Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bişey sorucaktım. Lazerle göz ameliyatı olduktan sonra kontakt lens kullanan varmı.bunun zararı olurmu.sonuçta kornea inceliyor.Ben ameliyat olalı 2 sene oldu ama renkli lens kullanmak istiyorum.Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim....
Rica edrim canım benim nolcak siz sorun ben cevaplarım:)ben ameliyata karar vermeden önce okadar gezdimki bu siteleri bütün yorumları okudum iyisiyle kötüsüyle uzman doktorlara sorular sordum videolarını izledim hatta lazer videosunu da kaç kez izlediğimi hatırlıyorum.ben bu yola 0.75 ile başladım yaklaşık 10 yıl önce, 2 yıl öncesine kadar da 4.00tü derece lazer olduğum sırada 5.00 olmuştu yani baya yüksekti artık lenssiz kör gibi geziyodum onlar benim bi parçamdı resmen deniz havuz haram olmuştu bi 10 yıl lens kullandım ama asıl bana evet kesin olmalısın bu lazeri dedirttiren şey göz tansiyonumun sınırda olmasıydı annede var belki bendede vardır deyip muayene olduğumda böyle bi durumum olduğunu öğrendim e tabi göz tansiyonu diyabet olanlara ki annemde şekerde var ben de tehdit altındayım lazer yapmıyorlar bu hastalıklar beni yakalamadan olayım dedim açıkcası yoksa ben 30 a kadar beklemeyi düşünüyodum canım yani karar vermem bu şekilde oldu.. en son görüşmeye gittim doktoru tanıdım nerelerde görev yapmış fln diye ki bu konuda aslında cok da deneyimi yok samsuna yeni açılmıştı ama gözümü karartıp tamam dedim çünki kontroller fln ankara istanbul zor olcaktı benim için.endişem olmadı desem yalan olur ama hep dua ettim eğer hayırlıysa olsun değilse bi engel olsun dedim hep, içim rahat girdim ameliyata çünki izledim. ne yapılacağını bilmek rahatlatıyo ayrıca en azından kör olmayacağıma garanti verilmişti.bi ben değilim yaptıran dedim okadar endişelenmedim yani..pişmanmıyım kesinlikle değilim canım lensli gibi görüyorum ben de 0.50 kaldı ama yinede şükür..buarada ameliyattan sonra göz tansiyonum düşmüştü kornea kalınlığıyla alakalıymış benim kalın olduğu için yüksek çıkmış fakaaat 3. ay kontrolümde şöyle bi durum oldu göz dibi muayenemde doktor sık sık başımın ağrıyp ağrımadığını sordu göz arkası damarlarn şekli ve yeri değişmiş dedi nörolojiye yönlendirdi ve not yazdı şüpheli papil stazı diye int baktım beyin tümörü şok sonra doktora gittim daha yeni yani bikaç gün oldu tomografi fln cok şükür bişe çıkmadı nöroloji dru gözle alakalı muhtemelen göz tans olablr dedi hatta lazerden olmuş olabilir mi acaba dedi bende bilemedim çünki ameliyata girmeden bi kağıt veriyolar riskleri fln yazan imzalıyosun sorumluluk almıyolar yani bişe olursa ama retinayla alakalı pek bişe göremedim daha doğrusu heyecanlada cok okuyamadım..ama göz de nörolojide 1 ay sonra kontrole çağırdı başka bişeyden tansiyondan flnda olabilirmiş yani kesinleştiğinde neden kaynaklandığını yazarım canım lazerden olduğunu düşünmüyorum ama belli de olmaz herkesde gösterdiği etki başka olabilir yani işin özeti elini taşın altına koycan eğer çok gerekiyorsa benim öyleydi yaptım pişman değilim Allah da etmesin.baya uzun oldu ama yine sor merak ettiğin olursa ok..
yok canım dünya gözde oyle bişey olmaz ki sahit de oldum birinin ince cıktı olmaz demiş dr üzgün üzgün gittii..sinan gökerde cozutmuş ama bunu da bilesin..
Merhaba,neredeyse heryerde subesi var dünya gözün ve hepsinde gayet iyi kadro var ama istanbulda efekan coşkunsever var onu herkes cok övüyor,ameliyatta gözünü kırpmaman için bi aparat takıyorlar cok kolay onlar seni yönlendiriyor zaten yalnız ameliyattan 2 hafta önce lens kullanmayı bırakman gerek,zaten uygun musun değilmisin diye birsürü tetkikten geçceksin..
kocaeli dünyagöz de ameliyat olan varmı...cumartesiye randevu aldım muayene olucam eğer uygunsamda ameliyat olucam ..yardımcı olurmusunuz?
canım merhaba, ben dünya göz hastahanesinden lazer için %50 indirim hakkı kazandım normalde 1100 Euro iken 500 Euro ya olacaksınız dedi..
astigmat mevcut bende düşük seviyedeler
biri 0,75 diğeri 0,50 civarıydı 3 sene önce kontrolede gitmedim ama bu civarlardadır yine 1 e ulaşmamıştır.
sana şunu soracağım muayeneye gittin mi ?
gittiysen ne dediler..
ameliyat için fiyat olarak ne söylediler..
sence bu seviyede ki astigmat rahatsızlığından operasyon olunur mu..
operasyondan sonraki 3.5 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi