• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle göz çizdirenler yardımcı olabilir mi?

acemiqueen

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
124
66
18
30
İyi akşamlar hanımlar.Miyop ve astigmatım var artık lazerle gözlerimi çizidirmek istiyorum.Korkuyorum biraz.Bi de 4 buçuk aylık bebeğim var ve emziriyoru .Doktorlar 6 aydan sonra yaptırabilirsin dedi.Ama kafam da soru işretleri var. Lazerden sonra verilen damlalar var bunlar sorun olur mi? bi de bu süreci yaşayanlar kaç günde iyileşti? Bebeğime bakabilir miyim ? (Doktor önerilerine de açığım yaptırdığınız doktorlar kimler?)

Bu konuyla ilgili bilgi edinebildiniz mi?ben de hamileyim ve gözlerimi çizdirmek istiyorum.

ben 2019 da , miyop astigmat olduğum için çizdirdim. Kornea kalınlığım 500 altı olduğu için iyileşme süreci uzayacak dedi dr. Öyle de oldu. 10 gün karanlıkta ve yatakta geçti. Tarif edilemez bir ağrı yanma gözlerimde. Bu sebeple başağrısı oluşuyor. Dr ağlama demişti ama acıdan ağlamamak imkansızdı ve ameliyat açılma yaptı bi de. Eğer göz haritanız uygunsu düşünmeden olun. Ama uygun değilse süreç zor. Verdiği bi damla vardı sadece. Bebeğiniz için zararını dr söyler zaten ona güvenin

Back
X