Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar benimde bir sorum olacak

Emziripte lazer olaniniz varmi?yani emzirirken lazer olma gibi bir durum var mi

Slm arkadaslar
Bende lazer yaptirmaya karar verdim. Wavefront yontemini bilen ve uygulatan var mi?

Kizlar Ameliyat olduktan sonra gozunun onunde sinek ucusmalari olanlar var mi ? Yani goz sivisinin hareketlenmesi diyim gorusu etkilemiyor ama sigara dumani gibi birsey genelde gunduz cok net belli oluyor ????

ya böle bi soruna benzer bende de oldu sizin geçtimi olalı nekadar oldu cevap yazarsanız çok sevinirim...

arkadaşlar merhaba;
bende 3 yıl önce lasic operasyon geçirdim,
gözlerim 6 numara hipermetrop + 1.25 astigmattı.

doktor numaraların zaten sıfırlanamayacagını soylemıstı, öyle de oldu.
suan 1.5 numara kaldı gözlerimde ama çok memnunum maşallah bana. gözlük kullanmıyorum.

20 senedir gozluk kullanıyordum kurtuldum.
sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.

ya böle bi soruna benzer bende de oldu sizin geçtimi olalı nekadar oldu cevap yazarsanız çok sevinirim...
Geçmedi Sadece umursamıyorum artık dikkat ettikçe çogalmaya başlıyordu sanki.. Geçmezmiş bu artık böyle geçici bişey degil 5 sene olacak :)

cevabınız için teşekkürler bende şöyle oluyo yıldızlar parlıyo özellikle açık alanda gökyüzünde felan sizinde bu tarzmıydı benim 4 ay oldu geçmeyecek galiba?

bende 3 şubatta lazer yaptırdım sonunda.. çok şükür iyiyim.. güneş gözlüğü takıyorum şuan..
rabbim isteyen herkese nasip etsin...:) insan yeniden doğmuş gibi oluyor...

Merhaba Seseda,

Ben de 3 Şubat'ta ameliyat oldum. Hipermetrop, astigmat +5 idi. Doktorum ertesi günki kontrolde sıfırlanmış , süper dedi. Uzağım da geçici olarak bozulmuş sonradan düzelecekmiş. 8 gündür çok inişli çıkışlı bir durum söz konusu. Yakınımda sıkıntı yok ama uzağım bir türlü netleşmiyor. Hatta bazen bayağı sıkıntı yaratıyor. Dr. geçici diyor ama biraz ümitsizim bu konuda. Siz de aynı durumu yaşadınız mı ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Gecmis olsun canim.
Hafif bulanma devam edebilir. Yanma ve batma olabilir. Doktorun verdigi damlalari aksatma ve suni gozyasi damlasinida uzunca bir sure kullan bence.
Benimde tam netlesmedi diye dusunmustum ki zaten sifirlanmamisti benim doktor sifirlanmayacagini soyledigi halde Doktora gittim gayet iyi durumdasin demisti. Goz kurulugu buna sebep olabiliyor. Korkma birkac ay sonra oturacaktir.
Bu arada nerde oldun ameliyati.

Açıklama için teşekkürler. Damlalarımı ve hapımı düzenli kullanıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, bana sıfırlandı ve uzak problemi geçici dedi. Ama bazen özellikle sabahları ciddi bulanıklık olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sabredip göreceğim artık yapacak birşey yok. Doktorum Dünya Göz hastanesinden Efekan Bey.

kızlar ameliyatın ardından damlalara nekadar devam ettiniz?
benim bugün bir hafta oluyor ameliyat olalı, antibiyotıik damlayı kesti doktorum.. diğer damla ile suni gözyaşına devam edecekmişim... ne kadar devam edeceğimi söylemedi.. bende unuttum sormayı...
ameliyat sonrası damlalar nekadar sürüyor??? bilenler yazarsa sevinirim..

Lotemax damla 2.hafta günde üç defa bir damla, sonra bitecek. Suni göz yaşı 3 ay boyunca günde 4 defa. Ben ayrıca hap da kullanıyorum.

Lotemax damla 2.hafta günde üç defa bir damla, sonra bitecek. Suni göz yaşı 3 ay boyunca günde 4 defa. Ben ayrıca hap da kullanıyorum.

ameliyatın ilk birinci haftası vigamox lotemax ve suni gözyaşını günde altı defa olarak kullandım.. şuan ikinci haftadayım.. dün kontrole gittim, vigamox'u bırak dedi doktor.. bıraktım.. lotemax ve gözyaşına devam ediyorum... günde dört dama dedi... üstelik hap da vermemişti bana... bu damlaların dozajı neye göre ayarlanıyor acaba? günde 4 damla çokmu acaba? bir hafta sonra doktoru arayacağım tekrar ama bir haftaya kadar dörder damla devam mı edecem?

canim ben uzun zaman oldu tam hatirlmaiyorum ama damlmai1 ay falan damlattim galiba

Dunya goz bu konuda iyidir telaslanma gececektir:)

ameliyata göre değişiyor..ben 3 ay kullandım suni damlayı..fakat yeterli değildi..kullanmadığım zaman aşırı kaşınmam oluyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…