Özel hastanede oldum bulunduğum ilde devlet yada ünv hastanesine sordum yapmadıklarını söyşeidkerı. Dünya göz de olacaktım kesinlikle tavsiye etmiyorum sadece para peşindeler.
Uyuşturuyorlar sadece 20saniye kadar o gözde işlem yaparken kıpırdamayacaksınız ama sonrasında 36 saat kötü idi doğru ya doğru ağrı kesicide alamadım Benim başka rahatsızlığım yüzünden ama arkadaşım olmuş onda ağrı olmamış bende oldu. Ben ameliyat acı hissetmedim ama sonrasında yalan demeyim oldu. Oda 36 saat sürdü sonrasında iyileşme başladı.
Sizede konu sahibi de not olsun
Ameliyat sonrası da 10gün kadar banyo yasak sonra gözünüze su gelmeyecek şekilde yıkayacaksınız
Bebe şampuanı ile
15gün telefon pc yasak kullanmayacaksınız
TV izleme yasak
Ben iki hafta karanlıkta oturdun gece gündüz. Sürekli güneş gözlüğüyle idim.
Kullanmanız gerekiyor ise güneş gözlüğü ile bakacaksınız ben pc ye 1ay güneş gözlüğü ile baktım
Damlaları saatinde kullanmaj çok önemli
1ay kadar elinizle kolunuzla ağır iş yapmayacaksınız
Ne yazık ki bunları dünya göz söylemiyor ama diğer doktorlar ısrarla bunu söylüyor ben hepsini uyguladım
Ekim ayında 3.500mal oldu ilaçlar ve ameliyat dahil
Çok sıkı pazarlık yaptım
Aklınıza başka soru geliyor ise yanıtlayabiliirm
Benim rahatsızlığım2hafta sürdü birinci haftada kontrole gittim gözüm hala açılmamıştı net görmüyordum
gözümde yakın sorunu meydana geldi bazen ameliyat sonrası olurmuş bir hafta daha dikkat ettim damla kullandım ve yakını görme başladı. Uzakta net görmeye başladım.
Herkes te olmuyor imiş sans bana vurdu o iki hafta epey lanet okudum ama
sonrası güzel oldu