How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba lazer ameliyatından sonra gözde ağrı acı oluyor mu

lazerden sonraki 1 saatte bişey anlamıyosun sonra bi yanma gözyası ama nasıl akıyo sürekli 3-4 saat böyle sonra cok rahatsın özet 3-4 saat canın yanacak ama kişiden kişiye değişir belki senin çok yanman olmaz bilemiyorumm..

7.50 numara gözü sıfırlayabiliyolar mı peki?

Merhaba, benim gozlerim de 7,5 numara. Doktor prk ile olur dedi. Kornea kalinligi ince oldugu icin bu yontem uygunmus. Prk ile ilgili arastirma yapmaya calistim, negatif yanlari var; ameliyattan sonra 2-3 gun agrili oluyormus bayagi, gec iyilesmesi, gunesten korumak gerekiyormus yoksa "haze" olusma riski oluyormus, iyilesmesinin gec olmasi..
Ama bunun yaninda bu ameliyati olup da cok memnun olanlarda var, ameliyat sonraki agri ve yavas iyilesmesine ragmen.
Ben uzun sure lens kullandim, ama simdi lenslerle bile rahat edemiyorum, yarim gun takinca yanma ve batma oluyor. Gozluk de yuksek numara olunca rahat degil.
Ameliyat olmayi istiyorum, ama ayni zamanda da cok korkuyorum...gozluk ve lensten kurtulmak harika bir duygu olsa gerek. Doktorla gorusmem var agustos sonunda, onu bekliyorum. Ondan sonra bir karar vericem.
Prk yaptiran arkadaslar deneyimlerini paylasirsa cok sevinirim. Tesekkurler

kızlar bende olacamda cok korkuyorum bazı doktorrlar paragöz yanieğer korneam inceyse ve buna ragmen yaparlrsa diye endişem var sinan gökeri düşünüyorum siz ne diyorsunuz yaptıran varmı sinan gökere:44:

merhabalar,

istanbul göz hastanesi'nde lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. aranızda olan var mı? ya da tavsiye ediyor musunuz? cevap verirseniz çok sevinirim.

ameliyat olan arkadaslarım çok acıyor mu doğruyu söyleyin yaptırıcam korkuyorum yaşımda 19 :2: canımda aşırı tatlıdır doktorun elini falan tutma hareketlerim çok fazladır :14:

Ankara da hangi hastahane iyi göz lazer ameliyatinda? bide fiyatlar ne kadar?

bilgisi olan lütfen cevaplayabilirmi :44:

merhabalar
benimde gözlerim ileri derecede miyop ve gözlerim artık lenslere karşı alerjı yapıyor doktor kullanma artık dedi ve lazer düşünüyorum BURSADA ameliyat olan ve doktor tavsiye edebilecek olan varmı acaba

ameliyat olan arkadaslarım çok acıyor mu doğruyu söyleyin yaptırıcam korkuyorum yaşımda 19 :2: canımda aşırı tatlıdır doktorun elini falan tutma hareketlerim çok fazladır :14:

Ben oldum canim evet gecen sene temmuz ayinda. Prk yontemi ile oldum o agrili olan ama ameliyattan sonra agrilar basliyor. Ameluyat esnasinda doktorun eline mudahale etcek.kadar hicbir sey hissetmiyorsun :-) ama sonrasi tabi berbatti. İyi ki yaptirmisim dusunen varsa hic tereddut etmesin ben hic pisman olmadim cok sukur. Dunyayi 0 dereceyle gormek harika :-) sorusu okan olursa cevaplayabilirim. Herkese gecmis olsun :-)

Arkadaslar Roaccutane kullandigim siralarda bu ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu ilac da sanirim gozleri biraz kurutuyor. Bilmiyorum bu ameliyata engel mi... Hic bu tur sivilce ilaci kullanirken lazer olabilen var mi?

Arkadaslar Roaccutane kullandigim siralarda bu ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu ilac da sanirim gozleri biraz kurutuyor. Bilmiyorum bu ameliyata engel mi... Hic bu tur sivilce ilaci kullanirken lazer olabilen var mi?

Bende roaccutane kullanıyorum... Gerçi bugün itibari ile artık bitirdim. Göz kuruluğu çok fazla yapıyor.
Ben 1 ay sonra göz doktoruma gidicem. Doktorum lazer için bu tür ilaçları kullanmanın engel olduğunu söylemişti.

arkadaşlar bende 8 Ağustos ta lasek oldum. Akay hast. göz doktoru Timuçin Yıldırım yaptı ameliyatımı. Ameliyattan sonra bikaç gün çok ağrılıydı ama kesinlikle değdi. Lasek için 6 ay gibi bir iyileşme süresi varmış. 2 ay oldu biraz kuruluk ve bazende sabahları uyanınca hafif göz ağrısı dışında bir şikayetim yok. onlarda kısa zamanda geçecekmiş. 12 yıl gözlük, 3 yıl lens kullandım. Keşke ameliyat için bu kadar beklemeseydim. sabah gözümü açtığımda gözlük, lens gibi bi araca ihtiyaç duymadan görebilmek çok güzel. ameliyatta hiç ağrı sızı hissetmedim. ameliyatta olduğumu bile unuttum öyle rahat bi ortamdı. çok korkarak girdim ameliyata çıktığımda gayet keyifliydim.

Tedaviden sonra kontroller için ayrı ücret ödüyor musunuz?

Evet canım sadece 2 hafta sonra bi kontrol oluyo ona vermiyosun sonrakilere hep 62 62 basıyosun valla daha yeni 6. ay kontrolümü oldum 6 ay sonra tekkrar cağırdı işte..

kızlar bende olacamda cok korkuyorum bazı doktorrlar paragöz yanieğer korneam inceyse ve buna ragmen yaparlrsa diye endişem var sinan gökeri düşünüyorum siz ne diyorsunuz yaptıran varmı sinan gökere:44:

yok canım dünya gözde oyle bişey olmaz ki sahit de oldum birinin ince cıktı olmaz demiş dr üzgün üzgün gittii..sinan gökerde cozutmuş ama bunu da bilesin..

Ameliyatını samsundamı olsun ben samsunda oturuyorumda bir tane bile öneri bulamadım samsundaki doktorlarla ilgili burdada dünya göz var ama karar veremiyorum bir türlü burdamı olsam istanbuldamı olsam....sen samsunda oldursan hangi doktora oldun hangi hastane ne olur bir an önce cevapp kafayı yiyicem kararsızlıktann şimdiden teşekkür

kızlar ankara da olmak istiyorum. hangi hastane ve doktoru önerirsiniz. bir de acı oluyor mu lütfen ameliyat olanlar cevap verirse sevinirim

Back