• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazerle kurtuldum dedikten sonra tekrar tüyleri çıkan varmı?

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Arkadaşlar bende lazere başlayacağım kısmetse.Ama merak ettiğim şey tamam tüylerimden kurtuldum dedikten sonra aradan biraz zaman geçince (1-2 sene falan) tekrar tüyleri çıkan varmı?Eğer bitiş o bitişse hemen bu hafta sonu başlayacağım :uhm:

Canım şuan hala yaptırıyorum bitmiş değil ama azaldı o azalanlarda cıkmıyo çıkmıycakda inş şimdilik memnunua.s.m ben bence sende yaptır çok rahatlık inş memnun kalırsın sewgiler

5. seansımda şaha kalktı kıllarım.. nasıl canım sıkıldı..devam ediyorum..tabi

İlk 4 seans bebek cildi gibi hiç çıkmadı...5 ten sonra çıktı işte:kızgın:

Uzmanın dediğine göre bu normalmiş... ilk seanslar hani şok etkisi gibi olurmuş kıllara

Sonra yavaş yavaş zamanla azalacakmış...

Azalma çok var ama ben ay içerisinde jiletle alıyorum zaten...büyük kolaylık

Ağdayı çekiştir makinayı vızırdat a.sbunlardan kurtuldum en azından...

Birde çalışınça büyük rahatlık. zamandan kazanıyor insan...

Nurumm dökülme olduktan sonramı ay içerisinde alıyosun tüylerini..

Yoksa dükülme başlamadanmı...??kaydirigubbakcemile3

Canım lazere gidiyorum dökülüyo sonra cıkmaya başladımı jiletliyorum ki bidahaki lazerde kıllar güçlensin sertleşsin diye inş biticek benimkiler umutluyum ben inş hepimizin biter a.s.

üffff benimde seans arası 2 aya yaklaştı kısa zamana kadar pek bişey yoktu birden bire çoğaldılar baya çıktı bacaklarımda.bariz azalma koltukaltımda oldu birde genital çok inceldi..epilatörün kısaltma aparatıda aynen jilet gibi sert çıkarıyor onuda deneyebilirsiniz

size bence yanlış uygulama yapıldı arkadaşlar ben 6 yıl önce almanyada yaptırdım doktorum çok iyiydi 2 seansta aşırı derece çok azaldı artık okadar azki 2dakikada bitiyor işim ve gidenlerin yerine yenileri hiç çıkmadı 6 yıldır çok rahatım

size bence yanlış uygulama yapıldı arkadaşlar ben 6 yıl önce almanyada yaptırdım doktorum çok iyiydi 2 seansta aşırı derece çok azaldı artık okadar azki 2dakikada bitiyor işim ve gidenlerin yerine yenileri hiç çıkmadı 6 yıldır çok rahatım[/QUO

bunu duyduguma cok sevindimm...hangi makineyle yaptırmıştınız?

size bence yanlış uygulama yapıldı arkadaşlar ben 6 yıl önce almanyada yaptırdım doktorum çok iyiydi 2 seansta aşırı derece çok azaldı artık okadar azki 2dakikada bitiyor işim ve gidenlerin yerine yenileri hiç çıkmadı 6 yıldır çok rahatım[/QUO

bunu duyduguma cok sevindimm...hangi makineyle yaptırmıştınız?

Bende bunu duyduğuma çok sevindim.
Ben sadece genital gideceğim.Ctsi gidip konuştum.Mediest diye biryerle.Arkadaşım buraya 4 seans gitti koltuk altlarında en fazla 15 er tane kalmış.Genitalde de aynı şekilde 20-25 tane kıl kalmış.Bazı sebeplerden devam edemedi.Şimdi tekrar başlayacak.Genitale sansına 100 tl dedi.Fakat tamamen bitirme garantisiyle 430 tl kaç seans olursa olsun dedi.
Valla tabiki tamamen bitse tam süpper olur ama 10-15 tane kıl kalmasıda benim için pek problem olmaz açıkçası.Ama benim korktuğum kalanları jiletle alıyoruz ya zamanla jilet hepsini tekrar azdırmasın :delphin:

hayır korkmayın azdırmaz çünkü lazer yapıldıktan sonra çıkan tüyler o alınan tüyler değil insanlarda çeşit çeşit kökler var bunlar var olan kökler, dinlenmede olan kökler, ve uyuyan kökler
yani giden tüy gidiyor başka yeni kök geliyor onun yerine ve lazerin amacı her tür kökü yok etmek

ya pardon ama siz gidiyorsunuzda doktorunuz size broşür vermiyormu yada açıklamıyormu bunları
yani ben almanyada yaptırdım 6 yıl oluyor yeni çıkmıştı ozamanlar
hani kimseyide kötülemek yada ukala olmak istemiyorum yanlış anlamayın

ama malesef aletin adını bilemiyorum önce ucu ince bir aletti tabanca gibi sonra daha büyük o yeni çıkmıştı scannen yapıyordu yani almanca adı böyleydi

