Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.bugün türkiye hastanesinde nusret baş'a gittim.adam çok iyi bir doktora benziyor.ayrıca ilgili bir doktor.tetkikler sonucunda gözümün lazere uygun olduğunu söyledi ve haftaya ameliyat için gün verdi.gözümün biri 2.50 diğeri 2.25.ameliyat ücreti 1200£ yani 2700civarı.bana çok fazla geldi.düny göz 1buçuğa yapıyormuş.acaba neden bukadar uçurum var.bilgisi olan var mı
Katarakt sgk kapsamına girmiş Dünyagöz de. twitterda #gozumdenkacmadi yazıp en çok tweet gönderen 3 kişiye lazer ameliyatında %25 indirim yapıyorlarmış. indirim kazanmak için iyi bir fırsat
evet çok güven veren bir kişiliği var.bizde uzun araştırmalar sonucu bulduk nusret beyi.rica etsem kuzeninizin göz derecesini ve ameliyat fiyatını söyler misiniz.eğer biliyorsanız...
burchin nerde kime ameliyat oldun? çok geçmiş olsun....göz kuruluğu var mı peki,ya da arttı mı?
gözlerim 3,5dereceydi.astigmat+miyop.
evet uzun süre lens kullanmıştım geçen yıllarda.göz kurulugu olmuştu bi senede anca düzelmişti takmayınca.
ameliyattan sonra kuruluk 10gün kadar sürdü.gözyaşı damlası kullanılıyor o süreçte zaten.
batıgöz'de op. dr. serkan biliş'i öneririm.
silver5 siz ameliyatınızı nerde yaptınızcanım ben eşimle birlikte oldum ameliyatı.üstelik yanımda 6 yaşında oğlum ve 1 yaşında kızım vardı.eşimle 5 dk arayla ameliyatımızı olduk..doktora önceden çocuklarımızla geleceğimizi söylemiştik.o da sorun olmaz demişti zaten...ilk 1 saat bizi gözaltında tuttular.çocuklarala hemşireler ilgilendi.ilk 1 saat heryer bulanıktı fakat sonra %70 netleşti diyebilirim...şöyleki otelimize eşim arabamızı kullanarak götürdü bizi...gözler baya kanlanıyor tabi ama otobüsle eve dönebilirsin sanırım.yine de yanında gelecek biri olursa daha rahat edersin...
böyle birşeyi ameliyat olmadan ben de okumuştum sonrasında unuttum.Şu an senin yazını okuyunca hatırladım.ben ameliyat olalı 2 ay oluyor henüz böyle birşey farketmedim.bir akşam bakayım....ama şu ana kadar rahatsız etmediyse demekki abartıldığı kadar değil....
ben amelitay olalı 2 ay oluyor.şimdilik çok memnunum.öncesinde gözlükten nefret ettiğim için gözlükte takmıyordum.numaram çok büyük değildi ama karşıdan gelenin kim olduğunu dibime girene kadar zor anlıyordum....şu an o kadar güzelki uzaktakileri ayırtedebilmek...ayrıca astigmatta vardı bende.şu an daha bir renkli ve net heryer,herşey.eşim de benimle berarber oldu.o uzun süredir gözlük kullanıyoru.kışın buğulanmasından,yazın güneş gözlüğü ile durmadan yer değiştirip durmasından bıkmıştı...şimdiki aklım olsa daha önce olurdum diyor o da çok memnun...umarım uzun vadede de sorun çıkmaz...
2 hafta önce lazerle ameliyat oldum ama hala gözlerim çok sulanıyor ve bulanık görüyorum ne zaman geçer?