- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
canım sana söylediğim gibi bende çok araştırdım.ameliyat olmadan çok şey okudum.kafayı sıyırmak üzereydim.yılbaşı tatili sonrası ameliyat olcaktım.herkes yeni yılı kutlarken ben sıkıntıdaydım.nasıl olcak ne yapcam diye.o ışık yayması olabilir diye doktorum bana da söyledi.çünkü gözbebeğim büyüktü.çok canım sıkıldı bu olaya.ama başka sanşsım yoktu.göz numaram 10.5 ve 10 yıldır lens.daha bir 10 yıl daha takamazsın dedi doktor.ama şükürler olsun ışık yayması olmadı.aynı ameliyat olmadan ışıklar nasılsa öyle.korkma.ışık yayması diye araştırdım.hiç birşey bulamadım netten.için rahat olsun inşallah olmaz.
Çok teşekkür ederim canım yüreğime su serptin.En çok onu kafama takıyordum.Benimde gözlerim 5.25 miyop astimatta var ama 0.50 .Kiminin numarası tekrarlıyormuş,yok darbe alınca göze göz fırlarmış kafayı yedim hala tırsıyorum ama lenste nereye kadar ?ben de 5 yıldır lens kullanıyorum.en fazla bir 5 yıl daha kullanabilcem sonra yine aynıyım.10 yıl sonra gözüm 1 derece bile artsa net gördüğüm 10 yılı yanıma kar sayarım napim sen hiç sorun yaşadın mı ameliyat sonrası tatlım?