• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Murat Akkuş'a ameliyat olma maceram

Yok artık ameliyatli burnu bu şekilde bastırmak mümkün mü nasıl desteksiz bırakabilir bu kadar
Evet mümkün. Zaten bu yüzden kaburga kıkırdağı alınıp yeni baştan burun yapılması gerekiyor.

Eklentiler

• IMG_8583.jpeg
    IMG_8583.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 38
Ben çok gördüm.şikayet var.com da kendi google haritalardaki adresinin altındaki yorumlarda,bu platformda.. ona rağmen oldum. Hatta bir arkadaşla bu platform üzerinden irtibata geçtik. İlk kim revizyon olursa diğerini haberdar edecek. Sizin burnunuzu ünlü cerrahların almadığı yazınızı gördüm. Bizim burunları herkes kabul ediyor maalesef kötü durumda.

Gerçekten alabilmeniz harika olmuş. Ben 2 senedir ağlıyorum parada kuş oldu zaten almasam da olur. Kime revizyon olayım bilmiyorum ama her gün ağlamak çok yordu beni eski fotolarıma bakamıyorum bile. Bana da doğal elbette olamaz biz de insanız demişti
Açıkçası bana” napalım bizim de bir günümüz bir günümüze uymuyor. Bacağı kolu olmayan insanları düşünün. Beyin tümörü ameliyatı yapanlar 1 mm lik yer için uğraşıyorlar” gibisinden asla birbiriyle kıyaslanamayacak şeyler söyledi. Ben insanlara ve yaşama dair umudumu çoktan kaybettim. Al parayı güzel sözlerle hastayı kendine inandır,hasta ne durumda gerisini düşünme. Yapacak bir şey yok. Herkese geçmiş olsun.

Ben çok gördüm.şikayet var.com da kendi google haritalardaki adresinin altındaki yorumlarda,bu platformda.. ona rağmen oldum. Hatta bir arkadaşla bu platform üzerinden irtibata geçtik. İlk kim revizyon olursa diğerini haberdar edecek. Sizin burnunuzu ünlü cerrahların almadığı yazınızı gördüm. Bizim burunları herkes kabul ediyor maalesef kötü durumda.
Çok geçmiş olsun. İnsan ne ümitler ameliyat oluyor şeklini geçtim sağlıklı bir burun olmalıydı en azindan. Bunun savunmasi olamaz yani burun ucunda kemik ve kıkırdak desteği sıfır :/

Back