta görünce seni öpcem falan demeye baslamis seven öper insan sevdigine dokunmazmi falan filan demeler kizdan resim istemis yatarken resmini cek yolla pijamaylami yatiyosn yoksa neyle vs. kiz buna resim yollamis normal bir resim oglandan kendiside resim isteyince uykum var canim suan olmaz demis kapatmis. BU oglan tekin birimi yoksa saglam ayak degilmi biz bilemiyoruz ya sözde dindar ama dindar olsa zinaYA kalkismaz ne demek öpcem. Yok evlenince geceleri yemek yeme diye mutfagi kilitlicem zaten sana firsat vermem gece merak etme kalkman icin böyle konusmalar gecmis aralarinda kiz emin degil tekrar bulusup bulusmamaya. Sizin fikirleriniz neler sizce napmali güvenmelimi güvenmemelimi? Ltfn yardim biz ardik ne dogru ne yanlis bilmiyoruz... TSKLER
Doğruyu söylemek gerekirse bu bana çok anormal geldi. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,öpüşmek zina değil. Zina, cinsel ilişkidir bizlere helal kılınmayan biriyle. Ama daha 2 haftadan böyle samimilikler mi desem dengesizlikler mi desem bilemedim, normal değil. Bana göre değil mesela böyle şeyler. Kararı o verirmiş Niye, bayanların fikirlerine değer vermeyen bi hödük olduğu nasıl belli. arkadaşınız uzak durmalı bence türkiyede bu hıyarlardan çok var

Cok karisik bi durum. Ewli ciftler bile yeri geliyo o konularda utaniyolar
ama bu cocuk daha tanisir tanismaz konuya girmiş tuhaf. :20:
ilerde bu cocuk kıza ahlaksiz teklflerdede bulunur bence ayrilsn baglantsni kessin :47:
benimde suan erkek arkadasim war ciddi planlarimiz war ewlilik üstne ama
daha bir kere bile bana ole seyler demedi ki dese bile tepkimin ne olcagni bilir
kafasıni kirarim bide fotograf istiycek hee !!
Walla nekadar sevsem bile ayrilirim yarin bigün pisman olmaktansa.

Yol yakınken dön dön dön arkasına bile bakmasn bu ne ciddiyetsizlik ya

Selam arkadaslar,
benim bir arkadasim nettenbir cocukla tanisti bir iki hafta önce birkere bulustullar normal tanimak amacli konustular sohbet ettiler 1-2 saat. O bulusmadan sonra hergün yazismaya devam ettiler iste havadan sudan ne var ne yok vs. benim kiz arkadasim bu cocuktan elektirik almis. Olganda güya bundan almis. Oglan biraz maco dedigm dedik. Yok bana eski sevgililerinden bahsetmeyeceksin, kararlari ben veririm fikrini dinlerim ama karar vermek bana düser. Yok bana yanlis yapani affetmem göz yasina bakmam tavrinda biri. Kiz arkadasim buna yazmis biraz nazik ol cok sinirli yapin var vs. diye oda naziklesmis bu sefer iyice flört etmey ebaslamislar oglan hatta görünce seni öpcem falan demeye baslamis seven öper insan sevdigine dokunmazmi falan filan demeler kizdan resim istemis yatarken resmini cek yolla pijamaylami yatiyosn yoksa neyle vs. kiz buna resim yollamis normal bir resim oglandan kendiside resim isteyince uykum var canim suan olmaz demis kapatmis. BU oglan tekin birimi yoksa saglam ayak degilmi biz bilemiyoruz ya sözde dindar ama dindar olsa zinaYA kalkismaz ne demek öpcem. Yok evlenince geceleri yemek yeme diye mutfagi kilitlicem zaten sana firsat vermem gece merak etme kalkman icin böyle konusmalar gecmis aralarinda kiz emin degil tekrar bulusup bulusmamaya. Sizin fikirleriniz neler sizce napmali güvenmelimi güvenmemelimi? Ltfn yardim biz ardik ne dogru ne yanlis bilmiyoruz... TSKLER

O oglancagizin akli fikri uckurunda...
Arkadasina soyle, o uckur, 2-3 kere dugumlenmeden yanina yaklasmasin...
Sozun ozu, uzak dursun...

Bence arkadaşın böyle bir erkekten kesinlikle uzak durmalı. Daha gençken arayış sırasında böyle erkeklerle tanışmışlığım var. Daha ilk günlerden üstünlük kurmaya çalışan, cinsellik içeren cümleleri sürekli kullanan, her konuşmada lafı bel altına çeken bir erkek sadece bela getirir. Muhtemelen o erkeğin elinde bir kaç değişik kız vardır görüştüğü ve istediklerini yapacak olanı ayırt etmek için ağız yoklaması yapıyor. Kesinlikle çöpe!

Adam bildiğin odun yahu kız arkadaşın bu kadar mı özgüvensiz de devam ettiriyor sohbeti, bıraksın olanı olduğu yerde yola devam etsin. Yani daha flört aşamasında beni kıracak üzecek laf söyleyen biri ile gelecek düşünmek bana saçma geliyor.

Arkadaşına de ki şekerim genciz güzeliz salla bu çocuğu ağzımızın tadı kaçmasın canımız sıkılmasın yap bir kahve sohbet edelim ;) önümüze bakalım

Son düzenleme:
Back