- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 116
- 41
canım sana hangı yoıntem kullanıldı,ne kadar ucret odedın ve agrın oldumu amelıyat sonrası acaba?
Lasik olması lazım.450 euro idi ben olduğum zaman 1,5 sene oluyor.Ağrım hiç olmadı gözlerimde biraz baş ağrısı çektim ,sadece kurumadan çok muzdariptim.O da işim gereği sürekkli bilgisayara baktığım için çok zorladı ve göz kapagımın içinde kanlanma olmuştu bu beniş korkuttu ama normalmiş.Şu an Allahıma Şükür çok iyi durumda gözlerim
kızlar merhaba bende lasik olmak istiyorum ama fiyatları ne kadar? ortalama olarak bilgi verebilir misiniz?
merhaba... bende 2007 yılında ankara kudret göz hastanesinde ameliyat oldum çok memnunum bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum[/QU
merhaba acaba ne kadar bir ücretle oldun lazer ameliyatını ve sgk ile anlaşmalımı yoksa direk olarakmı ücretli bilgi veririsen sevinirim.
selam arkadaşlar bende lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum kudret göz hastanesinde amliyat olanlar memnunmusunuz hastaneden bide hangi doktor ameliyatınızı yaptı
Bu ameliyatı olanlar, akşamları ışıkları dağınık mı görüyorlar ? Offff vazgeçtim bunu duyunca
belki herkeste aynı olmuyordur hemen vazgeçme derim ben zaten doktorun sana bütün olabilecekleri açıklayacaktır
ameliyattan gözde şişlik olmuyor gözde sargı bezide olmuyor ameliyattan çıkıyorsunuz güneş gözlüğü takıp gidiyorsunuz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?