sema1857 bende özel hastanede oldum ama gata gibi bir seçeneğin varsa özel hastaneye ne hacet bence mutlaka değerlendir.6 yıl önce oldum türkiye hastanesinde.son derece uzmanlar bu işte.ve bu zamana kadar en çok lasik yapan hastanelerden biri.sonuçta bu iş tecrübe ister.benimde 8 numara miyoptu.geçenlerde başka bir sebeple bir kaç kez göz doktoruna gittim her iki doktorda anlamadı bile lasik olduğumu .ben söyleyince mükemmel olmuş dediler.şunuda bilki numara kesinlikle sıfır olacak diye birşey yok.0 olup ileride biraz ilerleyebilir de ama emin ol ki değer.ilkokul 4 ten itibaren gözlük kullandım son 4 sene de lens herbiri ayrı sıkıntı.şuan içinse çok memnunum.Birde göz renginin açılacağını hiç sanmıyorum çünkü işlem retinaya yapılıyor.ameliyatı anlatayım da merak eden arkadaşların merakı gitsin.
önce yine bir muayene ardından ilaç damlatıyorlar bu damla gözbebeğini büyütütüyor.ardından masaya yatırılıyorsun gözün etrafı dezenfekte ediliyor emin değilim ama lokal anestezi yapıyorlardı galiba göze.gözün üstünde şeffaf bir tabaka var aynı lens şeklinde onu kaldırıyorlar ve yalnızca yanıp sönen bir ışık görüyorsun.tekrar şeffaf tabakayı kapatıp ilaç damlatıyorlar.benim gözlerime bandaj yapılmadı otobüsle gittim eve.çok kısa bir süre sonra görmeye başladım ama eğer çalışıyorsanız cumadan yaptırın yada izin alın bir iki gün bulanık görüyorsunuz çünkü.tüm işlem bu sonrada kontrole gidiyorsun. öyle açı falan olmuyor.yaşasın gözlüksüz ve lenssiz hayat!
Ben bundan 1 sene once laser oldum lasik yontemi ile ama bu son zamanlar biraz daha kotu gormeye basladim, ve goz kuruma yanma cok oluyor onun icin damla kullaniyorum ama goruntum tamamen duzelmedigine sinir oluyorum, lazer olduktan sonra tamamen duzelme olmayan veya duzelip te tekrar kotu olan var mi?
Ve goz doktoruna gittim tekrar gozluk yazdi, devamli kullanmasam bile bilgisayar, tv, araba kullanirken vs te kullanmam lazim.
Lasik yontemi ile ameliyat olacak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gittigim doktor da bu yonteme cok karsi, riskleri cok daha fazla diyor diger yontemlere gore.
Başta abim sonra annem sonra kuzenim sonra dayım çizdirdi gözlerini 'Dr.Sinan Göker''yaptı ameliyatlarını.Zaten Türkiye'ye bu ameliyatı getiren kendisiymiş.Çok memnunlar yalan olmasın 5 sene falan oluyor ameliyat olalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?