Yarın göz doktoruna muayene gidiyorum ve gözümün lazer uygun olup olmadığını öğreneceğim.
Uygunsa da lazer ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.
Ancak lazer ameliyatı olanlara bir kaç sorum olacak.
1) Ameliyat öncesi herhangi bir kan tahlili istendi mi?
2) Ameliyata girmeden önce tüm kıyafetler çıkartılıp, ameliyat kıyafetimi giydiriliyor? (Böyle bir şey okudum da merak ettim sadece :44:)
3) İşi gereği veya sürekli bilgisayar ekranına bakmakta olan arkadaşlar ameliyattan ne kadar sonrasında normale döndüler acaba?
4) Çalışanlar için rapor veriyorlar mı? (İşim gereği sürekli bilgisayar başında olduğum için rapor almayı düşünüyorumda)
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Herkese merhaba kızlar.Ben de uzun yıllar lens ve gözlük kullanmış ve artık bıkmış biri olarak lazer olmaya karar verdim ve dün muayeneye gittim.Uzun araştırmalardan sonra Bayrampaşa Göz Hastanesi ve Kudret Göz Hastanesi arasında kaldım.Nette yazan şikayetlerden sonra Dünya Gözü hiç düşünmedim diyebilirim.Sonra Bayrampaşaya karar verdik ailemle ve dün harekete geçtim ancak lensi kullanmayı bırakmış olmanız gerekiyor ben bırakalı 3 gün olmuştu, ameliyattan önce de altıncı günüm olacak doktor yeterli dedi.Bi sürü bi sürü işlemden geçtim doktorla konuştum, sonra doktorumu netten araştırdım, doktorun içe sinmiş olması bence çok önemli gözümüzü emanet ediyoruz sonuçta, içime sinmeseydi vazgeçerdim hemen.Benim doktorum da ameliyat olmuş, bu benim için büyük etken oldu.Kendisi gözlüklü ya da lensli bir adamın bana lazer yapmasını istemezdim.her neyse muayenede bütün işlemler 80 lira tuttu ameliyat ise 2200 lira.Perş ameliyatım var bana dua edin kızlar.:18:
çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuç alırsın allah yardımcın olsun 8 yaşında kızım miyop. bizde bayrampaşa göz hastanesine gidiyoruz düzenli olarak her altı ayda bir doktorunuz kim acaba bizim doktorumuz Nilüfer Ozan başhekim yardımcısı çok memnunuz doktorumuzdan her şeyi çok güzel izah edip anlatıyor istediğini sorabiliyorsun cevaplıyor sizin doktorunuz kim memnunmusunuz .
ay dün mü bitti çok üzüldüm bak şimdihatta ağlıyorum
arkadaşlar operasyondan kaç gün sonra banyo yaptınız?
ben bu ayın sonuna kadar kampanya devam ediyor die biliyordum sen yinede bir dünyagözü ara belki devam ediyordur yada kampanyayı uzatmış olabilirler
yaklaşık on gün gözüme su değirmedim ama sık sık saçlarımı kuaförde yakatıyordum:)[/QUOTE
ben 5.gün yaptım banyo dikkat ederek tabii..
gitmeden 1 hafta önce lensi bırakman gerekiyor
Teşekkür ederim saol cvp için.:)) Peki ilerleyip ilerlemediğinin kontrolünü ben mi yapıyorum yoksa onlar yaptıkları tetkiklerle bunu anlıyorlar mı .En son 1 yıl önce gittim doktora çok az da olsa bir artış vardı çünkü.
bence siz o yorumlara kulak asmayın..zaten kornea kalınlığınız yeterli değilse yapılmıyor.. muhteşem bir rahatlık..yaptırdıktan sonra pişman olacaksınız bu kadar beklediğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?