• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende istanbulda lazer yaptırmak istiyorum taaa elazıgdan gelecem oraya lütfen iyi bir doktor ve hastane önerin bana acil yardım!!!!!!!!!!

bende istanbulda lazer yaptırmak istiyorum taaa elazıgdan gelecem oraya lütfen iyi bir doktor ve hastane önerin bana acil yardım!!!!!!!!!!

Valla çoğunluk Dünya Göz Hastanesini tavsiye ediyor. Ben de dün muayeneye gittim. Dr. um göz yapımı lazer operasyon için uygun buldu. Şu an son teknoloji olan ıntralasing lazer yapıyormuş.Onu önerdi. Fiyatı diğerlerine göre pahalı ama biilmiyorum. Kredi kartına da 6 taksit yapıyorlar. Önümüzdeki Cuma günü ameliyat için randevu aldım.

Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde kuzenim Dünyagöz Hastanesi'nde katarak ameliyatı oldu ve çok memnun kaldığını söyledi.
Ameliyat olmasını bir yana bıraktım, bütün muayeneler SGK kapsamında yapıldığından ücret talep edilmiyor.
Ve lazer ameliyatında da %40 indirim uyguluyorlar.
Eğer gözünüzle ilgili bir sorununuz varsa hiç kaçırmayın derim..
Birbirinden harika profesörleri sizinle en iyi şekilde ilgileniyorlar. :nazar:

arkadaşlar nisan için hem nusret beyden hem dünya gözden randevu aldım.ama kararsızım,çok acil yardıma ihtiyacım var ...hangisini öneriosunz?

Arkadaşlar artık gözlük takmaktan sıkıldınız mı?

Öyleyse size harika bir haberim var. Dünyagöz hastanesinin facebook uygulamasına katılın şanslı kişiden biri olun.

Gözlüklerinizi çöpe atın...:64: $Screenshot_1.jpg

ameliyat olacaksan kesinlikle dünya göz hastanesini tavsiye ederim hem de şimdi %40 indirimli. bence en iyisi Dünya Göz Hastanesi canım...

KIZLAR BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA ASTİĞMATDA YOKOLUYORMU AMELİYAT SONRASI BİLGİNİZ VAR MI? YAZILANLARA GÖZ GEZDİRDİĞİM KADARIYLA EN İYİ YER DÜNYA GÖZ HASTANESİ GÖRÜNÜYOR:uhm:

kesinlikle şu an en avantajlı hastane dünya göz hastanesi. üstelik şimdi düşünüyorsan ameliyat olmayı hiç vakit kaybetme çünkü %40 indirim var dünya göz hastanesinde.

kesinlikle şu an en avantajlı hastane dünya göz hastanesi. üstelik şimdi düşünüyorsan ameliyat olmayı hiç vakit kaybetme çünkü %40 indirim var dünya göz hastanesinde.

dünya göz hastanesini aklından çıkar derim eğer ki sağlığını tehlikeye atmak istemiyorsan.

sonunda göz ameliyatı oldum :) dünya göz hastanesinde,efekan beye :) 10 günü geçti.sorusu olan varsa,cvplayabilirim.

Merhaba Arkadaslar,

Goz tedavisi icin lazer operasyonda doktoru Sinan Goker olan var mi? Varsa memnuyetini veya memnuniyetsizligini paylasirsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde kuzenim Dünyagöz Hastanesi'nde katarak ameliyatı oldu ve çok memnun kaldığını söyledi.
Ameliyat olmasını bir yana bıraktım, bütün muayeneler SGK kapsamında yapıldığından ücret talep edilmiyor.
Ve lazer ameliyatında da %40 indirim uyguluyorlar.
Eğer gözünüzle ilgili bir sorununuz varsa hiç kaçırmayın derim..
Birbirinden harika profesörleri sizinle en iyi şekilde ilgileniyorlar. :nazar:

indirimi lazer amelyatındamı yapyolarmş ben dünya gözü bugün aradm sgk dan faydalanamıyorsunuz estetiğe giriyor dedi indirim falanda demedi neden acaba:53:

bende perşembe günü türkiye hastanesinde ameliyat olacağım,nusret bey yapıcak.fakat ameliyattan bir hafta önce lens kullanımını bırakmak gerekiyormuş.ben bırakmadım.çok büyük problem olur mu?

sonunda göz ameliyatı oldum :) dünya göz hastanesinde,efekan beye :) 10 günü geçti.sorusu olan varsa,cvplayabilirim.

