Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istanbulda lazer yaptırmak istiyorum taaa elazıgdan gelecem oraya lütfen iyi bir doktor ve hastane önerin bana acil yardım!!!!!!!!!!
Arkadaslar ameliyat masrafları ne kadar?
KIZLAR BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA ASTİĞMATDA YOKOLUYORMU AMELİYAT SONRASI BİLGİNİZ VAR MI? YAZILANLARA GÖZ GEZDİRDİĞİM KADARIYLA EN İYİ YER DÜNYA GÖZ HASTANESİ GÖRÜNÜYOR:uhm:
kesinlikle şu an en avantajlı hastane dünya göz hastanesi. üstelik şimdi düşünüyorsan ameliyat olmayı hiç vakit kaybetme çünkü %40 indirim var dünya göz hastanesinde.
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde kuzenim Dünyagöz Hastanesi'nde katarak ameliyatı oldu ve çok memnun kaldığını söyledi.
Ameliyat olmasını bir yana bıraktım, bütün muayeneler SGK kapsamında yapıldığından ücret talep edilmiyor.
Ve lazer ameliyatında da %40 indirim uyguluyorlar.
Eğer gözünüzle ilgili bir sorununuz varsa hiç kaçırmayın derim..
Birbirinden harika profesörleri sizinle en iyi şekilde ilgileniyorlar.
sonunda göz ameliyatı oldum :) dünya göz hastanesinde,efekan beye :) 10 günü geçti.sorusu olan varsa,cvplayabilirim.
Ben yaklaşık iki hafta önce okmeydanı hastanesine gittim ve lensimi sadece o gün takmadım. Göz filmi çekildikten sonra dereceler çok yüksek çıkınca en az 3 gün kullanmadan gelmen gerekiyor ameliyattan da 2 hafta önce lensi çıkarman gerekiyor diye uyardı. Yani derecenin büyüklüğü konusunda problem olabilir belki.bende perşembe günü türkiye hastanesinde ameliyat olacağım,nusret bey yapıcak.fakat ameliyattan bir hafta önce lens kullanımını bırakmak gerekiyormuş.ben bırakmadım.çok büyük problem olur mu?
Öncelikle inşallah nasip olur cnm ameliyat çünkü bende çok istiyorum bana nasip olmasını :)Ya bende birşey merak ediyorum ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır da lens kullanıyorum.
İleride tabikide lens de olsa bi protez kullanmak istemem. Ayrıca göz numaram 1.50
Mesleğimi elime alınca ameliyat olmak istiyorum nasipse. Ama ben bu kadar zaman lens kullandıktan sonra ameliyat için sorun olur mu bir yerde okumuştum kornea çiziliyormuş sanırım ve ameliyat etmiyorlarmış. Bide hergün çıkarmıyorum lenslerimi hafta 1 falan bu da çok çizer mi zarar verir mi yani.
Son olarak da göz numarası en az 3 olması gerekiyor galiba bilgisi olan var mı bu konuda.
Çok şey sordum ama şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)