Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç bir sorun olmaz merak etme tırscak bişey yok git muayene ol uygunsan da ameliyatı ol çok rahatlayacaksın

Merhaba,bazı yorumları okuyunca yazma gereği duydum.2006 yılında Kaşkaloğlu Göz Hastanesinde Mahmut Kaşkaloğlu tarafından lazerle miyop ameliyatı oldum ve memnunum.Sadece ameliyattan 1 gün sonra bir defa kontrole gittim ve üzerinden 6 yıl geçmiş olmasına rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım.Gözlükten ve uzun süre lens kullanmaktan dolayı yaşadığım göz kuruluğunun vermiş olduğu rahatsızlıktan kurtulmak için ameliyat olmak istiyordum,uzun süre doktorları araştırdım ve kendisinin ameliyat ettiği bir arkadaşımın tavsiyesi ile Ege üniversitesinde başhekimlik yapmış,kurmuş olduğu göz hastanesinde son teknolojileri kullanan,oldukça tecrübeli,eşi de göz doktoru olan ve hayatlarını bu işe adayan,yurt dışından da çok hastanın geldiğini öğrendiğim Prof.Dr Mahmut Kaşkaloğlu'na ameliyat olmaya karar verdim.Şu anda 4,75 olan miyop sorunumdan eser yok ve doğru ellerde yapıldığı takdirde yaşam konforunu inanılmaz artıran bir tedavi.Ameliyat 10 dk gibi çok kısa bir sürede yapıldı ,bir şey hissetmedim bile ve ne operasyon sırasında ne de sonrasında hiçbir ağrı yaşamadım.Tavsiye ettiğim arkadaşlarım da oldukça memnun.Hayatımızdan gözlük ,lens ,göz kuruluğu,göz damlası,yazın denizde görememek vs kelimeleri çoktan çıkarttık.Göz bozukluğu yaşayanlara kesinlikle öneriyorum.

canm senin için sakıncası yoksa kaç yaşında oldun numaraların ilerlemesi 30da duruyor diyorlar ben ilerleyp ilelemediğni bilmyorm ne gözlük nede lens kulanamıyorum çok baş ve göz ağrılarım var offf allahım yardım etsinnn inşallah...

birde nekadar ödeme yaptın şimdiki fiyatlar hakkında bilgin varmı

Sonunda oldum. :) Bugün 7. günüm. Yakın hala bulanık bu da doğal gerçi... :)

Cevap için teşekkürler bu arada...:)

nurten öncelikle sana çooook geçmiş olsun bende olmak istiyorum ama çoook tedirginim nolur bana anlatrmsn nasıl geçti cann yandımı nerde oldun hangi hastane ve nekadar ücret ödedin ayyy çokk merak ettimmm

Sonunda oldum. :) Bugün 7. günüm. Yakın hala bulanık bu da doğal gerçi... :)

Cevap için teşekkürler bu arada...:)

nurten öncelikle sana çooook geçmiş olsun bende olmak istiyorum ama çoook tedirginim nolur bana anlatrmsn nasıl geçti cann yandımı nerde oldun hangi hastane ve nekadar ücret ödedin ayyy çokk merak ettimmm

Çok sağol... :) Dünyagöz Ataköy şubesinde oldum. İki tür ameliyat çeşidi vardı. Ben Lasek'i seçtim. Nette bunu araştırmıştım. Diğerine göre daha ucuzdu. Gerçi aralarında pek fark yoktu. Diğeri için ameliyattan sonra sadece bir gün kontrol olacaktı. Neyse :) Lasek 750 Euro diğeri (adını hatırlayamıyorum) 1.500 idi. :) Bu arada fiyat kişiden kişiye değişiyor.

Ameliyat gayet güzel geçti. Ağrısızdı. :) Tabi uyuşturucu damlanın etkisi geçene kadar... Ameliyattan 15 -20 dk sonra yanma başladı. Bak bu da doğal! Yalnız o ağrı ameliyat olduğuna pişman ettirir o derece... O acıyı anlatamam. Neyse ki 1 gün sürdü. Her geçen gün iyileşti. İlk gün yanma 2. gün biraz şişlik 3. gün kızarıklık 4. gün ise tamamen iyileşti. Tabi yakını kısa bi dönem bulanık görüyorsun... Benim lensim 6. gün çıkarıldı. 4. günde olabilirdi tabi... Neyse... :)

Toplamda 5 damla verildi. Biri çok ağrı olduğu zaman kullanılıyor. Onu sadece ilk gün kullandım. Bugün 10. günüm. 2 damlanın son günü... Bundan sonra sadece 2 damla kullanacağım. :) Onlarda zamanla bırakılacak tabi... Fazla detaylı anlattım galiba...

Şuan iyi ki olmuşum diyorum. :)

ayyy o ameliyattan sonraki 3 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.. ama 3 saati atlattıktan sonra bende hiçbirşey kalmadı normale döndüm ertesi günde lensim çıkarıldı..yani bende o 3 saat dışında hiçbir problem olmadı kızarıklık şişlik bulanık görme vs vs kartal gibi oldum wallahi:)

Sen diğer ameliyatı oldun sanırım. :26: Onda ağrının daha kısa süreceği söylenmişti.

Bu arada ilk gün mutlaka yanında birileri olsun. Ağrıdan gözlerini açamıyorsun... İlk gün yemeği ablam yedirmişti bana...

bende öyle düşünüyorum çünkü seninle aramızda farklılıklar var mesela senin lens 6 gün sonra çıkarılmış benim ertesi gün çıktı..sana 5 damla verilmiş bana 3 damla verildi..senin ağrı 1 gün sürmüş ki bravo diyorum çünkü ben dayanamzdım o acıya..benim 3 saat sürdü.. neyse atlattık ya çok şükür:)

Şükür! O acıdan sonra her acıya katlanabilirmişim gibi geliyor.

Neyse, daha fazla korkutmayalım olacakları...

Bende bugun izmirde bati goz hastanesine gittim ameliyat fiyati icin 2500 dedi cok fazla geldi bana..bide kizlar ben cok korkuyorum asiri yani;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…