• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sana hangı yoıntem kullanıldı,ne kadar ucret odedın ve agrın oldumu amelıyat sonrası acaba?

Lasik olması lazım.450 euro idi ben olduğum zaman 1,5 sene oluyor.Ağrım hiç olmadı gözlerimde biraz baş ağrısı çektim ,sadece kurumadan çok muzdariptim.O da işim gereği sürekkli bilgisayara baktığım için çok zorladı ve göz kapagımın içinde kanlanma olmuştu bu beniş korkuttu ama normalmiş.Şu an Allahıma Şükür çok iyi durumda gözlerim:nazar:

evvet arkadaşlar lazerimi olup döndüm memlekete..herşey çok güzel geçti.eşimle birlikte olduk.gece azıcık ağrımız ve batmamız oldu gözde.ama sabah herşey mükemmeldi..sabah kontrolümüzü olduk koruyucu lensleri aldı doktorumuz..sonrasında gezdik alışveriş bile yaptık...ve akşam memlekete dönmek üzere yola çıktık.yani eşim o haliyle bile araba kullandı.doktorumuza burdan da teşekkür etmek istiyorummm...:66:

ben almanya da yasiyorum. buralarda bu isi iyi yapanlar var mi? fiyatlar tabiki türkiye ye göre pahalidir? ne dersiniz kizlar yaptiran var mi?

cnm Almanyadaki, merkezleri bilmiyorum ama birçok Alman vatandaşının bu operasyon için Türkiye yi tercih ettiğini biliyorum:72:

merhaba... bende 2007 yılında ankara kudret göz hastanesinde ameliyat oldum çok memnunum bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum

dünya göz hastanesinde yaptırmak istiyorum lasic.2.75 her iki gözüm ve 0.75 lik astigmat var.kaç liraya yaptırabilirim

kızlar merhaba bende lasik olmak istiyorum ama fiyatları ne kadar? ortalama olarak bilgi verebilir misiniz?

Sevgili arkadaslar be 8 sene once dunya goz hastanesinde lazer yaptirdim, uzagi gorememe problemim vardi ama gozluk derecem cok kucuktu. Yine de gozluk kullanmak istemedim. Malesef bu tur operasyonlarin yan etkilerinden pek bahsedilmiyor. Bende goz kurulugu problemi yaratti; bircok kiside de olabiliyormus. Ayrica geceleri rahat araba kullanamiyorum; operasyondan sonra gozlerim (geceleyin) isiga karsi ozellikle araba farlarina karsi hassaslasti; gece isiklari daginik goruyorum. Bu nedenle trafikte aksamlari arabalari net olarak degil de isik topu gibi goruyorsunuz. Bu da trafik de cok tehlikeli oluyor. Gunduzleri gormemde bir problem yok, gayet iyi goruyorum ama goz kurulugu cok rahatsiz ediyor. Bunlari doktorlarinizla iyi degerlendirin. Cunku bazilari bu yan etkilerden maalesef hic mi hic bahsetmek istemiyor!

merhaba... bende 2007 yılında ankara kudret göz hastanesinde ameliyat oldum çok memnunum bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum[/QU
merhaba acaba ne kadar bir ücretle oldun lazer ameliyatını ve sgk ile anlaşmalımı yoksa direk olarakmı ücretli bilgi veririsen sevinirim.

ben ameliyat olduğumda 1100 liraydı ücreti ama maalesef ne emekli sandığıyla nede ssk ile anlaşması var yalnız taksit yapılıyor . ayrıca yukarıda yazan arkadaşın söyledikleri doğru ben çook memnunum yine olsa yine ameliyat olurum ama akşamları sorun oluyor gerçekten.. bana doktorum söylemişti akşam ışıkları dağınık göreceksin diye yinede gözlüklerimden kurtulduğum için memnunum...

selam arkadaşlar bende lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum kudret göz hastanesinde amliyat olanlar memnunmusunuz hastaneden bide hangi doktor ameliyatınızı yaptı

selam arkadaşlar bende lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum kudret göz hastanesinde amliyat olanlar memnunmusunuz hastaneden bide hangi doktor ameliyatınızı yaptı

merhaba canım ben kudret gözde ameliyat oldum çok memnun kalmıştım ben benim doktorum umut altunerdi ama ameliyatı yapan doktor farklıydı onun adını hatırlamıyorum. seninde memnun kalacağından eminim gitmeni tavsiye ederim

Bu ameliyatı olanlar, akşamları ışıkları dağınık mı görüyorlar ? Offff vazgeçtim bunu duyunca :43:

Son düzenleme:
kızlar ameliyat gunu şilik oluyor mu agrı acı ne kadar oluyor?? doktorumun telefonu yok acıl yardımınıza ihtiyacım var.....

belki herkeste aynı olmuyordur hemen vazgeçme derim ben zaten doktorun sana bütün olabilecekleri açıklayacaktır

Bütün sayfaları okudum :26: hemen hemen herkes de aynı sorun yaşanmış .Off bilmiyorum böyle kör göz dolaşmaktan da sıkıldım :( lensler de belirli bir süre sonra batma yapıyor .

okadar iyi anlıyorumki seni bende resmen kör gözle dolaşıyordum göz derecem baya yüksekti sabah kalktığımda ilk yaptığım gözlüğümü aramaktı 10 sene kullandıktan sonra artık bütün riskleri göze aldım ben evet akşamları sorun oluyor ama inan abarttığımız gibi değil gözünü korkutmuşuz biraz afedersin... ameliyat olunca ben resmen yeniden doğmuş gibi hissettim şu anki durumum bence herşeye değer.
bi arkadaş acı oluyormu diye sormuş ameliyat sırasında olmuyor ameliyattan sonra illaki ufak batmalar yanmalar hissediyorsun sonuçta bi operasyon geçiriyorsun mutlaka olacaktır bişeyler ama her insanın acı eşiği farklıdırya benim acı eşiğim yüksektir biraz, bana hafif gelen sana çok acı verebilir ama asla dayanılmayacak acılar değil eğer dikkat edersen doktorun dediklerini yaparsan sorun olmuyor bende göz kuruluğu var şu anda ameliyatın yan etkisi bu ama umurundamı dersen aslaaaaa bence herşeye değerdi:):)

ameliyattan gözde şişlik olmuyor gözde sargı bezide olmuyor ameliyattan çıkıyorsunuz güneş gözlüğü takıp gidiyorsunuz :):)

ameliyattan gözde şişlik olmuyor gözde sargı bezide olmuyor ameliyattan çıkıyorsunuz güneş gözlüğü takıp gidiyorsunuz :):)

cadica kuzenım dun prk ameliatı oldu,dunya gözde; hiç bilgi vermediler gecemiz cok zor gecti,bugun hala gözlerini hiç acamıyor.damla için kendimiz acıyoruz..sizin nasıl gecti ameliyattan sonraki gunler???

Back