Lazerle göz ameliyatı süreç?

Ben eylülde lazer ameliyati oldum
Cook memnunum.
Ameliyattan önce ve sirasinda cok korkmustum cok gerilmistim.
Ama doktorun dedigi gibi 4-5 saat basinc seklinde agri hissettim.
Herseyi yalniz yapabildim
Esim yardimci olmasina ragmen.
Hatta merak ettigim için telefonada bakmayi denemistim zordu ama görebiliyordum
Ertesi gün hersey normale döndü
Tabi dikkat ettim toza günese karsi korudum
Ve 1 hafta kadar dus almam yasakti...
Cok memnunum.
Cok rahat ameliyat oldugumu unuttum bile.

Cok güzel bir konu olmus benimde acmama gerek kalmadi :)
Siz nerde ameliyat oldunuz?
Bende cok istiyorumda ama asiri korku var ve agrilara dayanamamaktan korkuyorum

Merhaba keratakonus ameliyatını nasıl ve nerede oldunuz görüşümüz şu an nasıl gözünüzde mercek filan varmı acaba

Ne kadara oldunuz acaba

Merhaba keratakonus ameliyatını nasıl ve nerede oldunuz görüşümüz şu an nasıl gözünüzde mercek filan varmı acaba

Nasılı nette çıkar corneal cross linking yazarsan
Doktorum ankara veni vidi gözde sadi sızmaz tunalıda budak göz merkezi var sadi hocam ve mehmet koray hoca birlikte yaptılar operasyonu,bu operasyon görüşü arttırmak için değil zaten, ha bana lazer de uygulandı biraz düzelme oldu ama mucize olmadı hastalığı durdurmak icin yapılan birşey zaten, kullandığım başka bişey yok sadece eyestil damla

2 göz 4 ay arayla yapıldı 4 bin tl ödedim 2 yıl önce

Ben de yaptirmak istiyorum. Acaba fiyatlari ne kadar ? Bilen varsa yazsin lutfen ...

Bende çizdirmek istiyorum. Ama çizmiyorlar.
İstanbulda güvendiğim tek bir hastane var,o hariç hepsi çiziyor. 16 yaşımda gittim, reşit ol dediler. Reşit oldum gittim 20 ol dediler. 20 de gittim 22 derken derken en son 27de gittim göz ameliyatı çok riskli. Hayatında 1 kere olabileceksin şuan yaşın buna müsait dediler 40tan sonrayı tavsiye ettiler. Retina ölçümüm falan yapıldı sıkıntı yok aslında.

Ooy ne dertliymişim bu konuda.
Birkaç saat sonra işe dönebileceğimi söylemişti diğer hastaneler. Refakatçisiz gidenler bile varmış. Öyle demişlerdi.

Öyle bi risk var mı sizce?

Cok güzel bir konu olmus benimde acmama gerek kalmadi :)
Siz nerde ameliyat oldunuz?
Bende cok istiyorumda ama asiri korku var ve agrilara dayanamamaktan korkuyorum

Ben izmirde oldum hastane adi falan burdan yazmak sıkıntı oluyo mu bilmiyorum
Merak edenler özelden yazsin yazarim

Agrilardan korkmana hiic gerek yok

Gözlerini bi sivi dökerek uyusturuyolar bisey hissetmiyosun göz damlasini bolca sıktıklarini düşün
Ben cok asiri gerildim korktum terledim gerek yokmus aslinda
Yalniz bana kimse söylememisti lazer islemi sirasinda 1saniyelik gözününüzün önü karariyo bana kimse söylemedigi icin bunu ben ameliyatda sıkıntı oldu kör oldum sandim saniyeler söz konusu ama hayatimin en uzun en korkulu saniyeleri
Onun disinda hic bir sıkıntı yok.
Basinc gibi bi agri vardi yanma bile olmadi bende.
Bide kuru gibi hissediyosunuz.
Klorlu suda fazla kalinca gözleriniz acir ya ona yakin bisey...

Göz doktorları neden kendileri için bunu uygulamiyor gerçekten bende merak ediyorum ,kendi goz doktorum sıcak bakmıyor cizdirmeye çok istiyorsan yapalım ama bence gerek yok dedi bende vazgeçtim açıkçası çünkü özel bir hastane ve yapsa kendi kari olacaktı belkide yıllardır hastasiyim diye yapmadi

3 saat falan gozum acidi batti uyudum zaten. Aksam uzeri gecmissti hepsi. Tv izledim yemek yedim uyudum sabahta ise gittim. Bilgidayar basindaydim. Problem yoktu. Ama yapilacak lazer turu cok onemli. Prk gec iyilesiyor. Lasik hemen oluyor vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…