Ağrım sadece 3, 5 saat sürdü ama öldürdü beni diyebilirim
geçmiş olsun pişman olmayacaksın :) soğan kokulu damlalardan verdiler mi onu çok dikkatli kullanmak gerekiyomuş her nekadar rahatlatsa da fazlası zararmış , ben tekrar yazdırma gafletinde bulundum , bittikten sonra suni gözyaşına uzun süre devam et en sağlıklısı o. Ben de olalı bir seneyi geeçti bi muayeneye gitcem yakında inşallah :)
Ben geçen nisan ayında oldum. Çokta memnun kaldım. Ben alman hastanesinde oldum. Doktorum 10 numaraydı. Başka bilgi isteyen varsa söyleyebilirim. Ben çok zor karar vermiştim .Ebrugenin dediği gibi göz çok kritik ama 10 dakikada bitti.Ertesi gün gözlüklerden kurtulmuştum:):):)
sonunda göz ameliyatı oldum :) dünya göz hastanesinde,efekan beye :) 10 günü geçti.sorusu olan varsa,cvplayabilirim.
canım merhaba, ben dünya göz hastahanesinden lazer için %50 indirim hakkı kazandım normalde 1100 Euro iken 500 Euro ya olacaksınız dedi..
astigmat mevcut bende düşük seviyedeler
biri 0,75 diğeri 0,50 civarıydı 3 sene önce kontrolede gitmedim ama bu civarlardadır yine 1 e ulaşmamıştır.
sana şunu soracağım muayeneye gittin mi ?
gittiysen ne dediler..
ameliyat için fiyat olarak ne söylediler..
sence bu seviyede ki astigmat rahatsızlığından operasyon olunur mu..
merhaba..muayene ye gittim,kontroller yapıldı..kornea kalınlığımın maşallahı varmış:) fazlasıyla uygunum yani:) önümüzdeki cuma ameliyat oluyorum ayın 11 inde..banada 500 euro dediler.. benim bir fikrim yok açıkçası ama numaraların çok düşük aslında pek sanmıyorum ama yinede görüş istersen
angelmask selam,
geçenlerde Efekan beye muayene oldum tetkikler iyi korneam kalınmıs, iki seçenek var ıntralasik 1100 euro diğeri daha gelişmiş bi sistem 1400 euro dediler. ikincisini düşündüm ama 500 euro yazmıssınız anlayamadım neden bu kadar fiyat farkı. bu arada akrabam da orda prk ameliyatı oldu ilk zamanlar çok acı çekti baya bi hafta falan sürdü bi de ilk zamanlar bulanık görüyodu şimdi düzelmiş konustum da zamanla geçiyomus yani.
merhaba..bende intralasik oldum..1100 euro doğru ama ben %50 indirimli oldum yani 500 euro ödedim..şu anda bir sıkıntım yok sadece sağ göz kapağımda ara ara hafif batma oluyor o kadar
tabiki hayır canım:) dünyagözün kendi kampanyası vardı..15 ocakta bitti malesef..form doldurup yolluyorsun ve indirim kazanıyorsun
Üzülme tatlım demekki kısmet değilmiş bende tesadüf eseri görmüştüm facebook ta reklamı vardı öylesine doldurmustum yani aklımda hiç yoktu düşünmüyordum...kısmet işte aradılar bende fırsattan yararlandim. .herşey kısmet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?