ne yani arkadşlar şimdi laze yapıldıktan sonra çıkan ince tüylre seansa gitmeden bizmi müdahale edicez yani dökülmüyenleri jiletlemi alıcaz kökünden lütfen bilgi verin öyleyse gitmeden önce traş edimm

ne yani arkadşlar şimdi laze yapıldıktan sonra çıkan ince tüylre seansa gitmeden bizmi müdahale edicez yani dökülmüyenleri jiletlemi alıcaz kökünden lütfen bilgi verin öyleyse gitmeden önce traş edimm

canım ilk lazere gitmeden çok önce jiletliyoruz gitmeden bir hafta weya 3 gün kal jiletliyoruz sonra gidiyoruz lazer olduktan sonra dökülüyo bidaha cıkana kadar bişey yapmıyoruz bir sonraki lazer randewun gelene kadar yani ....sonrakine gitmeden öncede tekrar jiletliyorum ben kalınlaşsın we kökü kuwwetlensin diye inş anlatabilmişimdir lazer olduktan sonra tüylerin hepsi dökülüyo baya sonra çıkıyo canım sewgilera.s.

teşk edrm cnm bilgi için ama bnm bu 5 seansın ben hiç jilet yapmıyodum iice azdırmayım die gidnce onlar kısaltıyolardı ve işte o düklmeyenleri tekrar ışınlıyodu ok bundan sonra seansa gitmeden önce bnde jilet yağim daha ii etkisi oluyo sanırm öyle ama demek istediim köktenmi alıyoruz

teşk edrm cnm bilgi için ama bnm bu 5 seansın ben hiç jilet yapmıyodum iice azdırmayım die gidnce onlar kısaltıyolardı ve işte o düklmeyenleri tekrar ışınlıyodu ok bundan sonra seansa gitmeden önce bnde jilet yağim daha ii etkisi oluyo sanırm öyle ama demek istediim köktenmi alıyoruz

R:E Canım gitmeden jiletle ki kılların kökü güçlensin siyahlaşsın o zaman lazer kıl kökünü daha iyi görür we faydalıda kıllar kalın olunca iyi sonuç weriyo lazer

ben kollarıma yaptırmıstım 19 yasımda. su an 22 yasımdayım yenıden cıkmadılar sadece bıtmeyen tuyler bıraz uzadı, koltuk altımda aynı durumda. dıger bolgeler ıcın yorum yapamıcam.memnun kaldım

4 yıldır lazere gıdıyorum.5-6 ayda bır gıdıyorum ama bıtmedı böyle gıdersede bıtmıcek :(

Canım 5-6 ayda bir baya uzun arası düzenli gidersen bitirirsin normalde 2 bilemedin 3 ayda bir gitmek gerekiyo se arayı baya uzatıyosun o yüzden bitmiyodur sewgilera.s.

4 yıldır lazere gıdıyorum.5-6 ayda bır gıdıyorum ama bıtmedı böyle gıdersede bıtmıcek :(

5-6 haftada bir gitmek gerekiyor seanslara hatta seanstan 15 gün sonra birde kontrole çağırıyorlarmış dökülmeyenlere tekrar lazer uyguluyorlarmış.5-6 ay çok uzun bi zaman etki etmemesi normal ve 4 yıldır gidiyormuşsun ya gittiğin yerde bi sorun var ya da arayı çok uzun tuttuğun için.

ben kollarıma yaptırmıstım 19 yasımda. su an 22 yasımdayım yenıden cıkmadılar sadece bıtmeyen tuyler bıraz uzadı, koltuk altımda aynı durumda. dıger bolgeler ıcın yorum yapamıcam.memnun kaldım

İşte o bitmeyen tüyleri jiletle almak gerekiyormuş jiletle ala ala onlarda iyice kalınlaşıp tüyden kıl moduna geçmiyormu???

ben de şubat ayında başladım lazere, iki farklı merkeze gidiorum. bıyık ve çene için gittiğim yerde ilk seansta etkisini gösterdi bebek cildi gibi yumuşadı.4 seans bitti ama gitmekteyim hala. seans araları 1-1buçuk ay sürüo.seanstan sonra kıllar çıkmıo dier seansa yakın çıkıo, o zamanda sadece makasla kesiorum. yüze jilet uygulamayın demişti dermatolog.
dieri ise koltukaltı ve bikini bölgesi.bundada 2 seans bitti daha.seans arası en az 2 ay oluo. değişik cihazlar olduğu için bu senas arası farklı sanırım. bunda da lazeri yaptıktan 2-3 gün sonra tekrar çıkıo kıllar büyüyünce belli süre sonra bazıları dökülüo,sonrada istediğin zmn jiletliosun. ama bu makineye boşa para veriorum gibi geldi. çünkü dier cihazla yaptırdığım lazerde cilt bebek gibi oldu ama bu cihazdakinde ise ne yumuşama gördüm ne bişe. dier lazere gitmeden 3gn önce makasla kesme fln yapmıorum.bunda ise gitmeden bi gün önce yapıorum. iki ayrı yerin dermatoloğu öyle demişti bana.

Back
X