Öncelikle geçmiş olsun.

Tüm yorumları okuyunca sizin de burada çok fazla araştırma yaptığınızı gördüm.Her yorumun altında ekstra bir soru yöneltmişsiniz.Şimdi biz yöneltelim size.

Çok bahsedildi , " Göz kuruluğu " ne durumda gözleriniz ?
Sonra " Gece görüşü çok dağınık olduğu ışıkların yayıldığı vs.. " gibi gece sıkıntı çektiklerini söyleyenler var sizde durum nedir ?
Her iki gözünüz aynı derecede görebiliyor mu ? Bazı arkadaşlar "sol gözüm , sağ gözümden daha iyi" şeklinde yazmışlar böyle bir durum var mı ?
Gözlerinizde miyop astiğmat hangileri vardı ikisi birden mi numaları neydi ?

Ayrıca , sen tecrübelerini paylaşırsan daha memnun oluruz nihayetinde bizde sizlerden gelen yorumlar üzerine sorabiliyoruz.Şöyle iyi şöyle kötü şeklinde eklerseniz seviniriz.

edaaaaaaa , ne oldu birşey mi oldu gözlerine neredesin ?? Endişelenmeye başladım .. Eğer bir süre daha görünmezsen polise gidiyorum başına birşey mi geldi nerdesin ?

bende perşembe günü türkiye hastanesinde ameliyat olacağım,nusret bey yapıcak.fakat ameliyattan bir hafta önce lens kullanımını bırakmak gerekiyormuş.ben bırakmadım.çok büyük problem olur mu?
Ben yaklaşık iki hafta önce okmeydanı hastanesine gittim ve lensimi sadece o gün takmadım. Göz filmi çekildikten sonra dereceler çok yüksek çıkınca en az 3 gün kullanmadan gelmen gerekiyor ameliyattan da 2 hafta önce lensi çıkarman gerekiyor diye uyardı. Yani derecenin büyüklüğü konusunda problem olabilir belki.
İşin tuhafı resmen beni ameliyattan soğutmak için bir sürü dil döktü. sağlıklı olan gözünü niye çizdiriyorsun falan diye ama benim göz derecem çok büyük :44:

Bu arada inşallah ameliyatın çok iyi geçmiştir cnm.

Ya bende birşey merak ediyorum ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır da lens kullanıyorum.

İleride tabikide lens de olsa bi protez kullanmak istemem. Ayrıca göz numaram 1.50

Mesleğimi elime alınca ameliyat olmak istiyorum nasipse. Ama ben bu kadar zaman lens kullandıktan sonra ameliyat için sorun olur mu bir yerde okumuştum kornea çiziliyormuş sanırım ve ameliyat etmiyorlarmış. Bide hergün çıkarmıyorum lenslerimi hafta 1 falan bu da çok çizer mi zarar verir mi yani.

Son olarak da göz numarası en az 3 olması gerekiyor galiba bilgisi olan var mı bu konuda.

Çok şey sordum ama şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Ya bende birşey merak ediyorum ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır da lens kullanıyorum.

İleride tabikide lens de olsa bi protez kullanmak istemem. Ayrıca göz numaram 1.50

Mesleğimi elime alınca ameliyat olmak istiyorum nasipse. Ama ben bu kadar zaman lens kullandıktan sonra ameliyat için sorun olur mu bir yerde okumuştum kornea çiziliyormuş sanırım ve ameliyat etmiyorlarmış. Bide hergün çıkarmıyorum lenslerimi hafta 1 falan bu da çok çizer mi zarar verir mi yani.

Son olarak da göz numarası en az 3 olması gerekiyor galiba bilgisi olan var mı bu konuda.

Çok şey sordum ama şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)
Öncelikle inşallah nasip olur cnm ameliyat çünkü bende çok istiyorum bana nasip olmasını :)
Ben korneanın çizilmesinden ziyade lenslerin göz kuruluğu yaptığını öğrendim. Bu konuda hem doktor hem de lenslerimi satın aldığım yer beni uyardı. Bende bu yüzden çalıştığım saatler lens takıyorum evde olduğum vakitler gözlükle duruyorum ( tabi bi misafir geldiğinde hemen lenslerimi takmaya koşuyorum :) )
Göz numarasına gelincede benim arkadaşımın göz numarası 1.25di iki sene önce ameliyat oldu ve çok memnun.
Darısı bizim başımıza inşallah :)
Bu arada son olarak göz ameliyatının en ideal yaşı 22 olarak söyleniyor.

Back