Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağrım sadece 3, 5 saat sürdü ama öldürdü beni diyebilirim

geçmiş olsun pişman olmayacaksın :) soğan kokulu damlalardan verdiler mi onu çok dikkatli kullanmak gerekiyomuş her nekadar rahatlatsa da fazlası zararmış , ben tekrar yazdırma gafletinde bulundum , bittikten sonra suni gözyaşına uzun süre devam et en sağlıklısı o. Ben de olalı bir seneyi geeçti bi muayeneye gitcem yakında inşallah :)

saol canım..bana lotemax ve vigamox verdi..onları kullanıyorum ..soğan kokusu almadım:) zaten hiçbir sıkıntım yok şu an sadece operasyondan sonra 3.5 saat sürdü o kadar onun dışında bir problemim yok çok şükür..

Merhaba
Ne kadar odemistiniz? intralasikmiydi? Bende olmak istedim olamadim. Retinaya bakarken bayildim doktor..oda ameliyatta bundan daha fazla basinc oldugunu soledi ve kor olabilcegimi soledi ameliyatta bayilirsam. Size sakinlestirici verildimi? Nasil dayandiniz basinca flapi kesiyorlar sonucta. Lutfen aydinlatici bir bilgi bana:)

Arkadaslar benim tam olarak sorunum gecen sene kudret goz hastanesine gittim. Solda 3.50 - astigmatism sagda 4.00 - miyop olaraktan iki goz. Ama ne varki doktor retinama bakarken bayildim. Basinctan icim gecti zaten nedendir bilmem hemen icim geciyor sargi, bandaj yada doktor gorunce tirsip bayiliyorum. Doktorda cok korkmus rengi atmisti. Beni tetkiklere gonderdi epilepsi..etc fakat bisey cikmadi. Sonuc olarakta ben sizi ameliyat edemem dedi ameliyatta 60mm basinc var (intralasik) bayilirsaniz bu basincta damariniz kopar kor olursunuz diyerekten beni ameliyat etmedi. Sizlere sakinlestiriciler veriliyor mu? Nasil dayaniyorsunuz flap kesilince olan 60 saniyelik basinca. Gercekten cok istiyorum laser olup lenslerden ve gozluklerden kurtulup , yillardir cektigim aciya son vermeye. Annem dunya goz hastanesinin iyi oldugunu ve iyi sedative (sakinlestirici) verildigini soluyor sizlere verildiyse ne kadar etkilidir? Gercekten olurda bayilirsam korluk mu yapiyor? Aranizda doktor varsa:)))?
Cok tskler simdiden.

bugün operasyon olalı 6.günüm ve sağ gözümdeki batma geçmedi..bu normalmi biri cevap versin yaaa çok rahatsızım

Risus merhaba,
indirimi nasıl kazandın bana da 1400 euro fiyat söylediler çok pahalı geldi herkes fiyat konusunda biseyler söylüyor bilgi verir misin canım ya çok kararsız kaldım

angelmask selam,
geçenlerde Efekan beye muayene oldum tetkikler iyi korneam kalınmıs, iki seçenek var ıntralasik 1100 euro diğeri daha gelişmiş bi sistem 1400 euro dediler. ikincisini düşündüm ama 500 euro yazmıssınız anlayamadım neden bu kadar fiyat farkı. bu arada akrabam da orda prk ameliyatı oldu ilk zamanlar çok acı çekti baya bi hafta falan sürdü bi de ilk zamanlar bulanık görüyodu şimdi düzelmiş konustum da zamanla geçiyomus yani.

merhaba..bende intralasik oldum..1100 euro doğru ama ben %50 indirimli oldum yani 500 euro ödedim..şu anda bir sıkıntım yok sadece sağ göz kapağımda ara ara hafif batma oluyor o kadar

merhaba..bende intralasik oldum..1100 euro doğru ama ben %50 indirimli oldum yani 500 euro ödedim..şu anda bir sıkıntım yok sadece sağ göz kapağımda ara ara hafif batma oluyor o kadar

tanıdık vasıtasıyla falan mı indirim aldın o kadar dil döktüm 1000 euroya düşürdüler düşün yani.

tabiki hayır canım:) dünyagözün kendi kampanyası vardı..15 ocakta bitti malesef..form doldurup yolluyorsun ve indirim kazanıyorsun

Üzülme tatlım demekki kısmet değilmiş bende tesadüf eseri görmüştüm facebook ta reklamı vardı öylesine doldurmustum yani aklımda hiç yoktu düşünmüyordum...kısmet işte aradılar bende fırsattan yararlandim. .herşey kısmet canım

haklısın canım bende hep olmak istiyodum ama hep erteliyodum. göz bu ihmale gelmez sağlıklı bi sekilde en iyi sonucu alalım da gerisi teferruat ama indirim de olsaymıs iyi olurmus hatta süper olurmus yaaa :)

lazer olan bir sürü insan var kimse soruma cevap vermiyor hayret yani

merhaba kızlar benimde gözlerimde sorun var miyopum lazere güvenemiyorum göz bu sonuçta Allah korusun. yaptran arkadaşlar yan etki gördünüzmü ve maliyeti ne kadar:44:

Yarın göz doktoruna muayene gidiyorum ve gözümün lazer uygun olup olmadığını öğreneceğim.
Uygunsa da lazer ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.

Ancak lazer ameliyatı olanlara bir kaç sorum olacak.
1) Ameliyat öncesi herhangi bir kan tahlili istendi mi?
2) Ameliyata girmeden önce tüm kıyafetler çıkartılıp, ameliyat kıyafetimi giydiriliyor? (Böyle bir şey okudum da merak ettim sadece :44:)
3) İşi gereği veya sürekli bilgisayar ekranına bakmakta olan arkadaşlar ameliyattan ne kadar sonrasında normale döndüler acaba?
4) Çalışanlar için rapor veriyorlar mı? (İşim gereği sürekli bilgisayar başında olduğum için rapor almayı düşünüyorumda)

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…